Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Valmieras aizsargs Gadrani pēc mača uzbrucis pretiniekam un salauzis viņam degunu

Rolands Eliņš

Valmieras aizsargs Gadrani pēc mača uzbrucis pretiniekam un salauzis viņam degunu
Luka Gadrani. Foto: Jānis Līgats

"Atbildīga spēle" Latvijas kausa ceturtdaļfinālā "Valmiera" ar 5:0 pārspēja "Dinamo Rīga" un pārliecinoši iekļuva pusfinālā. Neskatoties uz milzīgo atšķirību rezultātā, spēles izskaņā izcēlās asumi, par kuru uzsākšanu "Valmieras" aizsargs Luka Gadrani saņēma sarkano kartīti. Portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija liecina, ka Gadrani arī pēc spēles nav nomierinājies un fiziski uzbrucis pretinieku spēlētājam Andrejam Kiriļinam, salaužot viņam degunu.

24 gadus vecais aizsargs Luka Gadrani "Valmieras" komandai pievienojās iepriekšējā gadā un šosezon Virslīgā bijis svarīga komandas sastāvdaļa. Viņš devās sākumsastāvā arī Latvijas kausa ceturtdaļfinālā pret "Dinamo Rīga", palīdzot "Valmierai" izcīnīt loģisku uzvaru pār līgu zemāk spēlējošu komandu ar 5:0. Taču mača pašās beigās Gadrani radās konflikts ar pretinieku spēlētāju Ņikitu Samsonovu.

Samsonovs pārkāpa noteikumus pret Gadrani, par ko Gruzijas futbolists ļoti sadusmojās, meklēja konfrontāciju un tajā asi ar galvu iebadīja pretiniekam krūtīs. Gadrani, protams, uzreiz saņēma sarkano kartīti un 89. minūtē atstāja savu komandu desmit vīru sastāvā, kas gan nekādu īpašu iespaidu uz spēles gaitu vairs neatstāja.

Gadrani emocionāli atstāja laukumu, turpinot skaļu vārdu apmaiņu ar "Dinamo Rīga" pārstāvjiem. Turpmākā notikumu attīstība video tiešraidē vairs neparādījās, taču par to liecina portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija.

Gadrani pēc sava noraidījuma esot izdzirdējis, ka viņa virzienā tiek veltīti viņa māti noniecinoši izteikumi. Šeit nav pilnīgas skaidrības, vai tādi tiešām tika izteikti un vai tiešām tādā nozīmē, taču Gadrani tos esot tā uztvēris. Attiecīgi karstasinīgais Gruzijas futbolists attiecības vēlējās skaidrot arī pēc spēles beigām un devās uz "Dinamo Rīga" ģērbtuvēm.

Tajās iekšā viņš nedevās, taču izsauca pretinieku futbolistu Andreju Kiriļinu iznākt "parunāties". Uz šo aicinājumu Kiriļins, 25 gadus vecais pussargs atsaucās, taču uzreiz pēc tam, kad viņš iznācis no ģērbtuves, Gadrani esot izdarījis sitienu ar galvu un pārsitis "Dinamo" futbolistam seju.

Kiriļinam tika sniegta medicīniskā palīdzība slimnīcā, kur tika konstatēts deguna lūzums. Slimnīcā pa nakti gan viņam nevajadzēja palikt. Taču tika izsaukta policija un tika uzrakstīts oficiāls iesniegums par notikušo, kas potenciāli var nozīmēt plašākas sankcijas, nekā tās, ko piemēros LFF Disciplinārlietu komiteja.

"Valmieras" sociālajos tīklos informācija pagaidām gan pieejama tikai par tās futbolista Daisukes Jokotas gūto savainojumu šajā spēlē, kad viņš cieta asā gaisa divcīņā. Jokota pēc spēles publicēja attēlu, kurā redzams ar pārsistu degunu, cenšoties apturēt asiņošanu.

"Valmieras" preses sekretārs portālam Sportacentrs.com norādīja, ka klubs par notikušo gatavo savu paziņojumu, kas būs pieejamas komandas sociālajos tīklos.

1 2 40 komentāri

  +8 [+] [-]

, 2021-08-23 05:23, pirms 3 gadiem
Ka tik neizmet no komandas par ko tādu. Tā sarkanā jau bija lieka, bet pēc spēles vēl ko tādu izdarīt..

