Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

A grupa: Rumāņi paņem punktu no "Chelsea"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

A grupa: Rumāņi paņem punktu no "Chelsea"
"CFR Cluj" pēc pirmajām spēlēm iemeslu sarūgtinājumam nav.
Foto: AFP

UEFA Čempionu līgā pārsteigt turpina Rumānijas "CFR Cluj", kas šoreiz savā laukumā cīnījās neizšķirti 0:0 ar "Chelsea" komandu, tā turpinot atrasties grupas līderos. Otrajā mačā "Roma" viesos ar 3:1 pieveica "Bordeaux".

"CFR Cluj" joprojām pārliecinoši

"CFR Cluj", kas pirmajā mačā viesos pamanījās ar 2:1 apspēlēt "Roma" futbolistus, spēlē ar "Chelsea" jau savā laukumā turpināja pārsteigt. Jā, ar bumbu vairāk bija viesi, viņi vairāk uzbruka, taču ar momentu veidošanu gan pārāk nesekmējās. "CFR" prasmīgi un disciplinēti aizsargājās, turklāt arī izmantoja katru iespēju pretuzbrukumiem, tā neļaujos "Chelsea" pārāk aizrauties ar sāncenšu vārtu apsēšanu.

Pirmā puslaika beigās laukuma saimnieki pat uzrīkoja kaut ko līdzīgu viesu vārtu apšaudei. Ar sitieniem izcēlās Eužens Triča un Alvaro Pareira, pēc kuriem bumba gan lidoja vārtiem secen. Pēc pirmā puslaika uz tablo joprojām bija divas nulles.

Otrā puslaika sākumā "Chelsea" kādu brīdi uzspieda, bet vistuvāk vārtu guvumam 51.minūtē bija Frenks Lampards, tomēr viņam pēdējā brīdī patraucēja sāncenšu aizsargi. 58.minūtē Skolari bija jāskatās rezervistu virzienā, jo uzbrukumā savainojumā iedzīvojās Didjē Drogbā, kuram nācās pamest laukumu...

Ilgi laiku laukumā nekas nemainījās – vairāk uzbruka "Chelsea", laiku pa laikam "CFR" soda laukumā bija nervozi, taču bumba vārtos nelidoja. Rumāņi centās atbildēt ar pretuzbrukumiem, taču arī pārāk daudz raižu sāncenšiem nesagādāja.

Lielākā jautrība sākās ap 80. minūti, turklāt to aizsāka mājinieki. Vispirms pēc Triča sitiena bumba noglāstīja vārtu staba ārmalu, bet pēc tam mājinieki vēl pāris reizes bija tuvu tam lai tiktu labā sitiena pozīcijā. 87. minūtē Pereira no tuvas distances nespēja apspēlēt Petru Čehu, bet vēl nedaudz vēlāk savu iespēju neizmantoja "Chelsea" – Nikola Anelka sita garām.

Atlikušajās trīs kompensācijas minūtēs sitieni pa vārtiem bija, taču ne tādi, lai tos sauktu par bīstamiem – bezvārtu neizšķirts 0:0; A grupas vadībā joprojām "Chelsea" un "CFR Cluj"!

Roma uzvar vairākumā

Grupas otrajā mačā Bordo tikās komandas, kas pirmajos mačos piedzīvoja zaudējumus. Komandas pirmajās desmit minūtēs apmainījās labiem sitieniem, bet otrās desmitminūtes beigās mājinieki "Bordeaux" atklāja rezultātu. Saņēmis lielisku piespēli Joans Gurkafs meistarīgi pārmeta bumbu pāri Doni – 1:0. Bīstamāki sitieni puslaika turpinājumā padevās "Roma" spēlētājiem, tomēr taustāmu labumu tas nedeva. Savukārt 36.minūtē mājinieki palika mazākumā – sarkano kartīti saņēma aizsargs Enrike.

