Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Policijas streika dēļ pārceļ Nīderlandes klasiku starp ''Feyenoord'' un ''Ajax''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Policijas streika dēļ pārceļ Nīderlandes klasiku starp ''Feyenoord'' un ''Ajax''
Foto: Imago Images/Scanpix

Nīderlandes futbola čempionātā šajā nedēļas nogalē bija gaidāms tā saucamais ''The Klassieker'' duelis starp Roterdamas ''Feyenoord'' un Amsterdamas ''Ajax'', taču tas pārcelts policijas streika dēļ.

Svētdien Nīderlandes augstākās futbola līgas ietvaros bija gaidāms ''Feyenoord'' un Amsterdamas ''Ajax'' duelis, taču tas pārcelts. ''The Klassieker'' nenotiks plānotajā laikā policistu streika dēļ saistībā ar agrīno došanās pensijā noteikumiem.

Pagājušā gada septembrī abu klubu spēles laikā norisinājās ''Ajax'' fanu izraisīti nemieri, kā rezultātā ievainoti tika arī atsevišķi policisti. Spēle netika pabeigta, to izspēlējot trīs dienas vēlāk aiz slēgtām durvīm. Roterdamā jau vairākus gadus pēc dažādiem incidentiem viesu faniem nav ļauts ierasties.

''Spēlētāju un apmeklētāju drošība bez policijas klātbūtnes nevar tikt kvalitatīvi nodrošināta,'' teikts pilsētas mēra paziņojumā. ''Feyenoord'' pirmajās trijās spēlēs tikusi pie vienas uzvaras un diviem neizšķirtiem (pieci punkti un sestā vieta tabulā), kamēr ''Ajax'' pie vienas uzvaras divās spēles.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...