Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Mančestras ''City'' fantastiskā milžu cīņā satriec ''Barcelona''

Mančestras ''City'' fantastiskā milžu cīņā satriec ''Barcelona''
Mančestras ''City'' emocionāli atzīmē Kevina De Breines fantastiskos skaisto vārtu guvumu
Foto: AFP/Scanpix

Šovakar UEFA Čempionu līgas C grupas mačā Mančestras ''City'' revanšējās ''Barcelona'' un svinēja emocionālu uzvaru 3:1. Ar diviem vārtiem mājinieku rindās izcēlās Ilkajs Gindoans, un vēl vienu pievienoja Kevins De Breine.

Pirms spēles

Mančestras ''City'' un ''Barcelona'' savā starpā tikās 19. oktobrī, kad graujošu uzvaru savās mājās ar 4:0 svinēja ''Barca''. Mančestras galvenais treneris Žuzeps Gvardiola pret savu bijušo klubu izvēlējās piesardzīgu taktiku, nelaižot laukumā nevienu smailes uzbrucēju, taču tas neapturēja Barselonas mašīnu, kas ''City'' pārbrauca pāri bez jebkādas žēlastības.

Salīdzinot ar iepriekšējo maču, šovakar pieteikumā netika iekļauti Žerārs Pikē, Žordi Alba un Andress Injesta. Abu aizsargu vietā laukumā devās attiecīgi Samjuels Imtitī un Lukass Diņs, savukārt Injestas posteni aizpildīja Andrē Gomess. ''City'' rindās savukārt rezervē palika Nolito, taču pamatsastāvā atgriezās Serhio Agvero, un vārtos Klaudio Bravo vietā darbojās Villijs Kabaljero. Gvardiola, atšķirībā no Luisa Enrikes, pamainīja ari spēlētāju taktisko izvietojumu, parādot, ka šovakar negrasās sēdēt aizsardzībā.

Mančestras ''City'': Kabaljero – Kolarovs, Stounss, Otamendi, Savaleta – Fernandinju (Fernandu 60') – De Breine (Nolito 89'), Silva, Gindoans, Stērlings (Navass 71') – Agvero

''Barcelona'': Ter Štēgens – Diņs, Mašerano, Imtitī, Roberto – Gomess (Rafinja 76'), Busketss, Rakitičs (Turans 61') – Neimārs, Svaress, Mesi

Neimārs un Mesi izģērbj pretinieku aizsardzību, taču ''Barca'' par kļūdām maksā dārgi

Jau no pirmajām minūtēm Barselona bumbu kontrolēja vairāk, taču arī ''City'' iespēju robežās mēģināja rast veidus, kā tikt tuvāk Ter Štēgena vārtiem. ''City'' izveidoja labu izdevību, kad pēc piespēles soda laukumā Rahīmam Stērlingam minimāli uz kājas uzkāpa Samjuels Imtitī, taču dzelteno kartīti saņēma anglis, jo tiesnesis uzskatīja, ka viņš simulē.

Mančestras ''City'' atradās ''Barcelona'' laukuma pusē un, saspēlējoties, mēģināja tikt līdz sitienam, tomēr Agvero mēģinājumu patraucēja aizsargs. Bumba atlēca pie Mesi, kurš to uzreiz nogādāja kreisajā flangā Neimāram, kurš savukārt paskrēja uz priekšu, ieraudzīja, ka soda laukumam tuvojas Mesi, piespēlēja viņam un argentīnietis, teicami apstrādājot bumbu, sita to tuvajā vārtu stūrī - 0:1.

Puslaika izskaņā Barselona iegāza pati sevi. Viesu aizsargi nesapratās un netika garām Mančestras presingam, kad bumbu pārtvēra Agvero un piespēlēja Stērlingam, kurš savukārt padeva tālāk Ilkajam Gindoanam, un pussargs to viegli sita tīklā, izlīdzinot rezultātu – 1:1. Pēc šāda pavērsiena sekoja vēl viena ''City'' iespēja, kad Fernandinju bumbu raidīja pavisam nedaudz garām vārtiem. Arī ''Barca'' devās uz priekšu, un soda laukumā krita Mesi, tomēr pārkāpums netika fiksēts, jo viss bija noteikumu robežās.

