Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Varāns savainojuma dēļ izlaidīs Čempionu līgas pusfināla atbildes spēli

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Varāns savainojuma dēļ izlaidīs Čempionu līgas pusfināla atbildes spēli
Rafaels Varāns. Foto: AFP/Scanpix

Spānijas grandam Madrides “Real” Čempionu līgas pusfināla atbildes spēlē pret Londonas “Chelsea” (1:1), kas norisināsies pēc divām dienām, savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt centra aizsargs Rafaels Varāns.

Spānijas čempione Madrides “Real” atrodas soļa attālumā no Čempionu līgas fināla. Lai piepildītu mērķi, Londonā būs nepieciešama uzvara vai rezultatīvs neizšķirts. Pirms nedēļas aizvadītajā spēlē abi vārti tika gūti pirmajā puslaikā. Vispirms izcēlās Kristians Pulisiks, bet 29. minūtē Karims Benzemā ar skaistu sitienu panāca 1:1.

Atbildes spēlē “Real” nāksies iztikt bez Rafaela Varāna, kurš Madridē devās starta sastāvā, aizvadīja 90 minūtes un nopelnīja dzelteno kartīti. Viņam ir labās kājas muskuļa savainojums, kura dēļ būs jāizlaiž vismaz desmit dienas. Tādējādi Varānam ies secen arī Spānijas čempionāta spēle pret “Sevilla”. Ļoti iespējams, viņš izlaidīs arī 13. maijā paredzēto spēli pret “Granada”.

Labās ziņas ir Serhio Ramosa atgriešanās ierindā. “Real” pašlaik Spānijas čempionātā ieņem otro vietu, par diviem punktiem atpaliekot no līderes Madrides “Atletico”. Bronzas pozīcijā esošajai “Barcelona” ir tikpat punktu, cik “Real”. Ceturtā ir “Sevilla”.

Izmantotie resursi:
https://as.com/futbol/2021/05/03/pr...

     [+] [-]

, 2021-05-03 16:58, pirms 3 gadiem
Komodo Varāns