  +5 [+] [-]

, 2021-08-23 07:51, pirms 3 gadiem
Ei nu lohs

  +1 [+] [-]

, 2021-08-23 08:36, pirms 3 gadiem
Kā tur īsti bijis, laikam zina tikai iesaistītās personas un visticamāk publiski tiks atskaņota tikai oficiāla versija... Bet nu spelētājs rīkojies neadekvati , jebkurā gadījumā (ja nu vienīgais pēc kalnu (nejaukt ar Jurģi) likumiem būtu bijis korekti).... Gaidīsim kluba lēmumu,komentārus utt

  +5 [+] [-]

, 2021-08-23 09:37, pirms 3 gadiem
Principā vismaz pusgads diskābels par šo pienākas.

  +2 [+] [-]

, 2021-08-23 09:55, pirms 3 gadiem
Nevajag nekādu diskābeli. Sarīko Briedim treniņmaču ar viņu. Tamazs var tautietim iet palīgā.

  +3 [+] [-]

, 2021-08-23 10:03, pirms 3 gadiem
urlu līgā urlu problēmas

  +1 [+] [-]

, 2021-08-23 11:26, pirms 3 gadiem
Nu nez, pie mums 3. līgā par šādu izgājienu čali diskvalificēja no LV futbola turnīriem uz mūžu. Bet profesionālajā futbolā tā laikam drīkst, droši vien dažu spēļu diskābelis un soda nauda pāris vakariņu rēķina apmērā.

     [+] [-]

, 2021-08-23 11:26, pirms 3 gadiem
Lukas ir karstasinīgi

     [+] [-]

, 2021-08-23 11:27, pirms 3 gadiem
yankeezulu rakstīja: Nu nez, pie mums 3. līgā par šādu izgājienu čali diskvalificēja no LV futbola turnīriem uz mūžu. Bet profesionālajā futbolā tā laikam drīkst, droši vien dažu spēļu diskābelis un soda nauda pāris vakariņu rēķina apmērā.
vot tas gan nav godīgi. jābūt vienādi nevis dažiem labiem priekšrocības šādas situācijas.

  -2 [+] [-]

, 2021-08-23 12:13, pirms 3 gadiem
šie krieviņi ir aizmirsuši, kad Gadrani nāk no tāda reģiona kur par teikto , vai par apvainojumiem tev vai taviem radiniekiem ir jātbild .
Ja tu saki ... kad es tavu māti mutē je...al , tad atbilde sekos noteikti un iespējams ļoti sāpīga !!!

  +1 [+] [-]

, 2021-08-23 12:13, pirms 3 gadiem
Ja patiesam ir izskanejusi gimeni aizskarosi teksti vina virziena no Dinamo speletajiem, tad tas noteikti ir jaizverte Disciplinarajai komitejai un japienem attiecigie sodi konflikta iesaistitajiem. Tacu sada fiziskas vardarbibas izpausmes futbola laukuma (un ari pectam gerbtuves) NAV PIENEMAMA. par fizisku uzbrukumu un miesas bojajumu izdarisanu pienakas atbildiba pec pilnas programmas. Diemzel, realakais, kas notiks ar sito akstu ir kautkads 200eiro naudas sods un 5 spelu sikabele un nekas vairak. Dranka gabals. Nevaru sagaidit, ka valmieriesi tisnosies un meginas soc tiklos iestastit, ka vins patiesiba ir "upuris" saja situacija... pretiga komanda ta valmiera, 10arzemnieki laukuma un rezultata tapat nav. Si nav pirma un vieniga reize, kad pec kadam karstakam epizodem dzeki viens otram teiks ko aizskarosi piesaucot gimeni. Nejua tapec katru dienu notiek uzbrukumi pie gerbutvem.

     [+] [-]

, 2021-08-23 12:35, pirms 3 gadiem
Paziņas no Valmieras man pastāstīja, ka Gadrani ir bijis nopietns konflikts arī ar Krolli. Krollis ticis iekaustīts. Pertijam izdevies izrullēt no šīs situācijas. Tas bija vēl sezonas sākumā.

  -3 [+] [-]

, 2021-08-23 12:43, pirms 3 gadiem
T.G.H ir nākamais kam vajag iedot pa degli Neatbalstu vardarbību, bet šeit vajag. BvB fanelis.

     [+] [-]

, 2021-08-23 12:48, pirms 3 gadiem
Opā, tikko uzzināju, ka Pertija ieteicis savam tautietem iedod bietē Kiriļinam. Gadrani nebija pārliecināts, bet Pertija devis savu atbalstu, sakot, ka kausu tāpat nav variantu izcīnīt ar vai bez Gadrani.