Otro puslaiku itāļi sāka ar vienu vārtu deficītu, bet vienu spēlētāju vairāk, tomēr, kā jau tas futbolā gadās, uzreiz skaitlisko pārsvaru izmantot nespēja. Tā vietā "Roma" spēlētāji iedzīvojās brīdinājumos, līdz 64. minūtē nāca laimīgais stūra sitiens – Daniels De Rossi centrēja bumbu uz tālo vārtu stabu, kur to ar galvu tiklā raidīja Mirko Vučiničs.

Pagāja septiņas minūtes un itāļu klubs jau bija vadībā. Soda sitienu perfekti izpildīja Baptista, panākot jau 2:1. Atspēlēties mazākumā "Bordeaux" spēlētājiem bija grūti, tiesa 73.minūtē Gurkafs varēja gūt savus otros vārtus, tomēr pēc soda sitiena bumba lidoja nedaudz garām. Ko nepaveica mājinieku pussargs, desmit minūtes vēlāk paveica Baptista. Saņēmis lielisku piespēli soda laukumā viņš neatstāja nekādas cerības sāncenšu vārtsargam, izvirzot "Roma" vadībā 3:1 un nodrošinot komandai pirmo uzvaru šajā Čempionu līgas sezonā.

UEFA Čempionu līga, C grupa

2. kārta, 1. oktobris
CFR Cluj - Chelsea 0:0
Bordeaux – Roma 1:3 (1:0) (Gurkafs 18' – Vučiničs 64', Baptista 71', 83')

A grupas tabula:

VKomandaSUNZVAP
1. Chelsea 2 1 1 0 4:0 4
2. CFR Cluj 2 1 1 0 2:1 4
3. Roma 2 1 0 1 4:3 3
4. Bordeaux 2 0 0 2 1:7 0
1 2 3 4 123 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: reiniksrobis

  -1 [+] [-]

, 2008-10-01 23:42, pirms 16 gadiem
Malači Cluj, tiešām labi spēlēja un pelnīts neizšķirts! Pie nedaudz vairāk veiksmes varēja arī uzvarēt. Lai gan momentu, protams, Chelsea arī bija cik uziet.
Drogbas zaudējums varētu būt vissāpīgākā lieta Chelsea šodien.

  -2 [+] [-]

, 2008-10-01 23:42, pirms 16 gadiem
Nu ļoti precīzas prognozes tika veiktas pirms spēles - Chelsea sagraušot nabaga Cluj! Angļiem vajadzētu mācīties no citu kļūdām, no Romas kļūdas, nenovērtējot Cluj, tagad to pašu izdara Chelsea un tās fani.

  +2 [+] [-]

, 2008-10-01 23:43, pirms 16 gadiem
Kaut arī Chelsea vislaik kontrolēja bumbu, vārtu gūšanas iespēju bija ļoti maz!!! Diezgan neinteresanta spēle un vāja spēle no chelsea puses!!

  -4 [+] [-]

, 2008-10-01 23:43, pirms 16 gadiem
Cluj forever!
Slēpts komentārs: Real Madrid CF

     [+] [-]

, 2008-10-01 23:43, pirms 16 gadiem
Hosē tūlīt sūdzēsies par laukumu!

  -2 [+] [-]

, 2008-10-01 23:44, pirms 16 gadiem
Godīgi sakot, izskatījās pēc sarunātas spēles. Katrā ziņā 100% garlaicība, neko tādu no Chelase negaidīju, principā tie uzbrukumi, kas bija mājiniekiem, pat bija bīstamāki. Katrā ziņā, domāju, ka piekritīsiet, ka super garlaicīga un neinteresanta spēle/ 2. puslaiks (1. neredzēju).