De Breine ar fantastiskiem vārtiem iegūst pārsvaru, Gomess trāpa pa pārliktni

''City'' otro puslaiku sāka daudz jaudīgāk nekā ''Barca''. Jau pašā sākumā Stērlings bumbu no asa leņķa sita tīklā, tomēr vārtiem no sāniem. Pēc neilga brīža noteikumus tuvu savam soda laukumam pārkāpa Serhio Busketss, nevajadzīgi no kājām notriecot Davidu Silvu. Pie bumbas stājās Kevins De Breine, kurš no metriem 25 ar izcilu sitienu tālajā stūrī neatstāja cerības Ter Štēgenam un panāca tik nepieciešmo 2:1! Pēc šāda pavērsiena nevis Barselona atmodās, bet gan Anglijas Premjerlīgas līdere turpināja emocionāli doties uzbrukumos, un ārkārtīgi bīstami ar galvu uzsita Agvero, taču garām mērķim.

Puslaika turpinājumā bija vērojams izcils un aizraujošs futbols. Sekoja neskaitāmi uzbrukumi no vieniem vārtiem uz otriem. De Breinem pietrūka dažu centimetru, lai pēc Aleksandara Kolarova piespēles aizsniegtos līdz bumbai un gūtu vārtos. Barsa atbildēja ar Gomesa sitienu pa vārtu pārliktni, taču vēl nekas nebeidzās, jo pretuzbrukumā arī De Breine trāpīja pa vārtu konstrukciju! Spēle bija uzņēmusi fantastisku ātrumu, ko ''Barca'' centās bremzēt ar īsām saspēlēm, kas uz brīdi arī izdevās. Mančestras aizsardzība darbojās lieliski un viesiem pret to neklājās viegli.

Sekoja vēl viens Mančestras pretuzbrukums, kad teicamu piespēli padeva De Breine, to uztvēra uz maiņu nākušais Hesuss Navass un pāradresēja tālāk, kur tā atlēca tieši pie Gindoana, pussargam bumbu sitot pustukšos vārtos un panākot dramatisku 3:1. ''Barcelona'' presingoja, tomēr neko būtiski spēles zīmējumā nemainīja un turpināja daudz saspēlēties, taču tas nenesa panākumus un spēle noslēdzās ar pirmo Barselonas zaudējumu grupu turnīrā.

Otrā grupas mačā laukuma saimniece Menhenglabahas ''Borrusia'' cīnījās pret Glāzgovas ''Celtic'', kas 28. septembra duelī pamatīgi šokēja Mančestras ''City'' un spēlēja neizšķirti ar angļu dūzi 3:3. Šovakar pirmā vadībā izvirzījās mājiniece, kad pēc teicamas izspēles bumbu uzreiz no gaisa vārtos trieca Lāšs Stindls, panākot 1:0. Spēles beigu daļā Džulians Korbs, saprotot, ka ar atļautiem paņēmieniem neapturēs Musā Dembelē, uzbrucēju savā soda laukumā turēja ar rokām un burtiski norāva viņu uz zemes, izpelnoties sarkano kartīti. 11 metru sitienu realizēja pats Dembelē, un ''Celtic'' nosargāja neizšķirtu.

UEFA Čempionu līga, C grupa

DuelisRezultātsVārtu guvēji
Borussia M – Celtic1:1 (1:0)Stindls 32' – Dembelē 76 (11m)
Manchester City – Barcelona3:1 (1:1)Gindoans 39' 74' De Breine 51' – Mesi 21'

C grupas kopvērtējums

VKomandaSUNZGV:ZVP
1.Barcelona430114:49
2.Manchester City421110:87
3.Borussia M41124:74
4.Celtic40224:132
1 2 54 komentāri

     [+] [-]

, 2016-11-01 23:38, pirms 8 gadiem
Spēles otrais puslaiks gadījumā nav Barsas "labākais" šosezon?

