Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

Davidovs: "Palīdzēja Ventspilī pavadītie gadi"

Davidovs: "Palīdzēja Ventspilī pavadītie gadi"
Pāvels Davidovs ("Daugava").
Foto: R.Kokšarovs, Sporta Avīze

Pēc šīs dienas Latvijas kausa izcīņas finālmača starp FK "Ventspils" un FK "Daugava" iespaidos par spēli ar eSports.lv dalījās abu komandu futbolisti - ventspilnieku vārtu autors Igors Savčenkovs un daugavpiliešu vārtsargs Pāvels Davidovs, kurš pēcspēļu 11 metru sitienu sērijā atvairīja divus raidījumus.

Savčenkovs: ""Daugava" uzvarēja, jo acīmredzot vairāk to vēlējās. Esmu vīlies savas komandas sniegumā, visi stāvēja... Par saviem vārtiem? Nē, tas nebija nekas iespēlēts, tā vienkārši spontāni sanāca - redzēju, ka bumba lido manā virzienā un raidīju to vārtos. Domāju, ka pēcspēles 11 metru sitienu sērijā lielu lomu spēlēja fakts, ka Davidovs pēc Ventspilī pavadītajiem gadiem mūsu izpildītājus labi pazina."

Davidovs: "Esmu ļoti laimīgs par šo izcīnīto kausu. Sepiņus gadus pavadīju Ventspilī un ar diezgan lielu pārliecību zināju, kurš ventspilnieks kurā virzienā sitīs." Vēl Davidovs piebilda, ka spēles sākumā atsvaidzināja savu veco rokas savainojumu un par to uzskatāmi arī liecinājusi apsaitētā roka.

Saistītais raksts:
"Daugavai" pirmā trofeja!


, 2008-06-15 18:26, pirms 16 gadiem
Davidovs nostaveja godam! Parliecinosi un ar degsmi! Super! Pelnita uzvara!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-06-15 21:08, pirms 16 gadiem
neviens jau no viņiem praktiski nemaz nav tās pilsētas futbola audzēknis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-06-16 10:31, pirms 16 gadiem
edzjsh rakstīja: nospēlē tu 7 gadus vienā komandā un tu ar zināsi kāds kuram domgājiens!!

Klausies tas, ka tu zini kur kurš "iespējams" sitīs neko nedod. nostājies lūdzu vartos un padomā vēlreiz par savu citātu... Bez veiksmes nekur neliksies.
Foto: Pa Pāris Kausiem
13

Pēdējā kārta pirms Virslīgas iesaistīšanās: notikusi Latvijas kausa trešā posma izloze

"11.lv" Latvijas kausa izcīņas trešā posma izlozē ceturtdien noskaidroti seši komandu pāri, kuru uzvarētāji iekļūs astotdaļfinālā, pievienojoties "Tonybet" Virslīgas vienībām.
JFK "Ventspils" un "Super Nova" cīņa. Foto: JFK Ventspils
2

Latvijas kauss: 16 gadnieki "Super Novai" iedzeļ par zaudējumu pirms nedēļas

Latvijas kausa izcīņas trešās kārtas izskaņā nedaudz negaidītu panākumu guva Jauniešu futbola klubs "Ventspils", izbraukumā Baldonē ar 2:1 pieveicot vienu no Nākotnes līgas vadošajām komandām "Super Nova".
"Mārupes" futbolisti. Foto: Valmiera FC
1

Mārupieši atvēsina Ogri jau pirms lietusgāzes – 7:2

Latvijas kausa izcīņas trešajā kārtā Nākotnes līgas jaunpienācēju duelī "Mārupe" izbraukumā atspēlējās un ar 7:2 sakāva "Ogre United".