Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Sadegušais laukuma segums: "LNK Sporta parks" vēl apzina negadījuma izmaksas

Rolands Eliņš

Sadegušais laukuma segums: "LNK Sporta parks" vēl apzina negadījuma izmaksas
Foto: Riga FC

"LNK Sporta parka" mākslīgā seguma laukums tika sabojāts pirms astoņām dienām Latvijas kausa izcīņas spēlē. "Leevon/PPK" prezidents Jurijs Žigajevs pauda savu nožēlu un kaunu par sava kluba līdzjutēju rīcības sekām, kamēr "LNK Sporta parka" direktors Raimonds Grants norādīja, ka joprojām tiek veikta apzināšana par to, cik lielas izmaksas būs nepieciešamas, lai visu savestu kārtībā.

11.lv Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfinālu "Leevon PPK" komanda uzņēma kā mājiniece un darīja to "LNK Sporta parka" mākslīgā seguma laukumā, ar 0:4 piekāpjoties favorītei "Riga". Diemžēl "Leevon PPK" līdzjutēju izmantotās pirotehnikas dēļ spēli nācās uz laiku apturēt, turklāt laukumā nonākušo dūmu sveču dēļ bojāts tika arī mākslīgais segums. "Leevon PPK" jau pirms nedēļas publiski atvainojās "LNK Sporta parkam" un ar sapratni pieņēma lēmumu par sadarbības pārtraukšanu.

Pēc tam LFF DK piesprieda pirmās līgas populārajam klubam "Leevon PPK" 1000 eiro lielu naudas sodu, taču kluba prezidents Jurijs Žigajevs plašā intervijā ar Sportacentrs.com futbola apskatnieku Edmundu Novicki (intervija pieejama šeit) neslēpa, ka šī atgadījuma izmaksas varētu sanākt vēl daudz lielākas, jo loģiski, ka no "Leevon PPK" var tikt pieprasīts segt zaudējumus par laukuma seguma atjaunošanu.

"Šobrīd ir dzirdēti vairāki iespējamie varianti," teica Žigajevs. "Grūti komentēt. Te liekas, ka tur nekas traks nav noticis, te dzird, ka viss segums jāmaina. Es arī šobrīd nevēlos uzmākties ar šiem jautājumiem, jo es šajā laukumā neesmu svešs cilvēks, es ikdienā redzu, kā cilvēki strādā ar laukumu un kopj to un kādu kārtību tur uztur. Tāpēc nevēlos tagad viņus traucēt - kad pienāks laiks, viņi visu pateiks. Joprojām gan ceru, ka beigās nebūs tik traki un mēs no situācijas iziesim ar sausu pakaļu."

"LNK Sporta parka" laukuma mākslīgais segums nav nekāds prasts zaļais paklājs. Tas ir atkārtoti saņēmis FIFA "Quality Pro" sertifikātu, kas ļauj šajā laukumā aizvadīt augstākā līmeņa spēles. Tas ir vienīgais šāda līmeņa mākslīgā seguma laukums Latvijā, un aizkulisēs dzirdamas bažas, ka, lai novērstu laukuma bojājumus pēc FIFA sertifikāta standartiem, varētu nākties mainīt pat visu segumu.

"LNK Sporta parka" direktors Raimonds Grants pirmdien portālam Sportacentrs.com pastāstīja, ka tiek veikta laukumam nodarīto bojājumu apzināšana. "LNK Sporta parks" esot vērsies pie tās pašas firmas, kas uzklāja mākslīgo segumu, lai saprastu nākamos soļus.

"Tas viss šobrīd ir procesā, kas attiecīgi vēl neļauj konkrēti izteikties par to, kādas būs izmaksas un kā tas ietekmēs turpmāko spēļu aizvadīšanu un uz cik ilgu laiku," sacīja Grants. "Savukārt par situāciju kopumā - visu vajadzīgo informāciju nodevām LFF Disciplinārlietu komitejai, nekā cita sakāma man šeit šobrīd nav."

"Leevon PPK" ģenerāldirektors Kristians Kareļins nedēļas nogalē kluba sociālajos tīklos izplatītajā video norādīja, ka tiek gaidīts rēķins no "LNK Sporta parka": "Domāju, ka tas būs liels. Tā varētu summa, ko es varbūt nopelnu gada laikā ar visiem saviem darbiem."

