Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Ančeloti sūdzas par tiesnesi

Andrejs Siliņš

Ančeloti sūdzas par tiesnesi
Situācija, kurā Patrisa Evrā, tiesnešaprāt, nepārkāpa noteikumus pret Ramiresu
Foto: Professional Sport/TopFoto/Scanpix

Pēc zaudējuma "Manchester United" UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla pirmajā spēlē futbola kluba Londonas "Chelsea" galvenais treneris Karlo Ančeloti vērsa kritiku spēles tiesneša virzienā par it kā neredzēto pārkāpumu mača izskaņā.

"Nav viegli piešķirt pendeli pēdējā minūtē," spēles kompensācija laiku atcerējās Ančeloti, kura padotie neilgi pirms finālsvilpes mēģināja tiesnesim pierādīt, ka pret Ramiresu pārkāpti noteikumi soda laukumā un jānozīmē 11 metru soda sitiens uz "United" vārtiem. "Ir nepieciešama personība, drosme un raksturs [lai šādā situācijā piešķirtu soda sitienu]. Ne vienmēr tiesnešiem ir visas šīs īpašības."

Spēles tiesnesis Alberto Undiano Malenko no Spānijas neuzskatīja Evra rīcību pret Ramiresu par noteikumu pārkāpumu, kas pēc epizodes izraisīja nelielu saķeršanos abu komandu futbolistu starpā. "Tas bija skaidri redzams, un visi to redzēja," par savu taisnību pastāvēja Ančeloti. "Esmu neapmierināts ar iznākumu, bet tāds nu ir rezultāts. Ne tikai galvenais tiesnesis, bet arī viņa asistents bija pozīcijās, no kurām to ļoti labi varēja redzēt. Teicu tiesnesim, ka tas ir bijis pārkāpums, un viņam tas bija jāfiksē. Viņš neko neatbildēja."

"Mums notikušais ir jāaizmirst un jākoncentrējas nākamajai spēlei, kurā mēģināsim parādīt savu labāko sniegumu," sacīja itāliešu speciālists.

"Manchester United" treneris Alekss Fergusons nebija tik kategorisks par situāciju: "Es par to itin nemaz nejūtos vainīgs. No tā skatupunkta, kurā biju es, tā bija 50 pret 50 situācija. Nezinu, kāds precīzi bija kontakts abu spēlētāju starpā." Sers uzteica vienīgo vārtu guvēju Veinu Rūniju: "Viņš kļuvis par regulāru vārtu guvēju, kas mums tagad, sezonas beigu daļā, būs īpaši svarīgi. Svarīgi, ka uzvarējām izbraukumā. Esam apmierināti ar savu sniegumu. Parks izdarīja fantastisku darbu laukuma vidusdaļā."

"Otrajā spēlē mums būs jāspēlē ļoti uzmanīgi, tai pat laikā parādot augstākā klases sniegumu," iekļūšanai pusfinālā recepti zināja teikt Fergusons. "Atmosfēra "Old Trafford" mums noteikti palīdzēs. Mums ir priekšrocība rezultātā, bet lielākais pluss būs tas, ka spēlēsim elektrizētā atmosfērā savās mājās."

1 2 52 komentāri
Slēpts komentārs: smiegs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2011-04-07 11:49, pirms 13 gadiem
protams, ir vieglāk no intervijas paņemt daļu, kur Carlo atbild uz žurnālista jautājumu par 11m soda sitienu, un parādīt, ka tagad Ančeloti čīkst par pendeli, ko tad viņam atbildēt žurnālistam? ka pendele nebija? Pat Rio izteicās, ka United paveicās, ka tiesnesis neiedeva 11m soda sitienu.
Un jā. autors varēja ielikt arī Evras interviju, kur šis saka, ka nospēlējis bumbā. Tam varētu piekrist, ja Ramires ir bumba

  -3 [+] [-]

, 2011-04-07 11:57, pirms 13 gadiem
kaukaa tiem tiesneshiem nekad nav patikusi chelsea

  +2 [+] [-]

, 2011-04-07 12:00, pirms 13 gadiem
komenetetajs pat teica, ka ja ancheloti teiks ko par tiesneshiem, neviens nedrikst vinjam paarmest. ja kaads domaa otraadi, domaaju, ka nav speeli redzeejis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-04-07 12:23, pirms 13 gadiem
Ramires ir bumba

  +2 [+] [-]

, 2011-04-07 12:32, pirms 13 gadiem
Fērgijam tagad pajāt! ja tāda situācija būtu pret MU, tad to vien darītu, kā žvankstētu par tiesāšanu!