     [+] [-]

, 2021-08-23 13:06, pirms 3 gadiem
@Henry
"Kausu tapat neizdosies pacelt, labaka ej un sit" Nedomaju, ka kads treneris ta jebkad teiktu. Jo ipasi Tamazs

  +1 [+] [-]

, 2021-08-23 13:32, pirms 3 gadiem
juings rakstīja: šie krieviņi ir aizmirsuši, kad Gadrani nāk no tāda reģiona kur par teikto , vai par apvainojumiem tev vai taviem radiniekiem ir jātbild .
Ja tu saki ... kad es tavu māti mutē je...al , tad atbilde sekos noteikti un iespējams ļoti sāpīga !!!
Tu pats arī apjēdz, ko raksti? Kāpēc tad Slāvam Eiropas teritorijā būtu jāatbild pēc kaut kāda tur kalnu reģiona likumiem? Pieprasīt atbildēt var tikai un vienīgi savā teritorijā, Latvija, vismaz pagaidām, Kaukāzam nepieder!

  +1 [+] [-]

, 2021-08-23 13:36, pirms 3 gadiem
T.G.H. rakstīja: Ja patiesam ir izskanejusi gimeni aizskarosi teksti vina virziena no Dinamo speletajiem, tad tas noteikti ir jaizverte Disciplinarajai komitejai un japienem attiecigie sodi konflikta iesaistitajiem. Tacu sada fiziskas vardarbibas izpausmes futbola laukuma (un ari pectam gerbtuves) NAV PIENEMAMA. par fizisku uzbrukumu un miesas bojajumu izdarisanu pienakas atbildiba pec pilnas programmas. Diemzel, realakais, kas notiks ar sito akstu ir kautkads 200eiro naudas sods un 5 spelu sikabele un nekas vairak. Dranka gabals. Nevaru sagaidit, ka valmieriesi tisnosies un meginas soc tiklos iestastit, ka vins patiesiba ir "upuris" saja situacija... pretiga komanda ta valmiera, 10arzemnieki laukuma un rezultata tapat nav. Si nav pirma un vieniga reize, kad pec kadam karstakam epizodem dzeki viens otram teiks ko aizskarosi piesaucot gimeni. Nejua tapec katru dienu notiek uzbrukumi pie gerbutvem.
Tu tak esi dandālis un pļūtītājs. Valmieras paziņojumi izlasīji, ambāli? Pats tu esi pretīgs un bez rezultāta.

  -1 [+] [-]

, 2021-08-23 13:57, pirms 3 gadiem
anetho rakstīja: Tu pats arī apjēdz, ko raksti? Kāpēc tad Slāvam Eiropas teritorijā būtu jāatbild pēc kaut kāda tur kalnu reģiona likumiem? Pieprasīt atbildēt var tikai un vienīgi savā teritorijā, Latvija, vismaz pagaidām, Kaukāzam nepieder!
Tu pats apjēdz ko raksti !!!
1) kāds sakars slāviem ar Latviju un eiropu ???
2)Kad tavi slāvi ievazājuši n-tos savus sliktos paradumus Latvijā , kapēc tad neesi sašutis un nenosodi , bet kad kalnu zēns noliek pie vietas slāvus tad brēc ar putām uz lūpām ?
Manā skatījumā ABAS puses vainīgas gan tie kas provocēja un izraisīja šo incedentu , gan Gadrani kas pelnīti iedeva pa muti

     [+] [-]

, 2021-08-23 14:14, pirms 3 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Opā, tikko uzzināju, ka Pertija ieteicis savam tautietem iedod bietē Kiriļinam. Gadrani nebija pārliecināts, bet Pertija devis savu atbalstu, sakot, ka kausu tāpat nav variantu izcīnīt ar vai bez Gadrani.
abi tavi komenti ir fake info

  -1 [+] [-]

, 2021-08-23 14:17, pirms 3 gadiem
T.G.H. rakstīja: Ja patiesam ir izskanejusi gimeni aizskarosi teksti vina virziena no Dinamo speletajiem, tad tas noteikti ir jaizverte Disciplinarajai komitejai un japienem attiecigie sodi konflikta iesaistitajiem. Tacu sada fiziskas vardarbibas izpausmes futbola laukuma (un ari pectam gerbtuves) NAV PIENEMAMA. par fizisku uzbrukumu un miesas bojajumu izdarisanu pienakas atbildiba pec pilnas programmas. Diemzel, realakais, kas notiks ar sito akstu ir kautkads 200eiro naudas sods un 5 spelu sikabele un nekas vairak. Dranka gabals. Nevaru sagaidit, ka valmieriesi tisnosies un meginas soc tiklos iestastit, ka vins patiesiba ir "upuris" saja situacija... pretiga komanda ta valmiera, 10arzemnieki laukuma un rezultata tapat nav. Si nav pirma un vieniga reize, kad pec kadam karstakam epizodem dzeki viens otram teiks ko aizskarosi piesaucot gimeni. Nejua tapec katru dienu notiek uzbrukumi pie gerbutvem.
Vardarbība pēc spēles beigām ārpus laukuma jau ir policijas, ne vairs tikai LFF jautājums. Tāpat kā ja sagaidītu kādu pretinieku pie stadiona vārtiem pirms vai pēc spēles.