     [+] [-]

, 2016-11-01 23:39, pirms 8 gadiem
Ilvar,he he he

  +2 [+] [-]

, 2016-11-01 23:39, pirms 8 gadiem
Vot tas bija presings City izpildījumā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2016-11-01 23:40, pirms 8 gadiem
Come on City, come on you Blues! 💙

  +6 [+] [-]

, 2016-11-01 23:40, pirms 8 gadiem
jaaapsveic City,lieliski izmantoja to,ko Barca pati uzdaavinaaja.Briesmiiga speele Busketsam,pilniigi izgaaza visu otro puslaiku

     [+] [-]

, 2016-11-01 23:41, pirms 8 gadiem
NilsK rakstīja: jaaapsveic City,lieliski izmantoja to,ko Barca pati uzdaavinaaja.Briesmiiga speele Busketsam,pilniigi izgaaza visu otro puslaiku
Roberto arī. Neimārs pilnībā izgāza maču

  +1 [+] [-]

, 2016-11-01 23:42, pirms 8 gadiem
Labs

  +5 [+] [-]

, 2016-11-01 23:42, pirms 8 gadiem
skaista speele. viena no labaakajaam sezonaa (vienaa rindaa ar Valencia speeli), paraadiija hroniskaas vainas (Busketa forma, Gomesha neiedereeshanaas shajaa stilaa) un bija arii nepatiikami paarsteigumi (sliktaakaa SR speele, Umtiti arii ilgi nevareeja traapiit). prieks par Pepu, vinjam arvien labaaka komanda veidojas, un, kas nu tur buus pavasarii, atliek tikai mineet, bet nebriiniishos, ja izspeelees abi spaanju grandi, Bayern un MC.

     [+] [-]

, 2016-11-01 23:43, pirms 8 gadiem
Diemžēl spēli neredzēju, bet kā izskatās, tad viss bijis ļoti "dramatiski". Vismaz autors tā domā. Kāpēc 3:1 ir kaut kas dramatisks? Priekš City tas ir pat ļoti priecīgs cipars.

  +6 [+] [-]

, 2016-11-01 23:45, pirms 8 gadiem
Krišs Upenieks pilnā nopietnībā pirms spēles domāja, ka Barcelona atkal sagraus Man City

     [+] [-]

, 2016-11-01 23:46, pirms 8 gadiem
Turans vispar vareja nenakt laukuma,tapat jega no vina nekada!

  +3 [+] [-]

, 2016-11-01 23:47, pirms 8 gadiem
Modritis rakstīja: Turans vispar vareja nenakt laukuma,tapat jega no vina nekada!
uuja,uuja,var redzeet ka kaads kaut ko smagi shosezon palaidis garaam

  +2 [+] [-]

, 2016-11-01 23:47, pirms 8 gadiem
zanessa rakstīja: Diemžēl spēli neredzēju, bet kā izskatās, tad viss bijis ļoti "dramatiski". Vismaz autors tā domā. Kāpēc 3:1 ir kaut kas dramatisks? Priekš City tas ir pat ļoti priecīgs cipars.
Dramatisks tada zina,ka City vaidzeja iesist vel apmeram 2-3 golus,tik nepaveicas,ka ari Barselonas aizsargi labi nopeleja!

  +7 [+] [-]

, 2016-11-01 23:48, pirms 8 gadiem
Bez variantiem, malači! Blondīnēm ierādīja vietu

  -1 [+] [-]

, 2016-11-01 23:50, pirms 8 gadiem
NilsK rakstīja: uuja,uuja,var redzeet ka kaads kaut ko smagi shosezon palaidis garaam
Ko ta vinsh tadu rada?
Ka tiko vinu ieliek centra zem uzbrucejiem,ta viss,vina nav! Ok pret kadu luzeri vai ari kad rezultas uztaisits tad var labi nospelet,bet kad kads nopietnaks pretinieks,ta cau!