     [+] [-]

, 2011-04-07 12:47, pirms 13 gadiem
Nu jau, nu jau, pareizi vien ir, ka nebija pendeles, pietiks jums uz tiesnešu kļūdām izlīst. ';

  -1 [+] [-]

, 2011-04-07 13:05, pirms 13 gadiem
Nekad nesapratishu tos idiotiskos komenteetaajus. Treneriem vispaar vairs neatbildeet uz jautaajumiem, truli vienaa punktaa blenzt, nu ko juus iisti gribat??? Tak attistaties un pashi tiekat skaidribaa. Nedod dievs kaads tikai pieminees tiesnesi,uzreiz naudeetaaju bars sc komentaaros klaat. Ne juus vispaar kontekstu saprotiet, ne juus skataties,vai pelniiti, jums pietiek izlasit virsrakstu un jeelie komentaari jau gatavi. Kgan pashi esat pirmie blaaveeji,kad juusu komandai ne taa notiesaa

  -1 [+] [-]

, 2011-04-07 13:16, pirms 13 gadiem
MaryJane rakstīja: Nekad nesapratishu tos idiotiskos komenteetaajus. Treneriem vispaar vairs neatbildeet uz jautaajumiem, truli vienaa punktaa blenzt, nu ko juus iisti gribat??? Tak attistaties un pashi tiekat skaidribaa. Nedod dievs kaads tikai pieminees tiesnesi,uzreiz naudeetaaju bars sc komentaaros klaat. Ne juus vispaar kontekstu saprotiet, ne juus skataties,vai pelniiti, jums pietiek izlasit virsrakstu un jeelie komentaari jau gatavi. Kgan pashi esat pirmie blaaveeji,kad juusu komandai ne taa notiesaa
esmu par objektivitāti! Ja redzi, ka pretiniekam notiesā par sliktu, tad, takš, vari pēc spēles, ja ne tieši pateikt, tad vismaz dot mājienu presei, ka uzskati, ka tiesneši pieļāvuši kļūdu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-04-07 13:31, pirms 13 gadiem
Dandris rakstīja: kaukaa tiem tiesneshiem nekad nav patikusi chelsea
Nu nevienam normālam viņa nepatīk!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-04-07 13:37, pirms 13 gadiem
tempijs rakstīja: Nu jau, nu jau, pareizi vien ir, ka nebija pendeles, pietiks jums uz tiesnešu kļūdām izlīst.
tevis ieliktajā bilḑe pārkāpums vēl nav izdarīts, tas, ka Evra jau ir lecienā nenozīmē, ka tur jau ir kontakts un pārkāpums, brīdi vēlāk bija kontakts un pārkāpums, kurš notikās jau soda laukumā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-04-07 13:51, pirms 13 gadiem
tempijs rakstīja: Nu jau, nu jau, pareizi vien ir, ka nebija pendeles, pietiks jums uz tiesnešu kļūdām izlīst.
Skatoties spēli man izskatījās, ka pārkāpums bija pirms soda laukuma. Tagad par to pārliecinos. Bet nu brīvsitienu gan vajadzēja dot.

  -1 [+] [-]

, 2011-04-07 14:22, pirms 13 gadiem
chelseachamps rakstīja: tevis ieliktajā bilḑe pārkāpums vēl nav izdarīts, tas, ka Evra jau ir lecienā nenozīmē, ka tur jau ir kontakts un pārkāpums, brīdi vēlāk bija kontakts un pārkāpums, kurš notikās jau soda laukumā
Bildē skaidri redzams, ka Evras papēdis jau skar viņa kāju, bildē ir kontakta mirklis pāris centimetrus no soda laukuma līnijas, nemaz nerunājot par to, ka pārkāpums uz līnijas biežāk tiktu klasificēts kā soda sitiens, nevis pendele.

  +1 [+] [-]

, 2011-04-07 14:23, pirms 13 gadiem
drogba- rakstīja: da ar to suni nav vērts runāt. viņš sevi uzskata par online valdnieku.
Mazais interneta varoni, caur privātu varam izrunāt visas tavas sāpes, kad beigsi kačāt reputāciju starp savējiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-04-07 15:16, pirms 13 gadiem
Kad united atbalstītāji čikstēja par pagājušo spēli,tad chelsea fani gardi smējās un teica,ka nevajag vainot tiesneši! Kad pret chelsea tiesnesis kļūdās,tad viss notiek otradāk

Un otkārt pendeles tur nebija.. sods tika taisīts mazu sprīdi pirms sodalaukuma.. bet nu sarkanā un sodasitiens bija gan! Šoreiz paveicās mums..