     [+] [-]

, 2021-08-23 14:21, pirms 3 gadiem
PAg kko nesaprotu, rakstīts, ka iekaustīts Andrejs Kiriļins, bet video materiālos redzu, ka cietis japānis.

     [+] [-]

, 2021-08-23 14:24, pirms 3 gadiem
Es tiesi to ari uzrakstiju. Fiziska vardarbiba ir policijas lietvediba. Iemacies lasit.

  +1 [+] [-]

, 2021-08-23 14:28, pirms 3 gadiem
Juing get rekt hahahha. Seit arzemnieki dzivo pec latviesu likumiem, nevis otradi. Atradies nacionalais taisnibas cinitjs

  -1 [+] [-]

, 2021-08-23 14:28, pirms 3 gadiem
fagcentrs rakstīja: PAg kko nesaprotu, rakstīts, ka iekaustīts Andrejs Kiriļins, bet video materiālos redzu, ka cietis japānis.
https://youtu.be/f-pyIzQhdLM

  -1 [+] [-]

, 2021-08-23 14:30, pirms 3 gadiem
Exkluzīvs video Gadrani no Valmieras milcijas iecirkņa sniedz pirmo interviju
https://youtu.be/f-pyIzQhdLM

  +1 [+] [-]

, 2021-08-23 14:30, pirms 3 gadiem
T.G.H. rakstīja: Es tiesi to ari uzrakstiju. Fiziska vardarbiba ir policijas lietvediba. Iemacies lasit.
Heh, varbūt tu labāk iemācies skaidri rakstīt, pirms sūtīt citus kaut ko mācīties. Policija, tiesa u.tml. tavā komentārā nekur nav pieminēta, bet "atbildiba pec pilnas programmas" SC un citu interneta vietņu gudrīšu valodā var nozīmēt dajebko.

Un vispār - ne jau piekasīšanās pēc es savu komentāru rakstīju...

  -1 [+] [-]

, 2021-08-23 15:03, pirms 3 gadiem
Jūings pareizi pateica - ja tu palaid muti attiecībā pret kaukāziešiem (kam ģimene ir augstā cieņā), tad esi gatavs par to atbildēt...

P.S. Franku komposts savā līmenī kā parasti - urāliem arī ir diezgan ierasts mēslot tur kur uzturas, nezkāpēc viņi savas "tradīcijas" stiepj pie kaimiņiem (latviešiem utt.)

     [+] [-]

, 2021-08-23 15:26, pirms 3 gadiem
T.G.H. rakstīja: Juing get rekt hahahha. Seit arzemnieki dzivo pec latviesu likumiem, nevis otradi. Atradies nacionalais taisnibas cinitjs
Pag , pag slāvi šeit dzīvo pēc Latvijas likumiem un ciena latviešu tradīcijas !!!!
Labāk būtu paklusējis . Slāvi šeit LATVIJĀ nav pamatnācija

  +1 [+] [-]

, 2021-08-23 15:37, pirms 3 gadiem
Ja latvietis aizbrauc uz Horvatiju dzivot un stradat. Vai vins tur vadisies pec saviem ieskatiem un prioncipiem, vai vinam naksies pielagoties turienes likumiem un tradicijam, lai spetu ieklauties sabiedriba un pastavet. Tiesi ta, par to es ari runaju. Tagad, kad esi pielikts pie zemes, vari atpisties !

