Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Neimārs paziņo, ka vairāk par visu vēlas atkal spēlēt kopā ar Mesi

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Neimārs paziņo, ka vairāk par visu vēlas atkal spēlēt kopā ar Mesi
Neimārs. Foto: Reuters/Scanpix

Francijas čempiones Parīzes “Saint-Germain” lielākā zvaigzne Neimārs paudis, ka sapņo atkal spēlēt kopā ar “Barcelona” kapteini Lionelu Mesi, kuram pēc šīs sezonas beigsies līgums.

“Vēlos atkal spēlēt kopā ar Mesi. Vēlos to vairāk par visu. Gribu izbaudīt futbolu ar viņu laukumā. Nākamajā gadā mums tas noteikti būs jāizdara,” pēc Čempionu līgas uzvaras ar 3:1 pret “Manchester United” teica Neimārs. Viņam tika uzdots jautājums par Mesi iespējamo došanos uz Parīzi. “Viņš var spēlēt manā pozīcijā, man ar to nav nekādu problēmu. Gribu ar viņu nākamajā sezonā spēlēt kopā.”

“Mēs visi gribam, lai Mesi pievienotos PSG, taču tas ir viņa lēmums. Skaidrs, ka mēs viņu sagaidītu ar atplestām rokām,” teica argentīniešu pussargs Leandro Paredess. Arī komandas galvenais treneris Tomass Tuhels pauda, ka Mesi Parīzē tiktu sagaidīts laipni.

33 gadus vecajam Barselonas kapteinim Mesi pēc šīs sezonas beigsies līgums. Viņš no janvāra drīkst sākt sarunas ar citām komandām, un pārejas gadījumā - tā gan varēs notikt tikai pēc sezonas - Katalonijas klubs paliks bez kompensācijas. Pēc pagājušās sezonas izgāšanās Mesi paziņoja, ka vēlas pamest “Barcelona”, tomēr netika palaists prom. Tagad nomainījusies kluba vadība, kas varētu likt Mesi mainīt domas. Taču jaunas sarunas ar “Barcelona” par līguma pagarināšanu nesāksies līdz 24. janvārim, kad tiks ievēlēts jauns kluba prezidents.

Neimāram, kurš pagājušajā sezonā ar PSG sasniedza Čempionu līgas finālu, ir līgums līdz 2022. gada vasarai. Viņš 2017. gadā uz Parīzi pārcēlās par 222 miljoniem, bet pēdējo divu sezonu laikā arvien skaļākas kļūst runas par viņa iespējamo atgriešanos Barselonā. Tiesa, PSG nevēlas pārdot brazīlieti par mazāku summu, bet “Barcelona” koronavīrusa pandēmijas dēļ cietusi smagus finansiālos zaudējumus, tādēļ Neimāra iegāde neizskatās iespējama.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/paris-s...

     [+] [-]

, 2020-12-03 12:53, pirms 3 gadiem
Ceru, ka Messi savu karjeru pabeigs Barsā, kā jau Barsas ikonai tas pieklājas.

  +1 [+] [-]

, 2020-12-03 13:26, pirms 3 gadiem
Te nu bija superstars komandas vilcejs Neimārs. Tā gribēja izrauties no Messi ēnas, tagad grib atkal spēlēt kopā.
Bet tas jau pats par sevi skaidrs, ka komandas vadība likusi viņam ko tamlīdzīgu pateikt, lai teorētiski pietuvinātu Messi mazlietiņ tuvāk PSG.

Bet saktoties reāli uz lietām - Mbapa, Messi, Neimārs. 3 liela kalibra zvaigznes uzbrukumā. Grūti sadalīt bumbu.

Un vai vispār Messi fermeru līga ir interesanta? Šaubos. Daudz lielāku piķi karjeras beigās nopelnīs spēlējot Premjerlīgā pie Pepa.

     [+] [-]

, 2020-12-03 15:11, pirms 3 gadiem
Bļāviens, viņam ir tāpat kā man! Sakritība