  -3 [+] [-]

, 2008-10-01 23:46, pirms 16 gadiem
GSH rakstīja: Godīgi sakot, izskatījās pēc sarunātas spēles. Katrā ziņā 100% garlaicība, neko tādu no Chelase negaidīju, principā tie uzbrukumi, kas bija mājiniekiem, pat bija bīstamāki. Katrā ziņā, domāju, ka piekritīsiet, ka super garlaicīga un neinteresanta spēle/ 2. puslaiks (1. neredzēju).
Jā, Chelsea var nospēlēt neizšķirti ar tik vājām komandām kā Cluj tikai tad, ja spēle tā sarunāta... aha.
Nav Cluj nekādi pastarīši, patiesībā tā ir komanda, kura var cīnīties par tikšanu tālāk, pat ļoti reālu tikšanu tālāk!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-10-01 23:46, pirms 16 gadiem
GSH rakstīja: Godīgi sakot, izskatījās pēc sarunātas spēles. Katrā ziņā 100% garlaicība, neko tādu no Chelase negaidīju, principā tie uzbrukumi, kas bija mājiniekiem, pat bija bīstamāki. Katrā ziņā, domāju, ka piekritīsiet, ka super garlaicīga un neinteresanta spēle/ 2. puslaiks (1. neredzēju).
Protams, ja viena no Eiropas TOP komandaam zaudee punktus pret taadu pretinieku kaa Cluj, tad viss uzreiz sarunaats un varbuut veel iejauc pa vidu Abramovicha naudu. Liidziigi kaa vakar viens praatveeders izteicaas par sarunaatu speeli Arsenal - Porto, deelj taa ka tika guuti 4 vaarti. Domaajiet ko runaajiet.
Apsveicu CL debitantus. Veertiigs punkts.
Slēpts komentārs: SUPORT_CHELSEA

  +2 [+] [-]

, 2008-10-01 23:50, pirms 16 gadiem
SUPORT_CHELSEA rakstīja: cluj jau to vien dariija kaa aizsargaajaas un paaris reizes izskreeja uz pretubrukumiem speeleeja antifutbolu, anelkam uz papiira jaapamaacaas ka no diviem metriem traapiit vaartu raami. zeel drogabas veel viens traumeetais shis iskataas ar uz ilgaaku laiku.
Decu J.Col Drogba Esijeens Carvalju pamata vechi kas veido speeli traumeeti, taapeec jau nebija shii speeli tik skataam.
Kāds Chelsea fans vai jebkurš cilvēks, kurš saistīts ar Chelsea, vispār prot zaudēt?!

  +5 [+] [-]

, 2008-10-01 23:52, pirms 16 gadiem
Mixes rakstīja: Kāds Chelsea fans vai jebkurš cilvēks, kurš saistīts ar Chelsea, vispār prot zaudēt?!
kaads tam sakars ar zaudeejumi ja 0 pret 0 ir zaudeejums tad ej pamaacies pamatskolaa

  +2 [+] [-]

, 2008-10-01 23:52, pirms 16 gadiem
nja,spele nebija skatama ipaši, žēl Drogba atkal savainots, pa ātru Kalou nonjemam domaju..Lampards kaa vienmer laib nokapaja.
Čehs jau pirms speles teica, ka Cluj nav underdogs..

  +3 [+] [-]

, 2008-10-01 23:53, pirms 16 gadiem
Gaidīju Chelsea uzvaru, bet Cluj nespēlē atklātu uzbrukuma futbolu. Kā jau rumāņi - ar labu aizsardzību.

  +3 [+] [-]

, 2008-10-01 23:53, pirms 16 gadiem
Diemžēl neizsteigsmīga spēle no chelsea puses Piekritīšu pārējiem - aizmigt varēja.

Nekas.šī būs mācība un nākošajās kārtās viss nostāsies savās vietās!

Chelsea GO GO!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-10-01 23:54, pirms 16 gadiem
Mixes rakstīja: Kāds Chelsea fans vai jebkurš cilvēks, kurš saistīts ar Chelsea, vispār prot zaudēt?!
Labs jautājums. Čelsī var priecāties par to pašu punktu. Ja paši nevar iesist, vienalga, dajebkā, tad ko tur vaidēt par traumām (un šai komandai jau nu ir pietiekami meistarīgi rezervisti, kam aizstāt pamata spēlētājus) un par pretinieka labo spēli aizsardzībā. Arī Cluj bija iespējas.