Gan Kareļins, gan Žigajevs uzsvēra, ka nepatīkamākās sajūtas viņiem ir nevis par finansiālo pusi, bet par izjusto kaunu "LNK Sporta parka" priekšā. "Kauns, liels kauns," savā video sacīja Kareļins. "Sūds par tiem sodiem, naudu vienmēr nopelnīs no jauna, bet par attieksmi. Daži līdzjutēji uzmeta mūs, un attiecīgi mēs kā klubs uzmetām citus - cilvēkus, kuri mums iepriekš palīdzēja."

Žigajevs intervijā arī norādīja, ka Grants un stadiona pārstāvji jau iepriekš viņiem daudz piedevuši: "Lai gan iepriekš mūsu fani aiz sevis sakopa, tāpat tur paliek melnumi no ugunīm, no cilvēku pūļiem kaut kas paliek. Raimonds jau saprot, ka tāda jau ir stadiona būtība, tam tas ir domāts, taču, arī to ņemot vērā, viņš mums daudz ko piedevis un nācis pretim mums ar mūsu koncertiem un elektrības rēķiniem un vēl vis kaut ko. Tāpēc šis gluži vienkārši bija ļoti nesmuki. Tāpēc arī man nav ne mazāko pārmetumu LNK par sadarbības pārtraukšanu, pilnīgi nekādu. Bet ir klusa cerība, ka tālākā nākotnē, visu izrunājot un nokārtojot, varbūt tomēr varēsim atgriezties."

"Leevon PPK" Nākotnes līgā šobrīd ieņem piekto vietu un sezonas atlikušās daļas mājas spēles aizvadīs RTU stadionā.

1 2 38 komentāri

  +1 [+] [-]

, 2024-08-27 08:54, pirms 3 nedēļām
Leevon ppk vadībai vajag izdomāt, kā tikt vaļā no tiem muļķiem, kuri sagandēja laukumu!!!
Jo ielaižot atkārtoti, pastāv risks, ka nerimsies, neliksies mierā, speciāli sabojās kaut ko atkal!

  +5 [+] [-]

, 2024-08-27 09:19, pirms 3 nedēļām
Vainīgos līdzjutējus vajag nosaukt vārdā un nokaunināt.

  +5 [+] [-]

, 2024-08-27 09:30, pirms 3 nedēļām
Skudriniekss rakstīja: Leevon ppk vadībai vajag izdomāt, kā tikt vaļā no tiem muļķiem, kuri sagandēja laukumu!!!
Jo ielaižot atkārtoti, pastāv risks, ka nerimsies, neliksies mierā, speciāli sabojās kaut ko atkal!
Izcili teikts.Bez tevis tas nevienam neienāktu prātā.

  +7 [+] [-]

, 2024-08-27 09:45, pirms 3 nedēļām
Jābeidz tā dedzināšana. Žigājevs jau tā priecājās par ultrām, ka beigās aizspēlējās. Nu nav tas nekas labs. Kur tur ir vieta ģimenēm ar bērniem uz šādām spēlēm? Paliek tāds nišas pasākums kaut kādiem atsaldētajiem.

  -1 [+] [-]

, 2024-08-27 09:47, pirms 3 nedēļām
Izskanējusi informācija , ka tas tika veikts apzināti. PPK konkurenti nesnauž, det darbojas.

  -1 [+] [-]

, 2024-08-27 10:07, pirms 3 nedēļām
Kareļins domā, ka izspruks ar 10000-15000 eiro? Domāju, ka tur galā jāpieliek vēl vienu nulli.

  +1 [+] [-]

, 2024-08-27 10:40, pirms 3 nedēļām
Damokla_zobens_23 rakstīja: Kareļins domā, ka izspruks ar 10000-15000 eiro? Domāju, ka tur galā jāpieliek vēl vienu nulli.
Viss atkarīgs no tā, vai jāmaina viss segums, vai tikai daži kvadrātmetri.

     [+] [-]

, 2024-08-27 10:41, pirms 3 nedēļām
backstab rakstīja: Jābeidz tā dedzināšana. Žigājevs jau tā priecājās par ultrām, ka beigās aizspēlējās. Nu nav tas nekas labs. Kur tur ir vieta ģimenēm ar bērniem uz šādām spēlēm? Paliek tāds nišas pasākums kaut kādiem atsaldētajiem.
Dažu huligānu dēļ mēs varam zaudēt mūsu slavu kā klusākie un miermīlīgākie futbola fani pasaulē!