  -1 [+] [-]

, 2011-04-07 15:23, pirms 13 gadiem
inis rakstīja: Piever muti mazais gūltā čurātājs....
gŪltā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-04-07 17:47, pirms 13 gadiem
koninklijke rakstīja: Ļauj, es tev pastāstīšu, kas futbola tiesnesim ir objektivitāte. ja, gadījumā, cilvēka faktora jeb neprofesionālas rīcības dēļ tiek pieļauta rupja vai pietiekoši atsaidojoša kļūda, tieseša pienākums ir to izlīdzināt visas spēles laikā. apm tā. jo objektīvi tiesāt futbolu var tikai robots. BET tas, ka mazajiem zilajiem darāsiņiem atkinsons ir OK, bet šeit tiek saskatīts fail-tas ir vnk fail
Es jau vēl mācos,jā! un iesaku tev pašam mazliet vairāk pievērsties mācībām sākumskolā, jo cilvēka faktors nav tas pats, kas neprofesionāla rīcība, tādēļ vērīgāk ieskaties latviešu valodas grāmatās, kur paskaidrots, kādos gadījumos lieto "jeb"
un es neesmu ne MU, ne Chelsea fans, tāpēc diez gan droši varu apgalvot, ka tik, cik es no spēles redzēju biju kā pilnībā neitrāls skatītājs, kurš nebija nevienas komandas pusē!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-04-07 18:29, pirms 13 gadiem
koninklijke rakstīja: (ne)profesionālisms ir tikai un vienīgi cilvēcības sekas. tautas valodā saukts par neumanību
pats atbildēji uz savu kļūdu, tas nav viens un tas pats, jo vien ir otra sekas.

     [+] [-]

, 2011-04-07 18:51, pirms 13 gadiem
chelseachamps rakstīja: tevis ieliktajā bilḑe pārkāpums vēl nav izdarīts, tas, ka Evra jau ir lecienā nenozīmē, ka tur jau ir kontakts un pārkāpums, brīdi vēlāk bija kontakts un pārkāpums, kurš notikās jau soda laukumā
Sorry bet tur kur noteikumi tiek pārkāpti tur arī ir sods un šajā gadijumā uz līnijas sods takā pendeles tur nebij, un ko vēl es gribēju pieminēt ja komanda spēj vārtus gūt tikai no 11m atzīmes tad tā nav komanda bet kāds meiteņu bariņš ja pat spēles beigas jakrīt soda laukumā un jasimulē šajā gadijumā tas attiecas uz Torresu (preteklis)

  -1 [+] [-]

, 2011-04-07 18:52, pirms 13 gadiem
pavelsp rakstīja: Pareizi. visi krutie pacani fano par mu, jo tas ir stilīgi. Hell Yeaaaa!!!
Vārds pacani jau vien liecina par tavu vecumu un dzīves vērtībām!!!

  +1 [+] [-]

, 2011-04-07 18:54, pirms 13 gadiem
aNnounced rakstīja: Sorry bet tur kur noteikumi tiek pārkāpti tur arī ir sods un šajā gadijumā uz līnijas sods takā pendeles tur nebij, un ko vēl es gribēju pieminēt ja komanda spēj vārtus gūt tikai no 11m atzīmes tad tā nav komanda bet kāds meiteņu bariņš ja pat spēles beigas jakrīt soda laukumā un jasimulē šajā gadijumā tas attiecas uz Torresu (preteklis)
jā. un pārkāpums bija kastē. es nedomāju, ka es gudrāks par britu, krievu futbola ekspertiem, kuri visi kā viens norādija, ka sods bija iekš soda laukuma (:

     [+] [-]

, 2011-04-07 20:41, pirms 13 gadiem
puslaiks rakstīja: Fērgijam tagad pajāt! ja tāda situācija būtu pret MU, tad to vien darītu, kā žvankstētu par tiesāšanu!
nē nu tu ar pateici pajāt kuram tad nav no pretinieku treneriem nav pajāt,ka tiesnesis kļūdījies par labu viņa komandai,vai Fergusonam būtu jābūt izņēmumam?
1 2 52 komentāri