Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

''Riga'' treneris Romanovs saņem divu kausa spēļu diskvalifikāciju un 140 eiro sodu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Riga'' treneris Romanovs saņem divu kausa spēļu diskvalifikāciju un 140 eiro sodu
Deniss Romanovs. Foto: Riga FC

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārā komiteja sodījusi ''Riga'' vārtsargu treneri Denisu Romanovu ar divu Latvijas kausa spēļu diskvalifikāciju un 140 eiro sodu par nesavaldību pusfināla mačā pret RFS. Ar vienas spēles diskvalifikāciju sodīti divi rīdzinieku laukuma spēlētāji.

Svētdien lielas emocijas bija vērojamas Latvijas kausa futbolā pusfinālā, kur RFS pagarinājumā ar 3:1 apspēlēja ''Riga''. Otros vārtus esošā Virslīgas līdere guva pēc diskutablas situācijas, kad tiesneši neuzskatīja, ka bumba šķērsojusi gala līniju un ļāva vienībām turpināt spēlēt. Ar noteikumu ietvaru šādos gadījumos var iepazīties ŠEIT.

Emocionāli pēc zaudētajiem vārtiem bija ''Riga'' komanda, kura dažādos veidos devās apelēt pie tiesnešiem. Emocijas nevaldīja nedz daži no spēlētājiem, ne treneriem. Piemēram, vārtsargu treneris Deniss Romanovs tika izraidīts no spēles. Situāciju izvērtēja Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārā komiteja, Romanovam piešķirot divu spēļu diskvalifikāciju no Latvijas kausa spēlēm, kā arī 140 eiro sodu. Vienas spēles diskvalifikācija kausa spēlēs saņēmuši divi citi ''Riga'' futbolisti - Kamilo Saiss un Nedeļko Piščevičs.

140 eiro sodu par reglamenta pielikuma viena no punkta pārkāpumiem saņēmušas ''Valmiera'', RFS un ''Riga'' komandas. Ar visiem komitejas lēmumiem var iepazīties ŠEIT.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/13528/lff-dk-2...

  -1 [+] [-]

, 2021-09-22 13:27, pirms 3 gadiem
tie naudas sodi,vienk smiekligi
P.S kads var pateikt ,kur aiziet ta soda nauda?

     [+] [-]

, 2021-09-22 15:36, pirms 3 gadiem
Es viņa vietā vienkārši uzliktu mīksto un nemaksātu lai parāda piedzineji ņemās

     [+] [-]

, 2021-09-22 16:09, pirms 3 gadiem
Banss0 rakstīja: Es viņa vietā vienkārši uzliktu mīksto un nemaksātu lai parāda piedzineji ņemās
Kamēr nesamaksās, uz soliņa nesēdēs. Kādi parādu piedzinēji? Atkal esi šmigā?

     [+] [-]

, 2021-09-22 16:20, pirms 3 gadiem
neticami ātri pieņēmuši lēmumu..parasti ir jāgaida pāris nedēļas...

     [+] [-]

, 2021-09-22 17:13, pirms 3 gadiem
Buffona vienaudzis - varēja vēl spēlēt un spēlēt.