  -1 [+] [-]

, 2021-08-23 15:42, pirms 3 gadiem
T.G.H. Nenovirzies no tēmas , es tev par vienu , tu man par kaut ko citu !!!
Atbildi uz maniem jautājumiem , nevis kā nepatīkami jautājumi tā ''aiziet '' no atbildes

  -1 [+] [-]

, 2021-08-23 16:05, pirms 3 gadiem
juings rakstīja: Tu pats apjēdz ko raksti !!!
1) kāds sakars slāviem ar Latviju un eiropu ???
2)Kad tavi slāvi ievazājuši n-tos savus sliktos paradumus Latvijā , kapēc tad neesi sašutis un nenosodi , bet kad kalnu zēns noliek pie vietas slāvus tad brēc ar putām uz lūpām ?
Manā skatījumā ABAS puses vainīgas gan tie kas provocēja un izraisīja šo incedentu , gan Gadrani kas pelnīti iedeva pa muti
Slāvi ir etniskie Eiropieši, kā arī Baltās Rases neatņemamā sastāvdaļa, neatkarīgi no tā, kur ģeogrāfiski tie atrodas, Pēterburgā, Doņeckā, Stokholmā, Marseļā vai Rīgā! NeBaltajiem sprēgāt un kačāt savas pravas ir tiesības tikai un vienīgi pie viņiem, viņu teritorijās, kur valda vai nu šariats, vai nu kalnu likumi, vai arī vēl kaut kāda tur cita debīla šņaga!
Balto Zemēs tādas tiesības viņiem vienkārši nav un trekns punkc!

     [+] [-]

, 2021-08-23 16:07, pirms 3 gadiem
Ndeki rakstīja: Exkluzīvs video Gadrani no Valmieras milcijas iecirkņa sniedz pirmo interviju
https://youtu.be/f-pyIzQhdLM
Valmieras milicijas iecirkņa?

     [+] [-]

, 2021-08-23 16:13, pirms 3 gadiem
T.G.H. rakstīja: Ja latvietis aizbrauc uz Horvatiju dzivot un stradat. Vai vins tur vadisies pec saviem ieskatiem un prioncipiem, vai vinam naksies pielagoties turienes likumiem un tradicijam, lai spetu ieklauties sabiedriba un pastavet. Tiesi ta, par to es ari runaju. Tagad, kad esi pielikts pie zemes, vari atpisties !
Latvija un Horvātija daudz ko neatšķiras Eiropas tradīciju un mentalitāšu ziņā, praktiski viss tas pats Alutinš, Cūciņgaļa, kultūra, ēdieni, apgērbi, muzons un t.t. Liela šķirba vienmēr ir starp Eiropiešiem un citu rasu pārstāvjiem , Baltās rases ietvaros tā šķirba ir ļoti minimāla

     [+] [-]

, 2021-08-23 16:20, pirms 3 gadiem
Ulrihs rakstīja: Jūings pareizi pateica - ja tu palaid muti attiecībā pret kaukāziešiem (kam ģimene ir augstā cieņā), tad esi gatavs par to atbildēt...

P.S. Franku komposts savā līmenī kā parasti - urāliem arī ir diezgan ierasts mēslot tur kur uzturas, nezkāpēc viņi savas "tradīcijas" stiepj pie kaimiņiem (latviešiem utt.)
Varbūt es tieši speciāli gribu palaist muti pret viņiem lai to debīlo dzīvniecisko petreakciju tādā veidā izkaustu ar saknēm!? Tas pats kas ar viņu allahiem un muhamediem, tipa, aaaskarbil, aaatvečai, da ņi hrena!!! Tieši otrādi, viņus vajag mācīt un borēt viņiem ka viņu svētumi ir truli, ka viņu ģimenes nav to vērtas, ja kāds viņus aaaskarbil dēļ to pseidogoda riskēt ar brīvību, veselību vai pat arī dzīvību! Lai iemācās būt aaskarbļonnymi!!! P.S. ja es te visus reālajā dzīvē trenkātu, kuri mani te apsaukā šajā portālā, es pārspētu gan Breivika, gan Čikatilo gan arī citu maņjaku rekordus masu slepkavošanā!

     [+] [-]

, 2021-08-23 16:43, pirms 3 gadiem
anetho rakstīja: Varbūt es tieši speciāli gribu palaist muti pret viņiem lai to debīlo dzīvniecisko petreakciju tādā veidā izkaustu ar saknēm!? Tas pats kas ar viņu allahiem un muhamediem, tipa, aaaskarbil, aaatvečai, da ņi hrena!!! Tieši otrādi, viņus vajag mācīt un borēt viņiem ka viņu svētumi ir truli, ka viņu ģimenes nav to vērtas, ja kāds viņus aaaskarbil dēļ to pseidogoda riskēt ar brīvību, veselību vai pat arī dzīvību! Lai iemācās būt aaskarbļonnymi!!! P.S. ja es te visus reālajā dzīvē trenkātu, kuri mani te apsaukā šajā portālā, es pārspētu gan Breivika, gan Čikatilo gan arī citu maņjaku rekordus masu slepkavošanā!
Vai tad tevi kāds te apsaukā?
1 2 40 komentāri