Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

''Zenit'' serbu aizsargs: ''Atmosfēra stadionā būs ellišķīga''

''Zenit'' serbu aizsargs: ''Atmosfēra stadionā būs ellišķīga''
Aleksandrs Lukovičs (#24)
Foto: ITAR-TASS

Kā atzinis "Zenit" komandas serbu aizsargs Aleksandrs Lukovičs, tad ceturtdien Horvātijā gaidāmās UEFA Eiropas līgas spēlē starp ''Hajduk'' un Sanktpēterburgas ''Zenit'' stadionā valdīs nokaitēta atmosfēra.

Jau vakar rakstījām, ka viens no serbu fanu grupējuma pārstāvjiem apsolījis ceturtdien Horvātijas pilsētā Splitā sarīkot masu nekārtības. Serbi plāno Splitā ierasties kopā ar krievu faniem, kurus ciemos ar atplestām rokām jau gaida Splitas fanu grupējums ''Torcida''. ''Negribētu atklāt detaļas, izņemot to, ka mēs būsim pietiekamā daudzumā, lai nodedzinātu visu Splitu un iznīcinātu visus vietējos fanus,'' tā viens no serbu fanu grupējuma pārstāvjiem.

''Zenit'' komandu pārstāv divi serbi - aizsargs Aleksandrs Lukovičs un pussargs Danko Lazovičs. ''Nebaidos doties uz Splitu,'' iesāk Lukovičs. ''Mēs uz turieni dodamies spēlēt futbolu. Iespējams, ne visiem mūsu komandas spēlētājiem būs vienāda attieksme pret šo spēli, taču man un Lazovičam šī būs īpaša spēle un īpašs noskaņojums. Mēs dodamies uz Splitu pēc uzvaras, jo trīs punkti mums garantēs izkļūšanu no grupas.''

''Nedomāju par to, kas mūs sagaida tribīnēs. Visticamāk, tiks dedzinātas petardes un mēs tiksim apvainoti, taču mēs esam profesionāļi. Ceru, ka uzvarēsim un tad mēs būsim apmierināti. Atmosfēra stadionā būs ellišķīga, kā jau katrā ''Hajduk'' spēlē Eiropā. Ņemot vērā to spiedienu, kas nāks no tribīnēm, spēle nebūs viegla,'' tā Lukovičs.

Izmantotie resursi:
gazeta.ru


Slēpts komentārs: rronijs
, 2010-11-02 12:15, pirms 14 gadiem
Šis laikam nebūs īstais pasākums, ko apmeklēt ar ģimeni ...
, 2010-11-02 12:38, pirms 14 gadiem
100p jaskataas..
, 2010-11-02 12:54, pirms 14 gadiem
Ta ir atmosfera tribines, (proti ari par traku) bet pie mums-pat dzirdams ka speletaji lamajas!!!
, 2010-11-02 13:29, pirms 14 gadiem
kad ir taa speele/
, 2010-11-02 14:54, pirms 14 gadiem
barcix19 rakstīja: kad ir taa speele/
4dien, vajag rakstu lasit tad ari zinasi!
Pirejas "Olympiacos" futbolisti Panajotis Recoss un vārtsargs Konstantinoss Dzolakis. Foto: Louisa Gouliamaki/Reuters/Scanpix
2

Marokānis pusfinālā sadedzina "Aston Villa", "Olympiacos" pirmoreiz Eirokausu finālā

Atēnās paredzēto UEFA Eiropas Konferences līgas finālu negaidīti sasniegusi Pirejas "Olympiacos", abās pusfināla spēlēs uzveicot Anglijas Premjerlīgas kopvērtējuma pirmajā četriniekā šobrīd esošo Birmingemas "Aston Villa".
Mateo Rudžēri (vidū) ar komandas biedriem svin gūtos vārtus. Foto: Zumapress/Scanpix
10

"Atalanta" saber trīs, "Bayer 04" atjēdzas un nopelna biļeti uz Dublinu

UEFA Eiropas līgas finālā sacentīsies itāļu klubs Bergamo "Atalanta" un Vācijas čempionvienība Leverkūzenes "Bayer". Pusfināla kārtas atbildes mačos "Atalanta" savā laukumā ar 3:0 sakāva franču "Marseille", bet vācieši izlaida pārsvaru pret "Roma", tomēr beigās panāca sev labvēlīgo neizšķirtu 2:2.
Oreljēns Čuamenī. Foto: AFP/Scanpx
2

Apdraudēta Čuamenī dalība ne tikai Čempionu līgas finālā, bet arī Euro 2024

Spānijas karaliskā kluba Madrides "Real" balsta pussargs Oreljēns Čuamenī iedzīvojies savainojumā, kas francūzim var likt no malas noskatīties ne tikai 1. jūnijā paredzēto UEFA Čempionu līgas finālsēli, bet arī šīs vasaras Eiropas čempionāta finālturnīru.