  +3 [+] [-]

, 2016-11-01 23:50, pirms 8 gadiem
What a feeling what a night...

  +1 [+] [-]

, 2016-11-01 23:52, pirms 8 gadiem
Modritis rakstīja: Ko ta vinsh tadu rada?
Ka tiko vinu ieliek centra zem uzbrucejiem,ta viss,vina nav! Ok pret kadu luzeri vai ari kad rezultas uztaisits tad var labi nospelet,bet kad kads nopietnaks pretinieks,ta cau!
normaali vinsh shodien nospeeleeja, daudz vairaak saasinaaja nekaa Rakitichs, kam tieshaam bija slikta speele. es, protams, saprotu, ka juus ljoti "satrauc" Barcas lietas un peec katras neuzvaras uzreiz madrides fanu "ekspertu" komisija sanaak, bet chalji... juus nespeejat noveerteet isko. taatad juus vispaar neko nesaprotat no futbola

  +1 [+] [-]

, 2016-11-01 23:52, pirms 8 gadiem
Lieliska spēle. Izbaudīju uzbrukumus uz abiem vārtiem!

     [+] [-]

, 2016-11-01 23:54, pirms 8 gadiem
Kurš būs ar ausīm nākamajā Overtaimā-Puče vai Valters?Ja jautājums,kurā komandā būs vairāk spāņu spēlētāji.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-11-01 23:56, pirms 8 gadiem
City lieliski spēlēja, prata atgūties pēc zaudētiem vārtiem un pelnīti uzvarēja. Barcai otrajā puslaikā nekādu izredžu un stabili jūtams Injestas trūkums.

  -1 [+] [-]

, 2016-11-01 23:56, pirms 8 gadiem
555 rakstīja: normaali vinsh shodien nospeeleeja, daudz vairaak saasinaaja nekaa Rakitichs, kam tieshaam bija slikta speele. es, protams, saprotu, ka juus ljoti "satrauc" Barcas lietas un peec katras neuzvaras uzreiz madrides fanu "ekspertu" komisija sanaak, bet chalji... juus nespeejat noveerteet isko. taatad juus vispaar neko nesaprotat no futbola
Nesapratu uzbraucienu?
Es tak saprotu,ka gruti bez Injestas un Rakitici vai Turani nav nekadi vinam aizvietotaji,blakus Injestam jaa,bet ne jau vina vieta!

Real spele citadu speles stilu,tapec Isko bumbas pietureshana biezi beidzas ar norautu uzbrukumu! Es biezi vinu lamaju,bet tapat nevelos lai vinsh pamestu komandu,jo tadi speletaji ka Isko nevar but lieki,tapat ka James!

  +1 [+] [-]

, 2016-11-01 23:57, pirms 8 gadiem
---> ufxw74

VV būs ar ausīm, jo City sākumsastāvā tikai 1 spānis izgāja.

  +2 [+] [-]

, 2016-11-01 23:58, pirms 8 gadiem
Modriiti, beidz melot, labi atceros, ka teici, ka gribi lai Isko pēc iespējas ātrāk pamet RM, beidz nekaunīgi melot.

  +5 [+] [-]

, 2016-11-01 23:58, pirms 8 gadiem
Ar4ers rakstīja: Barselonas kepkas teiks, ja nebūtu pārliknis un būtu nosvilpta roka, tad būtu 2:2
Neviens to nesaka,tik tu te meigini visus provacet!

Priecajies par uzvaru,tik nekriti eiforija!

  +1 [+] [-]

, 2016-11-02 00:00, pirms 8 gadiem
Sportiski maznozīmīga spēle, īpaši priekš Barcelona, laikam tāpēc diezgan daudz interesanta futbola.

