Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Trombeta: "Pierādījām, ka esam liela komanda"

Andrejs Siliņš

Trombeta: "Pierādījām, ka esam liela komanda"
Mauricio Trombeta
Foto: Various

Pēc UEFA Čempionu līgas spēles futbolā pret Londonas "Chelsea" (0:0) "CFR Cluj" kluba galvenais treneris Mauricio Trombeta atzina, ka ir ļoti apmierināts ar sasniegto rezultātu.

"Esmu ļoti apmierināts ar rezultātu un ar to, kā spēlētāji spēlēja, ar atmosfēru stadionā - šis bija lielisks vakars," sacīja treneris. "Mēs izcīnījām neizšķirtu pret komandu, kas gandrīz uzvarēja Čempionu līgā. Spēlētāji atdeva sevi visu laukumā, tāpēc esmu priecīgs. Neredzēju, ka kāds būtu bijis noguris, tāpēc arī veicu tikai vienu spēlētāju maiņu, kas bija taktisku apsvērumu dēļ."

"Protams, pierādījām, ka esam liela komanda," lepns bija itāļu futbola speciālists. "Protams, varējām izdarīt vēl vairāk - vienmēr ir vieta izaugsmei. Tagad ar četriem punktiem esam vienādā situācijā ar "Chelsea", bet mūsu mērķis joprojām ir iegūt vismaz trešo vietu grupā."

""Chelsea" spēlētāji laukumā arī atdeva sevi visu, bet vairāk viņi nevarēja," sacīja Trombeta un ieskatījās nākotnē. ""Bordeaux" jau divas reizes zaudējuši. bet, saprotams, katra komanda, kas iekļūst grupu turnīrā, ir jāciena. Arī "Bordeaux" ir spēcīga komanda, tāpēc nekādā gadījumā nevaram domāt, ka spēle pret viņiem būs viegla."

Izmantotie resursi:
uefa.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2008-10-02 09:34, pirms 16 gadiem
Ai šara,noplauka tiem Čaučesku bandai un viss!!!

     [+] [-]

, 2008-10-02 09:43, pirms 16 gadiem
"Chelsea" vienkārši sūkāja...

     [+] [-]

, 2008-10-02 10:53, pirms 16 gadiem
cik tad ta varena komanda ilgi turesies...atri vien visu izpardos....

     [+] [-]

, 2008-10-03 12:20, pirms 16 gadiem
nu tie Argentīnieši un Brazīļi spēlēja lieliski.. man šķiet laukumā bija tikai 1 rumānis, ja nemaldos.