Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

"Metalurgs" izglābjas pret "Jūrmalu-VV", ventspilnieku rezervisti apspēlē "Flora"

"Metalurgs" izglābjas pret "Jūrmalu-VV", ventspilnieku rezervisti apspēlē "Flora"
Pāvels Surņins
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien Triobet Baltijas futbola līgas ceturtdaļfināla spēlē "Liepājas Metalurgs", pateicoties Pāvela Surņina gūtajiem vārtiem astoņas minūtes līdz mača beigām, prata izraut neizšķirtu pret "Jūrmalu-VV" - 1:1. Citā mačā "Ventspils", atpūtinot pamatsastāva spēlētājus, ar 1:0 viesos pārspēja "Flora".

Ķekavā 1:1

Baltijas futbola līgas spēle pirmo reizi norisinājās Ķekavas stadionā. Baltijas līga sev statusu treneru acīs joprojām nav iemantojusi, tādēļ arī sastāvi nebija optimālie. Ķekavu par savu mājvietu izvēlējās "Jūrmala-VV", kas neilgi pirms pirmā puslaika beigām arī izvirzījās vadībā, kad precīzs sitiens padevās bijušajam "Tranzit" spēlētājam Romānam Mickevičam. Liepājnieku mēģinājumi atspēlēties nekādu labumu nenesa līdz pat 82. minūtei, kad rezultātu izlīdzināt prata Pāvels Surņins - 1:1.

Atbildes spēle paredzēta 19. aprīlī Liepājā.

"Ventspils" rezerves uzvar igauņus

Vēl vienā šodienas spēlē futbola klubs "Ventspils" viesojās Tallinā, kur tikās ar vienu no Igaunijas labākajiem klubiem "Flora". Ventspilnieku galvenais treneris Sergejs Podpalijs laukumā sūtīja tuvākos rezervistus, no ierastā pamatvienpadsmitnieka laukumā laižot vien Vladislavu Gabovu. Mača gaitā spēlē iesaistījās arī Ritvars Rugins, Oļegs Laizāns un Eduards Višņakovs.

Debiju Latvijas vicečempionu rindās aizvadīja japāņu aizsargs Naoja Šibamura, pie tam ļoti veiksmīgi. "Ventspils" savus vārtus nosargāja neskartus, bet otrā puslaika piektajā minūtē uzvaru vienībai nodrošināja Romāns Bespalovs - 1:0. Izdevās pārbaudīt gan rezervistus, gan spert soli pretī pusfinālam.

Ventspils sastāvs: Raļķevičs, Barinovs, Šibamura, V.Bespalovs, Gabovs (Rugins 46'), Kosmačovs, Mukins, Žatkins (Laizāns 81'), R.Bespalovs, Ahmeds, Martiness (Višņakovs 70').

Triobet Baltijas futbola līga

Ceturtdaļfinālu pirmās spēles

Pāris1. spēle2. spēleSumma
Skonto - Ekranas1:120. aprīlis
Šiauliai - Levadia0:020. aprīlis
Jūrmala-VV - Liepājas Metalurgs1:119. aprīlis
Flora - Ventspils0:119. aprīlis

