Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Latvijas 3. līga futbolā tikusi pie sava ģenerālsponsora

Latvijas 3. līga futbolā tikusi pie sava ģenerālsponsora
Foto: LFF

Latvijas uzņēmums "Dali Dali" kļuvis par ģenerālsponsoru Latvijas Futbola federācijas (LFF) organizētajai Latvijas 3. līgai, kas turpmāk sauksies "Dali Dali" 3. līga.

LFF savā paziņojumā pauž prieku par sadarbības dibināšanu, kas ļaušot veicināt amatieru futbola popularizēšanu, kā arī parādīt šī reģionālā turnīra krāšņumu. Tas šobrīd ir masveidīgākais un apjomīgākais LFF organizētais turnīrs. "Latvijas 3. līga ikdienā apvieno īstenus futbola entuziastus visos Latvijas reģionos, kuri pēc darba un brīvdienās velta laiku futbolam, tādā veidā ļaujot attiecīgajā pilsētā uzturēt futbola garu, kā arī veidot īstenu lokālpatriotismu," teikts federācijas paziņojumā.

Emīls Latkovskis, LFF valdes loceklis: "Latvijas 3. līga ir plašākās Latvijas futbola sacensības un tām ir ļoti svarīga nozīme Latvijas futbola attīstībā un masveidībā. LFF ļoti labi apzinās 3. līgas nozīmīgumu un vēlas ar katru gadu celt tās līmeni un dalībnieku skaitu. Ģenerālsponsora piesaiste ir svarīgs solis šajā virzienā. Uzskatu, ka šis ir Latvijas futbola sacensību sistēmas pamats. Ir prieks skatīties, ka šajā līgā spēlē ļoti dažādas komandas un dažādi spēlētāji, sākot no tiem, kuri sper pirmos soļus pieaugušo futbolā, un beidzot ar tādiem, kuri reiz spēlējuši pat Latvijas izlases kreklā. Šajā līgā redzams viss futbola skaistums un pats svarīgākais - mīlestība pret šo spēli."

Mārtiņš Vaivars, "Dali Dali" vadītājs: "Esam jauns, dinamisks un mūsdienīgs uzņēmums. Mūs ļoti uzrunāja 3. līgas daudzpusība, krāšņums un daudzskaitlība. Centīsimies kopīgi līgu padarīt par vēl lielākiem futbola svētkiem visas vasaras garumā visā Latvijā!"

Arturs Gaidels, LFF ģenerālsekretārs: "Esam gandarīti par šo sadarbību, jo šis atbalsts ļaus celt līgas organizatorisko līmeni, vienā vietā apkopot visu aktuālo informāciju, kā arī palielināt atspoguļojumu, it īpaši pievēršot lielāku uzmanību līgas finālturnīra atspoguļojumam."

Šīs sezonas turnīrā spēkiem mērosies 37 komandas, kas sadalītas Centra, Ziemeļu, Austrumu un Rietumu zonās. Rietumu zonā čempionāts ar pirmo maču jau ir sācies, bet pārējās zonās sacensību sākums paredzēts nākamajā nedēļā.

"Dali Dali" ir ērts un gudrs veids, kā iepirkties. Tas ļauj izvēlēto preci vai pakalpojumu lietot uzreiz, bet maksāt vēlāk - sev piemērotākajā laikā. Jauns iepirkšanās risinājums Latvijā, kas atbilst mūsdienu patērētāju prasībām. Vairāk informācijas - "Dali Dali" mājaslapā.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/13986/dali-dal...

     [+] [-]

, 2022-05-03 20:34, pirms 2 gadiem
Gudrs solis, ņemot PPk/betsafe sociālās aktivitātes !

  +1 [+] [-]

, 2022-05-03 22:12, pirms 2 gadiem
Kāpēc nav pieminēts, kas un kā nospēlēja 3.līgas atklāšanas spēli?

  +2 [+] [-]

, 2022-05-03 22:13, pirms 2 gadiem
Un 3.līgas klubi ļoti cer, ka 3.līgas ģenerālsponsora sponsorējums rezultēsies mazākā dalības maksā vai vismaz kādā prēmiju fondā

     [+] [-]

, 2022-05-04 12:16, pirms 2 gadiem
Bet galvenais - nepieļaut 3. līgas maču kotēšanu totalizatoros, lai nesāktos maukošanās!