  +2 [+] [-]

, 2024-08-27 11:26, pirms 3 nedēļām
valmiera-fc rakstīja: Dažu huligānu dēļ mēs varam zaudēt mūsu slavu kā klusākie un miermīlīgākie futbola fani pasaulē!
Ak šito neražu, ja zaudēsim šo slavu!

  +1 [+] [-]

, 2024-08-27 11:29, pirms 3 nedēļām
Damokla_zobens_23 rakstīja: Kareļins domā, ka izspruks ar 10000-15000 eiro? Domāju, ka tur galā jāpieliek vēl vienu nulli.
jā - nulle jāliek klāt, jo tik tiešām segumi pilnizmēra laukumam ir vismaz 100k - protams cena var svārstīties atkarībā no laukuma kvalitātes, bet LNK sporta parkā segums nav no tiem lētākajiem.
Es protams ceru, ka segums nebūs tik ļoti cietis un varēs iztikt ar maziem ķirurģiskiem iejaukšanās instrumentiem.

  +2 [+] [-]

, 2024-08-27 11:30, pirms 3 nedēļām
šķidriņš II rakstīja: Izskanējusi informācija , ka tas tika veikts apzināti. PPK konkurenti nesnauž, det darbojas.
Te jau laikam pat netiek skatīts kurš iemeta petardi laukumā - te skatās no tā rakursa - kurš organizēja mājas spēli un uzņēmās atbildību par organizēšanu un drošību.

  +2 [+] [-]

, 2024-08-27 11:31, pirms 3 nedēļām
backstab rakstīja: Jābeidz tā dedzināšana. Žigājevs jau tā priecājās par ultrām, ka beigās aizspēlējās. Nu nav tas nekas labs. Kur tur ir vieta ģimenēm ar bērniem uz šādām spēlēm? Paliek tāds nišas pasākums kaut kādiem atsaldētajiem.
Ultras ir normāla lieta futbolā, bet viņi parasti atrodas speciālos stadiona sektoros - diemžēl mūsu stadioni tam vēl nav gatavi.

  -3 [+] [-]

, 2024-08-27 11:39, pirms 3 nedēļām
Kāds sakars Leevon faniem ja pirotehnika izmantoja Riga fani ko uzmeta uz laukuma ?

  -4 [+] [-]

, 2024-08-27 11:45, pirms 3 nedēļām
1. Pyrotechnik nav noziegums un ir neatņemama sastāvdaļa tribīnēs.2. Pyro dedzināšana nav huligānisms..(un nevajag man te tagad mentu valodā skaidrot pantus,kas ir huligānisms) 3. To cilvēku rīcība nebija tēmēta uz laukuma bojāšanu un esmu pārliecināts,ka viņiem pašiem nav tīri labi ap dūšu tagad...4.Presei, lai kaut ko uzrakstītu ,un lai būtu interesanti priekš pārējiem pelēkajiem cilvēkiem,ir viss jāizpušķo un jāpieliek pāris nulles klāt ..Esmu pārliecināts,ka konflikts noregulēsies un jau nākamsezon PPK spēlēs LNK.Protams tiem kuri bija iesaistīti, tajā neveiksmīgajā vakarā,domāju būs BANS uz visu mūžu LNK stadionā..kas viņiem netraucē tālāk būt PPK faniem. Vienīgi tas ka spēles apmeklē relatīvi maz cilvēku un viss ir ļoti labi pārredzams un viens otru pazīst viņiem būs grūti ielavīties stadionā un tāpat apmeklēt spēles..ULTRAS pieder pie futbola dzīves un tā tas arī paliks,kam nepatīk,lai iet uz hokeju..

  -3 [+] [-]

, 2024-08-27 11:52, pirms 3 nedēļām
Tas kā futbols izskatās bez ultrām varēja redzēt tā saucamajā rīgas naudas maisu derbijā,kur bērnu spiegšana un bļaušana bija pat skaļāka par Rīgas haotisko bungu dauzīšanu un no padomju laikiem notrulināto SARAUJ SARAUJ...

  +2 [+] [-]

, 2024-08-27 11:58, pirms 3 nedēļām
FC KØBENHAVN rakstīja: 1. Pyrotechnik nav noziegums un ir neatņemama sastāvdaļa tribīnēs.2. Pyro dedzināšana nav huligānisms..(un nevajag man te tagad mentu valodā skaidrot pantus,kas ir huligānisms) 3. To cilvēku rīcība nebija tēmēta uz laukuma bojāšanu un esmu pārliecināts,ka viņiem pašiem nav tīri labi ap dūšu tagad...4.Presei, lai kaut ko uzrakstītu ,un lai būtu interesanti priekš pārējiem pelēkajiem cilvēkiem,ir viss jāizpušķo un jāpieliek pāris nulles klāt ..Esmu pārliecināts,ka konflikts noregulēsies un jau nākamsezon PPK spēlēs LNK.Protams tiem kuri bija iesaistīti, tajā neveiksmīgajā vakarā,domāju būs BANS uz visu mūžu LNK stadionā..kas viņiem netraucē tālāk būt PPK faniem. Vienīgi tas ka spēles apmeklē relatīvi maz cilvēku un viss ir ļoti labi pārredzams un viens otru pazīst viņiem būs grūti ielavīties stadionā un tāpat apmeklēt spēles..ULTRAS pieder pie futbola dzīves un tā tas arī paliks,kam nepatīk,lai iet uz hokeju..
. To cilvēku rīcība nebija tēmēta uz laukuma bojāšanu un esmu pārliecināts,ka viņiem pašiem nav tīri labi ap dūšu tagad.
Negribēja, netīšām neatceļ atbildību. Ja neproti tēmēt vai neapzinies darbības sekas - atstāj piro mājās. Un runājot par pantiem - kamēr tā petarde nevienam pāri nenodara - tas nav huligānisms. Tajā brīdī, kad iemet cilvēkam vai sabojā kāda īpašumu tas ir huligānisms. Jeb, ja es iešu pa ielu mētāšu akmeņus un netīšām iemetīšu tavam auto un izsitīšu logu tev būs pie kājas?
Un prese nepārspīlē. Mākslīgais segums maksā priekš tāda PPK kosmosu ja būs jāmaina visu laukuma segumu. Mākslīgā zāle, ko nopērk būvmateriālu veikalā nederēs. Dažādās pasaules valstīs izmaksas protams ir dažādas, taču tie tik un tā absolūtais minimums būs vismaz 40 tūkstoši.

  +2 [+] [-]

, 2024-08-27 12:22, pirms 3 nedēļām
MaiklsNaits rakstīja: Kāds sakars Leevon faniem ja pirotehnika izmantoja Riga fani ko uzmeta uz laukuma ?
Nevajag muļķības rakstīt, kameras visu ir uzķērušas un atbildīgie ir atpazīti.

     [+] [-]

, 2024-08-27 12:53, pirms 3 nedēļām
backstab rakstīja: Jābeidz tā dedzināšana. Žigājevs jau tā priecājās par ultrām, ka beigās aizspēlējās. Nu nav tas nekas labs. Kur tur ir vieta ģimenēm ar bērniem uz šādām spēlēm? Paliek tāds nišas pasākums kaut kādiem atsaldētajiem.
Bez fanātiķiem, kas dod viņam savu laiku un līdzekļus Žigājevam nav pasākuma, būtu jāiet darbs meklēt.

  +1 [+] [-]

, 2024-08-27 13:03, pirms 3 nedēļām
Kapēc vasarā PPK nespēlē Daugavas stadionā ? Bet grib uz LNNK sintētiskā seguma ?

  +1 [+] [-]

, 2024-08-27 13:10, pirms 3 nedēļām
Jāteic, ka ar ipashi gudriem faniem izcelas ne tikai Serbija, Latvija bet ari piemeram Norvegija- tur faniem nebija lauts apmeklet speli, bet tapat aiz barjeras- darija visu, lai stadions butu pilns ar dūmiem un speletaji neko neredzetu!

  +2 [+] [-]

, 2024-08-27 13:34, pirms 3 nedēļām
Nedomāju,ka PPK un LNK aizies līdz tiesai šis viss, bet tīri pēc būtības - kāpēc PPK būtu jāsedz visa laukuma maiņa? Jā,ok, PPK ordenis sacakareja laukumu, bet tās jau uz papīra nav saistītas organizācijas. Tik pat labi, ja pilnīgi neitrāls līdzjutējs izmeta to dūmu sveci, tad arī PPK jāmaksā viss būtu ? Un noteikti ir arī kaut kādas apdrošināšana šim visam. Neticu, ka tagad PPK būs 100k jāmaksā par šito. Tad jau tur būs balle beigta tam visam pasakumam. Ja tiešām tur random piromāns atnāktu un uzmestu,kāpēc PPK par to jāmaksā? Ok, varbūt kaut kāda daļa,bet nu nezinu...

     [+] [-]

, 2024-08-27 13:52, pirms 3 nedēļām
Ambrē rakstīja: Ak šito neražu, ja zaudēsim šo slavu!
Nezinu par tevi un citiem, bet man patīk palielīties ar kluso un kulturālo Latvijas līdzjūtēju, kad poļi man sūkstas kādi legias waršavas ultras ir mērkaķi.

Man žēl, jo nākamā gada kausā valmierai var iekrist pretinīkos ppk un tad Valmierā nāksies būvēt žogu apkārt tribīnēm kā to šogad darija riga fc uzņemot poļus eirokausu kvalī

     [+] [-]

, 2024-08-27 13:54, pirms 3 nedēļām
estijjs rakstīja: Nedomāju,ka PPK un LNK aizies līdz tiesai šis viss, bet tīri pēc būtības - kāpēc PPK būtu jāsedz visa laukuma maiņa? Jā,ok, PPK ordenis sacakareja laukumu, bet tās jau uz papīra nav saistītas organizācijas. Tik pat labi, ja pilnīgi neitrāls līdzjutējs izmeta to dūmu sveci, tad arī PPK jāmaksā viss būtu ? Un noteikti ir arī kaut kādas apdrošināšana šim visam. Neticu, ka tagad PPK būs 100k jāmaksā par šito. Tad jau tur būs balle beigta tam visam pasakumam. Ja tiešām tur random piromāns atnāktu un uzmestu,kāpēc PPK par to jāmaksā? Ok, varbūt kaut kāda daļa,bet nu nezinu...
Ppk atbild par kārtību, jo organizē spēli. Lnk var piestādīt rēķinu ppk un ppk var tālāk mēģināt piedzīt rubļus no vainīgajiem tā es to saprotu

  +1 [+] [-]

, 2024-08-27 14:02, pirms 3 nedēļām
valmiera-fc rakstīja: Viss atkarīgs no tā, vai jāmaina viss segums, vai tikai daži kvadrātmetri.
It kā jau FIFA standarti ir ļoti dzelžaini un naudu, kā zināms, tur neviens neskaita. Ja tas ir mākslīgais segums, varbūt starptautiskā līmeņa saglabāšanai tiešām neder, ka tur liek kaut kādus mazākus ielāpus. Tajā pašā laikā, tomēr neticu, ka var būt tāds nosacījums, ka pie katra bojājuma jāmaina viss segums. Bojājumi taču var gadīties visādi gan dabas stihiju ietekmē utt. Tagad katru reizi mainīs visu segumu no tā? Drīzāk būs jāmaina kāds paliels laukuma sektors, kas būs cietis no bojājuma atkarībā no tā, cik lieli ir tā seguma gabali.

  -1 [+] [-]

, 2024-08-27 14:21, pirms 3 nedēļām
Valmiera FC 🤣🤣🤣🤣 kuri poļi tad tev žēlojās par Legia?...un kādu žogu tad Rīga FC cēla,lai iežogotu poļus?

  -1 [+] [-]

, 2024-08-27 14:44, pirms 3 nedēļām
DATMON ko tu neteiksi, norvēğu faniem neļāva iet stadionā,bet viņi tāpāt piedūmoja visu stadionu..nu pilnīgs trakums 🤣🤣 noziedznieki kaut kādi..dūmot, lai spēlētāji neko neredz..RAZBAINIEKI..es domāju ka visus tos Serbu Poļu Norvēğu fanus jāsūta uz terapiju pie Latvijas hokeja faniem, lai pamācās no pasaulē labākajiem faniem...varbūt pat izdosies saukli SARAUJ SARAUJ tādā veidā izvest ārpus padomju savienības robežām un integrēt rietumu fanu kustībā.