Izmantotie resursi:
TrioBet Baltic League


, 2011-04-06 20:32, pirms 13 gadiem
Malacis Surņins un komanda ... Liepāja paņemsim jūrmalniekus ...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-04-06 20:40, pirms 13 gadiem
Drosvien tas ir tas Audas laukums, kurs tur n-paaudzes maksligais zalajs. Vienkars laukums, skatitajiem vietas ari ir dazas
, 2011-04-06 20:42, pirms 13 gadiem
nu "izglābjas" ir skaļi teikts Nekas jau nenotiktu, ja arī zaudētu
, 2011-04-06 21:00, pirms 13 gadiem
Skaidrs ka laukums nav no tiem labakiem,bet vins ir vienads abam komandam.Izskatas ka LM vel nav gatavs sezonai,divas reizes mocijas ar Jurmalu,kuru 2 dienas atpakal Ventspils apspeleja parliecinosi.Tiko noskatijos Baltijas ligas speli FLORA-VENTSPILS un izdariju sev secinajumu,ka pagaidam no visam Latvijas virsligas komandam Ventspilnieki izskatas labak par parejam ligas komandam.Ka bus talak radis laiks un lielie dabigie laukumi,veiksmes visiem Latvijas virsligas dalibniekiem.
, 2011-04-06 21:07, pirms 13 gadiem
kanvit rakstīja: Skaidrs ka laukums nav no tiem labakiem,bet vins ir vienads abam komandam.Izskatas ka LM vel nav gatavs sezonai,divas reizes mocijas ar Jurmalu,kuru 2 dienas atpakal Ventspils apspeleja parliecinosi.Tiko noskatijos Baltijas ligas speli FLORA-VENTSPILS un izdariju sev secinajumu,ka pagaidam no visam Latvijas virsligas komandam Ventspilnieki izskatas labak par parejam ligas komandam.Ka bus talak radis laiks un lielie dabigie laukumi,veiksmes visiem Latvijas virsligas dalibniekiem.
No šīs spēles par FKV gatavību secinājumus izdarīt nevajadzētu. Spēlēja rezervisti. Protams, pēc definīcijas pamatsastāvam būtu jābūt labākam, bet, zinot, cik nesen tie pamatsastāva spēlētāji savākti kopā, tā vienmēr var nebūt.
Baltijas līgā agrāk par finālu pamatsastāvs arī nespēlēs - to pirms sezonas kluba vadība skaidri paziņoja.
, 2011-04-06 21:35, pirms 13 gadiem
gascoigne rakstīja: Kāds stadions Ķekavā, kāds var padalīties informācijā? Nebija uz aramzemes jāspēlē?
Viss esot bijis kārtībā.
';
, 2011-04-06 21:47, pirms 13 gadiem
Triobet liga respektu iegus tikai kad nomainis nosaukumu..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-04-06 22:59, pirms 13 gadiem
Ui, cik daudz darāmā LM.....Pirms sezonas komanda, ja ņemam par piemēru spēles uz mākslīgā laukuma un nospēlētiem rezultātiem, pagaidām nekāda. Grūti spriest, kas būs uz zāliena, bet pagaidām ir pilnīgā dimbā ar uzbrukumu un realizāciju. Ja nemaldos, tad tik zemā pirmsezonas sagatavošanas kvalitātē LM sen nav bijis. Vjadzēja jau tomēr paņemt normālu treneri, kam ir pieredze darbā par galveno. Man liekas, ka ar Osipovu būs auzas. Nezinu, varbūt kļūdos, bet sajūta nav no tām labākajām. Kaut kāda iekšēja pārliecība mani uzrunā, ka šosezon LM paliks bez medaļām. Kaut nu tas tā nebūtu..
, 2011-04-06 23:23, pirms 13 gadiem
Šķiet, ka Metalurgs atbildes mačā visu nokārtos. Jūrmalai-VV ir labs sastāvs, tomēr Liepāja ir klasi augstāka komanda. Prieks par Ventspili. Skatījos spēli. Priecēja atsevišķu spēlētāju sniegums, jaunie bijušie Tranzit puiši arī bija labi iejutušies. Bespalovam smuks gols pēc brāļa piespēles. Malači. Tā turēt. Ceru, ka atbildes mačā darīšanas nokārtos arī Skonto.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-04-07 07:22, pirms 13 gadiem
>>>kasparello99
Ko tad nu jau sezonas sākumā tik pesimistisks?Sastāvs LM nemaz nav slikts,gan jau iespēlēsies.Vienīgi divas Jūrmalas šosezon virslīgā Un ļaujiet tak pastrādāt mierīgi Osipovam par galveno,kā nekā savējais.Volodjam laikam būs grūti,ja savā laika Zeļkjavičs un Abramčiks tika kritizēts uz nebēdu,par Andrejevu nemaz nerunājot,tad saprotams,kas sagaida Osipovu neveiksmes gadījumā.
, 2011-04-07 07:39, pirms 13 gadiem
gascoigne rakstīja: Šis jau nav Ķekavas, bet Purvciema ģimnāzijas. Mēģini te nezinātājus uz muļķi paķert
Vainīgs. Uzķēri mani
, 2011-04-07 09:06, pirms 13 gadiem
[quote alguns]
>>>kasparello99
Ko tad nu jau sezonas sākumā tik pesimistisks?Sastāvs LM nemaz nav slikts,gan jau iespēlēsies.Vienīgi divas Jūrmalas šosezon virslīgā Un ļaujiet tak pastrādāt mierīgi Osipovam par galveno,kā nekā savējais.Volodjam laikam būs grūti,ja savā laika Zeļkjavičs un Abramčiks tika kritizēts uz nebēdu,par Andrejevu nemaz nerunājot,tad saprotams,kas sagaida Osipovu neveiksmes gadījumā.
[/quote

Es izteicu savas domas uz to visu, tik pat labi varu kļūdīties. Vienkārši analizēju esošo situāciju. Būšu tikai priecīgs, ja kļūdīšos, bet patreiz optimismam nav liela pamata un tam ir savi iemesli.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
AFA "Olaine" treneris Mihails Zemļinskis. Foto: Jānis Līgats
12

Vismaz viena Nākotnes līgas komanda tiks 1/4 finālā, "Mārupe" uzņems "Audu"

Latvijas kausa izcīņā izlozēti astotdaļfināla pāri, turnīrā nu iesaistoties arī Virslīgas klubiem. Trofejas turētāja "Riga" dosies izbraukumā uz Ventspili, kamēr iepriekšējā uzvarētāja "Auda" samērīsies spēkiem ar "Mārupi". Savukārt vieta ceturtdaļfinālā tiks izcīnītā divu Nākotnes līgas klubu cīņā JDFS "Albertam" mačojoties ar AFA "Olaine".
Jusufs Rodo. Foto: Agnis Melderis
8

Rodo sakrāj 2+1 un ieved "Mārupi" kausa izcīņas astotdaļfinālā

Pirms Līgo dienas noskaidrojušās visas komandas, kas turpinās cīņu par 11.lv Latvijas kausu. Kā piektā no Nākotnes līgas komandām kausa top 16 fāzē iekļuva "Mārupe", bet kā vienīgā otrās līgas komanda potenciālo iespēju samērīties ar Virslīgas klubiem ieguva "Beitar/Riga Mariners".
Dāvis Indrāns. Foto: Andris Grīnbergs
2

JDFS "Alberts" šķērdē vadību, tomēr pendelēs uzvar "Ķekava/Auda" futbolistus

11.lv Latvijas kausa izcīņā top-16 fāzē sestdien iekļuva JDFS "Alberts", kas pamatlaikā izlaida divu vārtu pārsvaru un arī pagarinājumā nenosargāja vadību, beigās tomēr uzvarot pēcspēles sitienu sērijā "Ķekava/Auda" futbolistus.