Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

FS "Metta" komandas kā vienīgās nepārspētas BYFL sezonas ievadā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

FS "Metta" komandas kā vienīgās nepārspētas BYFL sezonas ievadā
Foto: Latvijas Futbola federācija.

Ar labām sekmēm jauno Baltijas Jaunatnes futbola līgas (BYFL) sezonu sākušas visas astoņas Latvijas komandas, tomēr bez zaudējumiem līdzšinējās trīs kārtās iztikuši vienīgi FS "Metta" jaunieši.

U-16 konkurences A apakšgrupā FS "Metta" komanda uzvarējusi visās trīs spēlēs, līdz šim līdzvērtīgāko cīņu aizvadot pret SK "Super Nova", kurā Kristapa Mosāna vārti deva panākumu ar 1:0. Citos mačos lietuvieši un igauņi pārspēti ar kopējo rezultātu 13:1, kamēr SK "Super Nova" minētajam zaudējumam pievienojuši neizšķirtu un uzvaru, pašlaik kopvērtējumā ieņemot trešo vietu.

B grupas līderos pašlaik ir BFC "Daugavpils" jaunieši, kuru kontā divas uzvaras un zaudējums, kas piedzīvots pret JDFS "Alberts" (0:3). Pārējās spēlēs rīdzinieki gan tikuši tikai pie punkta, kā rezultātā pēc trim kārtām šajā grupā pa četriem punktiem ir uzreiz četrām komandām.

Tikmēr U-15 sacensību A apakšgrupā FS "Metta" divām izcīnītajām uzvarām pievienojuši arī neizšķirtu 2:2 pret "NFA BE1" no Lietuvas un pašlaik var lepoties ar kopvērtējuma pirmo vietu. Ceturtajā pozīcijā ar četriem punktiem seko SK "Super Nova", kas arī šajā vecumā mettiešu pārākumu atzina ar 0:1.

Šī vecuma B apakšgrupā gan FK RFS, gan Liepājas FS līdz šim izcīnījuši pa sešiem punktiem, dalot kopvērtējuma augstākās vietas ar FK "Žalgiris" no Lietuvas. Savstarpējā Latvijas komandu duelī pārāki ar 2:0 bija rīdzinieki.

Noslēdzošās pirmā posma kārtas Latvijas komandas aizvadīs 4./5. un 11./12. martā. Pēc tam pa četrām labākajām katras apakšgrupas komandām piedalīsies izslēgšanas spēļu turnīrā, kas sāksies ar ceturtdaļfināliem aprīlī un noslēgsies ar fināliem jūnijā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Futbola federācija