Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Meksess: "Lai atgūtos, jāuzvar "Bordeaux"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Meksess: "Lai atgūtos, jāuzvar "Bordeaux"
Filips Meksess (priekšplānā)
Foto: AP

"Roma" futbola kluba aizsargs francūzis Filips Meksess uzskata, ka šovakar komandai ir jāuzvar "Bordeaux" futbolisti, lai komanda spētu atgūties pēc neveiksmes mačā ar "Cluj" futbolistiem.

Gan "Bordeaux", gan "Roma" pirmajās spēlēs piedzīvoja zaudējumus, tādēļ šī vakara mačs abām ir ļoti svarīgs. Meksess uzskata, ka tikai uzvara šodienas spēlē varētu palīdzēt "Roma" futbolistiem atgūties pēc negaidītās neveiksmes savā laukumā pret "Cluj":

"Mums abiem pirmās spēles neizdevās, tādēļ abas komandas centīsies atgūties. Mums ir jābūt drošiem par to, ka mēs pilnībā noskaņosimies šai spēlei, jo mums ir lielas ambīcijas šajā turnīrā. Ja uzvarēsim Bordo futbolistus, tad atkal uzlabosim savas pozīcijas."

"Mēs bijām ļoti sarūgtināti un mums ir grūti aizmirst šo rezultātu. Zaudēt pirmo maču savā laukumā ir ļoti slikti, tas ir ievērojami pasliktinājis mūsu izredzes. Mums bija vairāki savainojumi komandā, taču mums ir ļoti stipra komanda, tādēļ jau pavisam drīz laukumā atkal varēs redzēt veco labo "Roma" komandu," zaudējumu pret "Cluj" piemin Meksess.

Izmantotie resursi:
uefa.com

     [+] [-]

, 2008-10-01 16:51, pirms 16 gadiem
Spēļu translācijas, kopsavilkums --->
portnovs.wordpress.com: UEFA čempionu līga, 2. kārta, otrā diena (LIVE)...