Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Skolari: "Labāk viens punkts, nevis nulle"

Andrejs Siliņš

Skolari: "Labāk viens punkts, nevis nulle"
Luišs Felipe Skolari
Foto: AFP

Pēc vakar aizvadītās UEFA Čempionu līgas spēles pret rumāņu "CFR Cluj" (0:0) Londonas "Chelsea" galvenais treneris Luišs Felipe Skolari nebija pārāk bēdīgs par neizcīnīto uzvaru pret grupu turnīra debitantiem.

"Mēs nespēlējām labi, bet viens punkts noteikti ir labāk, nekā nulle," pozitīvo centās saskatīt brazīliešu futbola speciālists. "Viņi uzveica "AS Roma", viņiem ir pietiekami daudz pārliecības, viņi spēlēja mājās un gribēja parādīt līdzjutējiem, ka ir ļoti laba komanda."

""Cluj" bija pārliecināti un gribēja kaut ko pierādīt," turpināja treneris. "Iespējams, viņiem būs problēmas nākamajā spēlē, jo šodien viņi nepārtraukti skrēja 95 minūtes no vietas. Mēs zinājām, ka tā būs un tam gatavojāmies, bet neizmantojām savas vienu vai divas iespējas."

Treneris uzsvēra spēlētāju savainojumu nozīmi: "Beigu beigās esmu priecīgs par šo vienu punktu, jo Didjē [Drogbā] bija ārā, [Džons] Terijs pēdējās 15 minūtes spēlēja ar problēmām un tāpat arī Alekss. Savainojumi gadās gan treniņos, gan spēles laukumā. Tas ir spēlētājiem normāli un ar to jārēķinās."

Savainoto sarakstam, kurā jau ir Džo Kols, Deku, Maikls Esjēns un Rikardo Karvalju, atkal pievienojies Drogbā, savukārt Terijs, Ešlijs Kols un Alekss guvuši mini savainojumus, līdz ar to šo spēlētāju gatavība Premjerlīgas spēlei nedēļas nogalē nav skaidra.

Izmantotie resursi:
bbc.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-10-02 11:00, pirms 16 gadiem
Viņiem tālākās rezerves arī ir normālas, kgan jebkuram klubam ir grūti bez puses no pamatsastāva!

     [+] [-]

, 2008-10-02 11:03, pirms 16 gadiem
Eu tikai tu vēl nesāc,kā Mourinjo,a tad gan būs viss mans viedoklis par labajiem coachiem sadirsts!!!

     [+] [-]

, 2008-10-02 11:08, pirms 16 gadiem
nu shis jau neko salidzinoshi ar hosee

     [+] [-]

, 2008-10-02 11:12, pirms 16 gadiem
Nu Hosē vajadzētu ielikt FK Rīgai par terneri,oi kādas tad atgavorkas varētu klausīties,ka paši spēlētāji nesaprastu,ko viņš tur mūld

  +1 [+] [-]

, 2008-10-02 15:11, pirms 16 gadiem
Man augstpraatiigi treneri superbagaatu klubu priekshgalaa patiik labaak, nekaa taadi, kas priecaajas par punktu pret Cluj. Vismaz kaads shovs. Nozheelojami, daargais Felipe! Un bildee arii Shupleram labaaks zhests izdevaas