  +2 [+] [-]

, 2024-08-27 14:53, pirms 3 nedēļām
FC KØBENHAVN rakstīja: DATMON ko tu neteiksi, norvēğu faniem neļāva iet stadionā,bet viņi tāpāt piedūmoja visu stadionu..nu pilnīgs trakums 🤣🤣 noziedznieki kaut kādi..dūmot, lai spēlētāji neko neredz..RAZBAINIEKI..es domāju ka visus tos Serbu Poļu Norvēğu fanus jāsūta uz terapiju pie Latvijas hokeja faniem, lai pamācās no pasaulē labākajiem faniem...varbūt pat izdosies saukli SARAUJ SARAUJ tādā veidā izvest ārpus padomju savienības robežām un integrēt rietumu fanu kustībā.
Fanot un radīt citiem problēmas ir divas dažādas lietas!

     [+] [-]

, 2024-08-27 15:18, pirms 3 nedēļām
FC KØBENHAVN rakstīja: Valmiera FC 🤣🤣🤣🤣 kuri poļi tad tev žēlojās par Legia?...un kādu žogu tad Rīga FC cēla,lai iežogotu poļus?
Daži varšavieši žēlojās, viņiem kauns. Paskaties skontas stadiona viesu fanu sektoram kādas barjeras

  -1 [+] [-]

, 2024-08-27 15:25, pirms 3 nedēļām

     [+] [-]

, 2024-08-27 15:30, pirms 3 nedēļām
Par ko viņiem kauns?Par to ka Legia aizstāv poļu tradīcijas un poļu vēsturi? Legia ir absolūti top 5 ultras eiropā..pēdējais chereo bija labs tika izteikts viedoklis par musulmaņu bēgļiem polijā..vairums eiropas kreiso ultru grupām būtu jāpamācās no Legia!

     [+] [-]

, 2024-08-27 15:32, pirms 3 nedēļām
Nu re Valmiera FC jau sāk degt..laikam saprot ka drīz Valmierā atkal FK GAUJA būs nr1🤣🤣🤣🤣

  -2 [+] [-]

, 2024-08-27 15:32, pirms 3 nedēļām
FC KØBENHAVN rakstīja: Par ko viņiem kauns?Par to ka Legia aizstāv poļu tradīcijas un poļu vēsturi? Legia ir absolūti top 5 ultras eiropā..pēdējais chereo bija labs tika izteikts viedoklis par musulmaņu bēgļiem polijā..vairums eiropas kreiso ultru grupām būtu jāpamācās no Legia!
Rasismam nav vietas futbolā!

     [+] [-]

, 2024-08-27 18:59, pirms 3 nedēļām
juings rakstīja: Kapēc vasarā PPK nespēlē Daugavas stadionā ? Bet grib uz LNNK sintētiskā seguma ?
LPPK pašos pamatos ir svarīga futbola atmosfēra, Daugavas stadionā var iet paskatīties futbolu, bet izjust futbolu kā LNK vai Skonto stadionā ir grūti. Mums arī nav zināms, cik viena spēle Daugavas stadionā komandai var izmaksāt, pēc pieejamās informācijas ir diez gan skaidrs, ka LPPK LNK sporta parkā tika par salīdzinoši zemu cenu.

  +1 [+] [-]

, 2024-08-28 11:08, pirms 3 nedēļām
valmiera-fc rakstīja: Ppk atbild par kārtību, jo organizē spēli. Lnk var piestādīt rēķinu ppk un ppk var tālāk mēģināt piedzīt rubļus no vainīgajiem tā es to saprotu
Beidzot no tevis pilnīgi loģisks komentārs. tā jau arīir - Tu īrē laukumu, tu rūpējies, lai tam viss ir kārtībā. Sabojā - maksā. Ja to izdarīja, kāds ne "tavējais" - tu esi vainīgs, ka nenokontrolēji un mēģini no viņa pēc tam piedzīt piķi.

  +1 [+] [-]

, 2024-08-28 11:33, pirms 3 nedēļām
Ambrē rakstīja: Ultras ir normāla lieta futbolā, bet viņi parasti atrodas speciālos stadiona sektoros - diemžēl mūsu stadioni tam vēl nav gatavi.
Kurš ultras ir normalizējis? Viena lieta ir dziesmu dziedāšana un saukļi, bet pavisam kas cits ir pusplikiem lēkāt un dedzināt - klāt vēl alko, kāds kautiņš, kaut kas salauzts un sarakstu var turpināt. "normāli"
1 2 38 komentāri