     [+] [-]

, 2008-10-01 23:59, pirms 16 gadiem
SUPORT_CHELSEA rakstīja: kaads tam sakars ar zaudeejumi ja 0 pret 0 ir zaudeejums tad ej pamaacies pamatskolaa
Es vispārinu un nerunāju tikai par šodienas negaidīto rezultātu, nevajag uzreiz sākt lekties
Turklāt 1 punkts tādam klubam kā Chelsea pret Cluj ir gandrīz kā zaudējums, ne? Vismaz balstoties uz fanu ekspektācijām pirms mača iespēja zaudēt punktus vispār netika nopietni apsvērta.

     [+] [-]

, 2008-10-02 00:00, pirms 16 gadiem
march_2k rakstīja: Labs jautājums. Čelsī var priecāties par to pašu punktu. Ja paši nevar iesist, vienalga, dajebkā, tad ko tur vaidēt par traumām (un šai komandai jau nu ir pietiekami meistarīgi rezervisti, kam aizstāt pamata spēlētājus) un par pretinieka labo spēli aizsardzībā. Arī Cluj bija iespējas.
ko tu te gvelz speeli redzeeji, cluj bija 1 sitiens vaartu raami pa visu speeli, jeb teiktu divas pusiespeejas, un cluj var buut laimiigi ka anelka netraapa no diviem metriem un lamparda sitienu atblokeeja kapteinis cluj, kur no centreejuma lampards gandriiz iesita
domaa liidzi, kad raksti mu faninj

  -2 [+] [-]

, 2008-10-02 00:00, pirms 16 gadiem
kingland rakstīja: Protams, ja viena no Eiropas TOP komandaam zaudee punktus pret taadu pretinieku kaa Cluj, tad viss uzreiz sarunaats un varbuut veel iejauc pa vidu Abramovicha naudu. Liidziigi kaa vakar viens praatveeders izteicaas par sarunaatu speeli Arsenal - Porto, deelj taa ka tika guuti 4 vaarti. Domaajiet ko runaajiet.
Apsveicu CL debitantus. Veertiigs punkts.
Basketbola fanelji kaa man izskataas,,, NBA fanelji.. un cik man zinaams kaadu laiku atpakalj uzpeldeeja smags skandaals shajaa zinjaa... no futbola laikam par Dinaburg&Co izdariibaam vien dzirdeejusi... un neapjeedz kaa taas lietinjas notiek lielajaa futbolaa...
tas ir tas pats, kaa pag. sezon, viens tiiklinjfans paarpratuma peec, rakstiija CL rakstu un peec tam gaudoja, ka Arsenal nebija pelniijusi uzvareet Milan, jo redziet, vinji vairaak atradaas aizmuguree, nekaa Milan speeleetaaji!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-10-02 00:01, pirms 16 gadiem
kingland rakstīja: Protams, ja viena no Eiropas TOP komandaam zaudee punktus pret taadu pretinieku kaa Cluj, tad viss uzreiz sarunaats un varbuut veel iejauc pa vidu Abramovicha naudu. Liidziigi kaa vakar viens praatveeders izteicaas par sarunaatu speeli Arsenal - Porto, deelj taa ka tika guuti 4 vaarti. Domaajiet ko runaajiet.
Apsveicu CL debitantus. Veertiigs punkts.
Sāksim ar to, ka es neteicu, ka sarunāta. Es teicu, ka izskatījās, ka sarunāta, tas taču nav viens un tas pats, vai ne?
Otrkārt, es tā neteiktu, ja man rastos iespaids, ka kāda no komandām mēģina uzvarēt, taču tāds man neradās. Vēl vairāk, ja skatītāji sāk izsvilpt Chelsea par to, ka viņi regulāri savā aizsardzības zonā saspēlējas, tad iespējams tiešām spēle nebija interesanta ne man pie TV, ne skatītājiem tribīnēs. Visbeidzot, pašās spēles beigās, kad vismaz kādam spiedienam bija jābūt no Chelsea puses, nekas tāds nebija, garas un izcili neprecīzas piespēles.
Tas ir drīzāk mans iespaids par spēli. Ja Tu to skatījies un Tev tā likās interesanta, tad Tev arī iespējams ir savs viedoklis, taču man likās, ka viens no labākajiem un bagātākajiem klubiem pasaulē šodien nepielika ne mazāko kripatiņu, lai uzvarētu.