     [+] [-]

, 2016-11-02 00:01, pirms 8 gadiem
Paldies!Tātad rezultāts VV un AP ir 6-6.

  +3 [+] [-]

, 2016-11-02 00:01, pirms 8 gadiem
Modritis rakstīja: Nesapratu uzbraucienu?
Es tak saprotu,ka gruti bez Injestas un Rakitici vai Turani nav nekadi vinam aizvietotaji,blakus Injestam jaa,bet ne jau vina vieta!

Real spele citadu speles stilu,tapec Isko bumbas pietureshana biezi beidzas ar norautu uzbrukumu! Es biezi vinu lamaju,bet tapat nevelos lai vinsh pamestu komandu,jo tadi speletaji ka Isko nevar but lieki,tapat ka James!
es tikai saku, ka juus ne paaraak saprotat, kas notiek Barcaa. es pieljauju, ka neskataties katru speeli. shis tavs teksts par Injestu varbuut buutu ok pirms 2 gadiem, bet liecina, ka katru speeli tu neskaties. Injesta ir lielisks, legjenda, visu cienju utt., bet Barca jau otro gadu intensiivi meklee vinjam aizvietotaaju, jo vinjam ir ljoti gari periodi, kad vinsh speelee slikti. nu ne tik slikti kaa Turans pagaajushajaa vai Gomesh shajaa sezonaa, bet slikti.
un Turans shodien nospeeleeja labi, daudz labaak par Rakitichu un Gomeshu. kaadaa sakaraa vinju kritizeet (veel arii njemot veeraa vinja lomu komandaa)? juus kritizeejat kovachevichu? shaubos...

  -1 [+] [-]

, 2016-11-02 00:02, pirms 8 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Modriiti, beidz melot, labi atceros, ka teici, ka gribi lai Isko pēc iespējas ātrāk pamet RM, beidz nekaunīgi melot.
Paradi man to komentaru kur es rakstiju,ka gribu lai Isko pamestu komandu? Nekad neesmu teicis lai kads no pusragiem nav komanda,jo zinot Real traumas,tad visi noderes! Taka negvelz mulkibas!
Vienigais kas man joprojam tracina un nebutu nekas pret ja vina nebutu komanda,tas ir Danilo!

     [+] [-]

, 2016-11-02 00:05, pirms 8 gadiem
555 rakstīja: es tikai saku, ka juus ne paaraak saprotat, kas notiek Barcaa. es pieljauju, ka neskataties katru speeli. shis tavs teksts par Injestu varbuut buutu ok pirms 2 gadiem, bet liecina, ka katru speeli tu neskaties. Injesta ir lielisks, legjenda, visu cienju utt., bet Barca jau otro gadu intensiivi meklee vinjam aizvietotaaju, jo vinjam ir ljoti gari periodi, kad vinsh speelee slikti. nu ne tik slikti kaa Turans pagaajushajaa vai Gomesh shajaa sezonaa, bet slikti.
un Turans shodien nospeeleeja labi, daudz labaak par Rakitichu un Gomeshu. kaadaa sakaraa vinju kritizeet (veel arii njemot veeraa vinja lomu komandaa)? juus kritizeejat kovachevichu? shaubos...
Daudzas neesmu redzejis,bet tas ko esmu redzejis,tad redzu,ar Injestu cita spele!

A kas vainas Kovacicam? Nemot vera vina lomu komanda,tad vinsh ir loti labs mainas speletais!

  +1 [+] [-]

, 2016-11-02 00:07, pirms 8 gadiem
Un, protams, Kevina free-kicks teicams. Jānoskatās veelreiz.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-11-02 00:10, pirms 8 gadiem
Ar4ers rakstīja: Es par Real šosezon
Labak nee,turpini fanot par City,jo izskatas ka City bus ta komanda ar kuru bus jareikinas!

     [+] [-]

, 2016-11-02 00:12, pirms 8 gadiem
Barselonai tagad smags izbrauciens uz Sevilju!
1 2 54 komentāri