Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Rīdzinieki pirmie, liepājnieki trešie

Andrejs Siliņš

Noslēdzies „Rīgas atklātais čempionāts futbolā” 2000. gadā dzimušajiem zēniem. Labāko četriniekā iekļuva divas Latvijas sporta skolas - "Šitika FS" izcīnīja uzvaru, bet "Liepājas Metalurgs" bija trešie.

Turnīra grupu stadijā, kur desmit komandas tika sadalītas divās grupās „Liepājas metalurgs” ar 2:0 uzvarēja JFC „Skonto”, ar tādu pašu rezultātu piekāpās Viļņas „Ateitis” (Lietuva). Ar 8:0 tika sagrauta Dobeles komanda. Savukārt Bauskas mazos futbolistus mūsējie apspēlēja ar 2:0. Grupā liepājnieki ierindojās otrajā vietā – pirmie bija „Ateitis” – un kvalificējās pusfinālam. Tur „Liepājas metalurgu” gaidīja tikšanās ar vēlākajiem čempioniem „Šitika FS”. Spēles gaitā „metalurgi” pat atradās vadībā taču pretinieks spēja pierādīt savu spēku – 2:3. Spēlē par trešo vietu mūsu komanda sacentās ar Viļņas „Ateitis” un šoreiz spēja revanšēties par zaudējumu grupu turnīrā – 3:0.

„Rīgas Ziemas atklātā čempionāta” 2000. gadā dzimušajiem zēniem labāko četrinieks: 1 „Šitika FS” (Rīga), 2 „Merkuur Junior (Igaunija), 3 „Liepājas metalurgs”, 4 Viļņas „Ateitis” (Lietuva).

„Liepājas metalurga” komandā ar rezultativitāti izcēlās Kristers Tobers – 15 gūti vārti. Uz šo turnīru tika uzaicināti arī divi mazie futbolisti no "Liepājas Metalurga" kluba Rīgas filiāles. . Nedēļu iepriekš Rīgas 71. vidusskolā tika sarīkots sadraudzības turnīrs, kurā tad arī Kristaps Kalējs un Mihails Lavrenko sevi apliecināja un saņēma uzaicinājumu pārstāvēt Liepājas komandu.

Izmantotie resursi:
SK "Liepājas metalurgs"
preses sekretārs
Harvejs Rudzītis

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-01-30 17:35, pirms 16 gadiem
Nevajag jau trenera uzvārdu apsmiet

     [+] [-]

, 2008-01-30 18:18, pirms 16 gadiem
to latgalits

šitiks bija labs spēlētājs un tagad arī nav slikts bērnu treneris

  -1 [+] [-]

, 2008-01-30 18:20, pirms 16 gadiem
Prieks , ka tiek rakstītas ziņas par bērnu futbolu (paldies par to esportam.lv)
p.s Mūšējie puikas malači ka vinnēja Igauņus un Līetuviešus, Šitiks labs treneris, bērniem ir no kā mācīties...

     [+] [-]

, 2008-01-30 18:55, pirms 16 gadiem
latgalits- tu esi tāds cirvis (piedodiet)! Tik slaveni uzvārdi jau būtu jāzin
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-30 20:59, pirms 16 gadiem
latgalit - Tu par kādreizējo Valtera basketbola skolas nosaukumu arī smietos? Labāks uzvārds vai sliktāks? Tas ir normāli, ka kādreizējie spēlmaņi veido savas jaunatnes sporta skolas savā vārdā. Tā var vairāk jauniešus piesaistīt sportā. To latgalī sauc par atpazītamību.