Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Fergusons slavē Akinfejevu un pauž neapmierinātību ar tiesneša darbu

Fergusons slavē Akinfejevu un pauž neapmierinātību ar tiesneša darbu
Alekss Fergusons pēc mača pateicas līdzjutējiem par atbalstu
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba ''Manchester United'' galvenais treneris Alekss Fergusons pēc vakar izcīnītā kaujinieciskā neizšķirta 3:3 Čempionu līgas ietvaros pret Maskavas ''CSKA'' paslavējis pretinieku komandas vārtsargu Igoru Akinfejevu, kā arī veltījis kritiku galvenā tiesneša virzienā.

Vakar Čempionu līgas ietvaros B grupā Mančestrā vietējais ''United'' uzņēma Maskavas ''CSKA''. Aizraujošā, interesantā un vārtiem bagātā spēlē uzvarētājs noskaidrots netika, jo abas komandas slēdza mierizlīgumu 3:3.
''Manchester United'' komandas galvenais treneris Alekss Fergusons pēc spēles paslavējis pretinieku komandas vārtsarg Igoru Akinfejevu, kā arī paudis neapmierinātību ar mača galvenā tiesneša darbu, kad vienā no epizodēm par Darena Flečera nogāšanu pretinieku soda laukumā ''United'' spēlētājs saņēma brīdinājumu par simulāciju.

''Es tam nevārēju noticēt. Tā bija viena no sliktākajām epizodēm, kuru savas dzīves laikā esmu redzējis. Protams, tagad vairs neko nevar darīt un var tikai piekrist. Nacionālos turnīros nedrīkst iesniegt apelāciju par dzeltenās kartītes parādīšanu. Ja tā varētu darīt, tad tas jau sen sabojātu visu turnīru. Taču Eiropā viss ir citādāk – par trijiem brīdinājumiem spēlētājam var nākties izlaist Čempionu līgas finālu, piemēram, kā tas bija arī pagājušajā sezonā, kad Darens nespēlēja. Arī šoreiz kļūdas dēļ viņam atkal nav paveicies, jo šī kartīte var liegt viņam piedalīties kādā svarīgā spēlē. Šo epizodi varētu izpētīt UEFA, un arī tiesnesim par to vajadzētu aizdomāties. Viņš pieļāva rupju kļūdu. Jā, mēs visi kļūdāmies, taču viņam vajadzētu atzīt savu vainu,'' sacīja Fergusons.

''Domāju, ka ''CSKA'' ir parādā lielu pateicību savam vārtsargam, kurš vairākkārt glāba savu komandu. Protams, arī savos vārtos savā laukumā ielaidām trīs vārtus un tas noteikti nevar priecēt. It īpaši mūs traumēja trešie vārti, kurus ''CSKA'' guva uzreiz pēc pārtraukuma, taču šie vārti piespieda ''United'' strādāt cītīgāk. Uzskatu, ka pēdējās 25 minūtēs mēs spēlējam neticami. Precīzi nezinu, cik vārtu gūšanas iespēju mums vakar bija, taču tā jau ir vēsture. Mana komanda daudz riskēja, lai izcīnītu vismaz neizšķirtu, tāpēc domāju, ka mēs to pelnījām.''

Savukārt ''CSKA'' vārtsargs Igors Akinfejevs atzina, ka ar tādu sniegumu kā vakar komanda var iekļūt astotdaļfinālā: ''Esam ļoti apbēdināti, ka neizdevās uzvarēt – pietrūka pavisam nedaudz. Pēdējās desmit minūtēs mēs iesēdāmies aizsardzībā. Tāpat pretiniekiem palīdzēja arī līdzjutēji, kuri dzina viņus uz priekšu. Ja arī nākošajos mačos spēlēsim tāpat kā vakar, tad varam iekļūt astotdaļfinālā.''

