Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Beņušis: ''Rezultāts atbilst spēles gaitai''

Beņušis: ''Rezultāts atbilst spēles gaitai''
Ričards Beņušis.

Pēc aizvadītās ''Triobet Baltijas Futbola Līgas'' spēles Liepājā, kurā savā starpā tikās vietējais ''Liepājas metalurgs'' un FBK ''Kaunas'' (1:1), savus komentārus par spēli portālam eSports.lv sniedza uzbrucējs Ričards Beņušis.

Atgādināsim, ka Beņušis tiek īrēts tieši no FBK ''Kaunas'' kluba un jau savā pirmajā mačā ''Liepājas metalurga'' sastāvā spēja izcēlties ar gūtajiem vārtiem. Pēc Beņuša tālsitiena mača 27. minūtē laukuma saimnieki izvirzījās vadībā, taču mača izskaņā, 87. minūtē ar līdzīgu tālsitienu atbildēja Senegālas izlases spēlētājs Paskals Mendī, kurš rezultātu izlīdzināja - šādi cīņa arī noslēdzās - 1:1.

''Liepājas metalurgs'' uzbrucējs Ričards Beņušis:
Pirmajā puslaikā spēles iniciatīva piederēja viesiem no Kauņas, taču mēs spējām gūt vārtus. Otrajā puslaikā viss notika otrādi - mums bija iniciatīva, bet viņi iesita. Domāju, ka rezultāts atbilst spēles gaitai. Šī bija līdzīgu pretinieku spēkošanās. Komanda mani uzņēma ļoti silti, vēl vieglāku spēlēšanu Liepājas klubā padarīja tas, ka uzbrukumā kopā ar mani spēlēja Arkadiušs Klimeks, kurš agrāk ir spēlējis ''Kaunas'' sastāvā. Ar visiem pārējiem ir patīkami spēlēt, jo var just to, ka viņi ir profesionāļi, domāju, ka pēc pāris dienām būšu pilnībā iejuties komandā'' - eSports.lv pastāstīja Beņušis.

  +5 [+] [-]

, 2008-04-02 01:09, pirms 17 gadiem
LM jau vienmēr ir patikuši dienvidu kaimini!

  +1 [+] [-]

, 2008-04-02 01:52, pirms 17 gadiem
Šitais gan varētu Labi noderēt LM !

     [+] [-]

, 2008-04-02 02:27, pirms 17 gadiem
Richard! Ved LM pretii LV tronim un peec iespeejas taalaak Eirokausos!

     [+] [-]

, 2008-04-02 07:28, pirms 17 gadiem
dragoo rakstīja: LM jau vienmēr ir patikuši dienvidu kaimini!

Un arī leiši vislabāk vienmēr atsaucas par LM, ne par vienu citu Latvijas klubu.

  +1 [+] [-]

, 2008-04-02 11:41, pirms 17 gadiem
Blaviens kadus vartus vins iesita ja jus Redzetu....Tadus es nebiju redzejis pedeja laika no LM puses sen,kad bumba tika izcinita un uzreiz sista pa vartiem ar pretinieku speletaju traucesanu un vel devitnieka iesist....VNK SUPER...