  -1 [+] [-]

, 2008-10-02 00:01, pirms 16 gadiem
Mixes rakstīja: Es vispārinu un nerunāju tikai par šodienas negaidīto rezultātu, nevajag uzreiz sākt lekties
ta kursh te ko vispaarina runaa pa lietu nevis apkaart, taa jau mees visi gudri maakam d**st.........
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-10-02 00:02, pirms 16 gadiem
Mixes rakstīja: Kāds Chelsea fans vai jebkurš cilvēks, kurš saistīts ar Chelsea, vispār prot zaudēt?!
Nee, jo mees zinaam kaa vinji radusies...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-10-02 00:05, pirms 16 gadiem
GSH rakstīja: Sāksim ar to, ka es neteicu, ka sarunāta. Es teicu, ka izskatījās, ka sarunāta, tas taču nav viens un tas pats, vai ne?
Otrkārt, es tā neteiktu, ja man rastos iespaids, ka kāda no komandām mēģina uzvarēt, taču tāds man neradās. Vēl vairāk, ja skatītāji sāk izsvilpt Chelsea par to, ka viņi regulāri savā aizsardzības zonā saspēlējas, tad iespējams tiešām spēle nebija interesanta ne man pie TV, ne skatītājiem tribīnēs. Visbeidzot, pašās spēles beigās, kad vismaz kādam spiedienam bija jābūt no Chelsea puses, nekas tāds nebija, garas un izcili neprecīzas piespēles.
Tas ir drīzāk mans iespaids par spēli. Ja Tu to skatījies un Tev tā likās interesanta, tad Tev arī iespējams ir savs viedoklis, taču man likās, ka viens no labākajiem un bagātākajiem klubiem pasaulē šodien nepielika ne mazāko kripatiņu, lai uzvarētu.
Taads nu ir Chelsea stils, ko tad tu gribeeji redzeet? taadu futeni, kaa vakar Emiraatos?
starp citu, par izsvilpsanu - vakar Emiraatos jau saaka izsvilpt par to, ka kaads uz 3-5 sek. pietureeja bumbu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-10-02 00:05, pirms 16 gadiem
SUPORT_CHELSEA rakstīja: ta kursh te ko vispaarina runaa pa lietu nevis apkaart, taa jau mees visi gudri maakam d**st.........
Gribi teikt, ka Chelsea fani visā visumā prot zaudēt? Mourinjo laikam arī fanos iesakņoja savu zaudēšanas neprasmi.

  -1 [+] [-]

, 2008-10-02 00:06, pirms 16 gadiem
Gunner rakstīja: Nee, jo mees zinaam kaa vinji radusies...
mees zinaam kaa radusies,bet trofejas ir vaairaak mums peedeejos gados nekaa arsenalam, vinji peedeejo ieguva 2005 gada kas bija tikai fa kauss :d

     [+] [-]

, 2008-10-02 00:08, pirms 16 gadiem
Hose rakstīja: Un ko tad Tu pats dari Ja gribi kašķi, tas tālu nav jāmeklē
Veidot stereotipus, kuriem nav pat īpaša seguma ir tik pat muļķīgi kā vispār pieturēties pie jebkādiem stereotipiem
Peace.
Nemeklēju kašķi, man tikai nepatīk, ka kārtējais tirliņš neprot pieņemt sliktu Chelsea rezultātu. Kā jau teicu, Mourinjo ietekme te laikam milzīga. Tas arī ir tas ''segums'' kā arī tādi fani kā SUPORT_CHELSEA. Viņa niks vien jau norāda uz ''hardcore'' fanošanu un tādiem parasti tā objektivitāte pieklibo.
1 2 3 4 123 komentāri