B grupa

VKomandaSUNZV.A.P
1.Manchester United43107:410
2.VfL Wolfsburg42117:37
3.CSKA41126:84
4.Besiktas JK40131:61

Izmantotie resursi:
skysports.com
sport-express.ru

 +11 [+] [-]

, 2009-11-04 18:08, pirms 15 gadiem
Ne velti slave Akinfejevu,tomer nakamais potencialais Van der sara aizvietotajs

  -2 [+] [-]

, 2009-11-04 18:09, pirms 15 gadiem
jā, CSKA spēlē labi, un būtu tikai likumsakarīgi, ja viņi izietu no grupas. bet no otras puses arī Volfsburga spēlē labi. lai nu kā, būs interesanti.
un Akinfejevs priecē. nez vai šī Fērgija uzslava nozīmē to, ka viņš nopietni skatās uz Igoru, kā potenciālo pirmo numuru nākamai sezonai?

  +4 [+] [-]

, 2009-11-04 18:16, pirms 15 gadiem
Fergusons būs apmierināts ar tiesnešu darbību tikai tad, kad Rīga būs gatava

nemāk samierināties ar sakāvi

  +6 [+] [-]

, 2009-11-04 18:21, pirms 15 gadiem
wtmm rakstīja: Fergusons būs apmierināts ar tiesnešu darbību tikai tad, kad Rīga būs gatava

nemāk samierināties ar sakāvi
Taa tachu nebija sakaave

  +4 [+] [-]

, 2009-11-04 18:22, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: jā, CSKA spēlē labi, un būtu tikai likumsakarīgi, ja viņi izietu no grupas. bet no otras puses arī Volfsburga spēlē labi. lai nu kā, būs interesanti.
un Akinfejevs priecē. nez vai šī Fērgija uzslava nozīmē to, ka viņš nopietni skatās uz Igoru, kā potenciālo pirmo numuru nākamai sezonai?
jā. un Fostera sapnis būs beidzies

  +2 [+] [-]

, 2009-11-04 18:34, pirms 15 gadiem
chelseachamps rakstīja: jā. un Fostera sapnis būs beidzies
manuprāt Fosteram pat sapņot nevajadzētu par pirmā vārtsarga pozīciju tādā klubā, kā United.

  -3 [+] [-]

, 2009-11-04 18:46, pirms 15 gadiem
Būšu vairāk kā priecīgs, ja Man U iegādāsies Akinfejevu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-11-04 19:13, pirms 15 gadiem
Fergusons jau izteicies, ka viņu pilnībā apmierina šībrīža vārtsargi, un Akinfejevs viņu neinteresē

  -2 [+] [-]

, 2009-11-04 19:15, pirms 15 gadiem
Dynamic rakstīja: vai arī tad, kad spēle tiks notiesāta bez tādām debīlām kļūdām!!
Pareizi!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-11-04 20:12, pirms 15 gadiem
chelseachamps rakstīja: jā. un Fostera sapnis būs beidzies
Fosteru uz Daugavu!

     [+] [-]

, 2009-11-04 22:14, pirms 15 gadiem
Harington rakstīja: Ne velti slave Akinfejevu,tomer nakamais potencialais Van der sara aizvietotajs
Nu tad teiksu tev taa - iesledz tv un paskaties ik nedelas raidijumi saistiba ar so pasakumu ka čl weekly! Intervija ar akinfejevu tas teica ka nekad nav sanemis nekadu piedavajumu no Man un vinam ir ligums lidz 2013 kuru vins grib nospelet lidz tam!!

  +1 [+] [-]

, 2009-11-04 22:56, pirms 15 gadiem
kā man apnicis, ka viņš visu laiku kritizē tiesnešus, goda vārds kā tāds negudrs. kā nevar uzvarēt tā sākas sūdzēšanās un attaisnojumu meklēšana.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-11-04 23:27, pirms 15 gadiem
Lāzers rakstīja: Nu tad teiksu tev taa - iesledz tv un paskaties ik nedelas raidijumi saistiba ar so pasakumu ka čl weekly! Intervija ar akinfejevu tas teica ka nekad nav sanemis nekadu piedavajumu no Man un vinam ir ligums lidz 2013 kuru vins grib nospelet lidz tam!!
jā, Igors pats ir atzinis, ka no CSKA viņš nekur prom neies vēl ilgu laiku. bet es domāju un ļoti, ļoti ceru, ka Igors pats apzinās, ka Krievijas līgā viņš palikt vairs nevar. tā ir pārāk zema un viņam ir jāturpina progresēt. diemžēl Krievijas Premjerlīgā viņš to vairs nevar..