Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

FK "Ventspils" otrā uzvara

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

FK "Ventspils" otrā uzvara
FK "Ventspils"
Foto: Romāns Kokšarovs

FK "Ventspils" spēlētāji Baltijas Futbola līgas turnīrā izcīnījuši otro uzvaru, savā laukumā ar 2:0 apspēlējot Lietuvas klubu "Žalgiris" un izvirzoties turnīra tabulas galvgalī.

Ventspilnieki maču aizvadīja faktiski ar otro sastāvu, pat rezervē neiekļaujot nevienu spēlētāju no galvenajiem spēkiem – un nevajadzēja jau ar. Spēle risinājās lieliskos apstākļos uz laba zālāja, turklāt bez visuresošajiem ventspilnieku faniem stadionā bija ari ap pusimts "Žalgiris" karsēju.

Jau otrajā minūtē FK "Ventspils" ieguva tiesībās uz stūra sitienu, un to arī pārvērta vārtos, kad augstāk par visiem izlēca kluba prezidenta dēls Vladimirs Bespalovs un ar galvu raidīja bumbu vārtu tīklā. Drīz vien izcelties varēja Aleskandrs Dedovs, turklāt ventspilnieki izveidoja vēl dažas labas iespēja gūt vārtus, tomēr tās nerealizēja. Spēle pamazāk izlīdzinājās, un vairāk bumbu pat sāka kontrolēt viesi, kas gan līdz bīstamiem sitieniem faktiski netika. 25.minūtē no asa leņķa pa vārtiem sita Artim Lazdiņam, taču buma lidoja sprīdi virs vārtu stūra.

38. minūtē FK "Ventspils" bija ļoti tuvu panākuma, taču vispirms vārtsargs atvairīja Aleksandra Misikova sitienu, bet pēc tam Jevgeņijs Kosmočovs ar galvu kā nākas netrāpīja pa bumbu. Ko pussargs neizdarīja pirmā puslaika beigās, to izdarīja otrā puslaika sākumā. Vispirms tiesneši fiksēja aizmugures stāvokli Dedovam un neieskaitīja viņa gūtos vārtus. Vārtsargs ārkārtīgi neveiksmīgi izpildīja brīvsitienu, bumba nonāca pie ventspilniekiem un Kosmočovs ar elegantu sitienu raidīja bumbu vārtos zem sāncenšu vārtu pārliktņa – 2:0.

Atlikušajā laikā pāris iespējas bija visiem, šo to neizmantoja ventspilnieki, bet mača pēdējā minūtē lietuvieši gandrīz paši sagādāja sev trešos vārtus. Vispirms aizsargs ne īsti veiksmīgi atspēlēja bumbu vārtsargam, kuram turklāt sagādāja pamatīgas problēmas nofiksēt to rokās. Galu galā iztika bez kurioziem vārtiem un rezultāts vairs nemainījās – 2:0 Latvijas čempionu labā.

Baltijas Futbola līga
1.aprīlis
FK Ventspils - Žalgiris 2:0
(1:0)
Vārti: Bespalovs 2' , Kosmačovs 48'

Izmantotie resursi:
ventasbalss.lv

     [+] [-]

, 2008-04-01 19:32, pirms 17 gadiem
mala4i!sezonas sākumā ļoti solīdi spēle Ventspils

     [+] [-]

, 2008-04-01 19:32, pirms 17 gadiem
Mala4i!! taa tureet!!

  +1 [+] [-]

, 2008-04-01 19:37, pirms 17 gadiem
haha super !
liigaa LV komandas buuus pirmajaas vietaas

     [+] [-]

, 2008-04-01 19:40, pirms 17 gadiem
Njaa apsveicu Ventspili ar uzvaru! Skiet, ka ar pamatsastaavu shameejie tochna nespeeleeja! Bet uzvara taapat. Nu vismaz Pavlovs tika pie speeleeshanas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-04-01 19:48, pirms 17 gadiem
Zalgiris sodien speleja ar saviam jaunajiem speletajiem, dublieriem..
Zel, bet LM nenoturejas un beigas ielaida vartus - 1:1 ar Kaunas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-04-01 21:18, pirms 17 gadiem
Gintins rakstīja: Drosvien speleja pret zalgera basketbola komandu

labs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja