Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

Advokāts: "Beigās "Zenit" būs augstāk nekā "Dinamo""

Advokāts: "Beigās "Zenit" būs augstāk nekā "Dinamo""
Zenit treneris Diks Advokāts
Foto: AP

Pēc sestdien Krievijas Premjerlīgā pret Maskavas "Dinamo" piedzīvotā zaudējuma ar 0:1 "Zenit" treneris Diks Advokāts preses konferencē izteica neapmierinātību ar tiesāšanu, kā arī atļāvās prognozēt, ka "Zenit" noslēguma tabulā būs priekšā "Dinamo".

Advokāts pirmām kārtām uzsvēra, ka "Zenit" nebija pelnījusi zaudēt un ka lielā mērā mača likteni izšķīrusi tiesneša nekvalificēta darbība. Holandietis izteica izbrīnu, ka tik svarīgas spēles ļauj tiesāt šādiem tiesnešiem (atgādinām, ka no laukuma vēl pirmajā puslaikā tika noraidīts turku uzbrucējs Fatihs Tekke).

Uz jautājumu, vai "Zenit" nav grūti izturēt tik saspringtu režīmu (atcerēsimies, ka "Zenit" pielika daudz pūļu UEFA kausa izcīņā, vairāki futbolisti piedalījās arī "Euro 2008"), Advokāts sacīja: "Protams, nav viegli aizvadīt tik daudz spēļu tik īsā laikā, taču nevaram žēloties, jo mums jau tā nāca pretī pavasarī, kad ļāva pienācīgi sagatavoties UEFA kausa izcīņas finālam pret "Rangers". Šobrīd savu neapmierinātību varu izteikt tikai ar lēno jaunu spēlētāju pirkšanas procesu. Nezinu, kāpēc viss notiek tik lēni. Bet mums atliek tikai gaidīt, gaidīt, gaidīt un gaidīt..."

Advokātu un visus klātesošos pamatīgi pārsteidza pēdējais žurnālistu jautājums: "Vai 10. vieta ir "Zenit" spēju griesti?" Zālē visi sāka smieties, bet Advokāts atbildēja ar drosmīgu prognozi: "Labāk pajautājiet, kurš beigās būs augstāk - "Zenit" vai "Dinamo". Esmu gatavs saderēt, ka "Zenit"." Jāpiebilst, ka šobrīd "Dinamo" 15 spēlēs ir 27 punkti, bet "Zenit" 13 mačos 18.

"Dinamo" treneris Andrejs Kobeļevs izteica prieku, ka galu galā tomēr izdevies iesist vārtus pret mazākumā spēlējošo pretinieku, kurš lieliem spēkiem aizsargājās. Tāpat Kobeļevs vēlreiz apliecināja, ka vienīgais un īstais Aleksandra Keržakova nespēlēšanas iemesls ir savainojums, kurš pavisam drīz tiks saārstēts.

Saistītais raksts:
"Dinamo" uzvar "Zenit"

Izmantotie resursi:
championat.ru


, 2008-07-27 01:32, pirms 16 gadiem
Nu, diezvai.
, 2008-07-27 04:31, pirms 16 gadiem
Tominho rakstīja: Nu, diezvai.


Vēlies saderēt?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-07-27 08:38, pirms 16 gadiem
Redzēju spēli pa TV un Advokatam taisnība,jo spēles rezultātu ietekmēja tiesnesis.Tai vietā lai nozīmētu pendeli uz Dinamo vārtiem,iedeva Tekke otro dzelteno.Atkārtojumā labi bija redzams,ka aizsargs uzkāpa uzbrucējam uz kājas,kurš loģiski apvedot pretinieku nokrita.
, 2008-07-27 08:51, pirms 16 gadiem
alguns rakstīja: Redzēju spēli pa TV un Advokatam taisnība,jo spēles rezultātu ietekmēja tiesnesis.Tai vietā lai nozīmētu pendeli uz Dinamo vārtiem,iedeva Tekke otro dzelteno.Atkārtojumā labi bija redzams,ka aizsargs uzkāpa uzbrucējam uz kājas,kurš loģiski apvedot pretinieku nokrita.

sorry, bet pat Eiropas Čempī bija tādas situācijas...tiesnieši tomēr ir cilvēki arī kļūdas...
, 2008-07-27 09:00, pirms 16 gadiem
skaista spele bija vakar!!!
Teke iedava 2 dzeltenas neparko--- pirmaja epizode vispar pret vinju izdarija noteikumu parkapumu!!!!
, 2008-07-27 09:05, pirms 16 gadiem
"Dinamo" treneris Andrejs Kobeļevs izteica prieku, ka galu galā tomēr izdevies iesist vārtus pret mazākumā spēlējošo pretinieku, kurš lieliem spēkiem aizsargājās.""""""""""""""""""""""""""
To gan vinsh muld .............
Zenit labi veidoja uzbrukumu... vienu briid labak pat par Dinamo!!!!
, 2008-07-27 09:31, pirms 16 gadiem
es gan par to nebutu tik parlieicnats!!!
, 2008-07-27 10:40, pirms 16 gadiem
Drosmīga prognoze - kad atpliek "3" punktus
, 2008-07-27 11:26, pirms 16 gadiem
Var jau būt,ka arī būs labākā vieta,bet atliek tikai viens tāds sīkums-to ir japierāda ar darbiem,un ne tikai ar muti!
, 2008-07-27 13:33, pirms 16 gadiem
zigiss rakstīja: Drosmīga prognoze - kad atpliek "3" punktus


Kapēc 3 punktus! Zenit jau vēl nav uzvarējuši abas spēles ~!
, 2008-07-27 17:09, pirms 16 gadiem
Autors apdzēries? man te kaut kas juuk kopaa izlasot šos divus teikuma fragmentus "Maskavas "Dinamo" piedzīvotā zaudējuma ar 0:1 "Zenit" " un "Advokāts pirmām kārtām uzsvēra, ka "Zenit" nebija pelnījusi zaudēt un ka lielā mērā mača likteni izšķīrusi tiesneša nekvalificēta darbība. " pēc 1 fragmenta noprotu ka dinamo zaudējis tomēr nē, izrādās zenit
Načo. Foto: AP/Scanpix

"Real Madrid" kapteinis Načo karjeru turpinās Saūda Arābijas augstākās līgas jaunpienācējā

Spānijas izlases un Čempionu līgas uzvarētājas "Real Madrid" futbolists Načo pieņēmis lēmumu pēc pievienoties Saūda Arābijas otrās spēcīgākās līgas čempionvienībai "Al Qadsiah", noskaidrojis portāls The Athletic.
Torstens Finks. Foto: Zigismunds Zālmanis/rigafc.lv
3

Bijušais ''Riga'' stūrmanis Finks kļūst par Beļģijas vadošā kluba ''Genk'' galveno treneri

Bijušais ''TonyBet'' Virslīgas kluba ''Riga'' galvenais treneris Torstens Finks kļuvis par Beļģijas augstākās līgas vienas no vadošajām vienībām ''Genk'' galveno stratēģi.
Tomislavs Stipičs. Foto: Zigismunds Zālmanis/rigafc.lv
7

Bijušais ''Riga'' speciālists Stipičs apstiprināts par Sofijas CSKA treneri

Bulgārijas klubs Sofijas CSKA paziņojis, ka uz vienu sezonu ar iespēju sadarbību pagarināt uz vēl vienu par kluba jauno galveno treneri kļuvis Tomislavs Stipičs, kurš pirms tam divas sezonas trenēja Virslīgas klubus ''Auda'' un ''Riga''.