Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Nīderlandes futbola klasiku pie tukšām tribīnēm līdz galam izspēlēs trešdien

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Nīderlandes futbola klasiku pie tukšām tribīnēm līdz galam izspēlēs trešdien
Foto: EPA/Scanpix

Nīderlandes Futbola federācija (KNVB) pavēstījusi, ka De Klassieker duelis ''Eredivisie'' ietvaros starp Amsterdamas ''Ajax'' un Roterdamas ''Feyenoord'' vienībām līdz galam tiks izspēlēts trešdien, pulksten 14.00 pēc vietējā jeb 15.00 pēc Latvijas laika pie tukšām Johana Kruifa vārdā nosauktā stadiona tribīnēm.

Iepriekš vēstījām, ka Nīderlandes čempionāta sestās kārtas spēle Amsterdamā starp vietējo ''Ajax'' un čempionvienību Roterdamas ''Feyenoord'' aizvadītajā svētdienā tika pārtraukta cīņas 56. minūtē, ar 3:0 vadībā esot viesiem. Spēle tika pārtraukta, jo mājinieku līdzjutēji, esot neapmierināti ar komandas sniegumu, laukumā meta petardes un izgāza dusmas stadiona iekštelpās.

Šodien KNVB lēma, ka atlikušā mača daļa, sākot no 55. minūtes, tiks aizvadīta trešdien pie tukšām tribīnēm. Tādējādi ''Ajax'' nācies pārcelt iepriekš 27. septembrī paredzēto ''Eredivisie'' dueli pret ''Volendam'', kas jau iepriekš reizi tika pārcelta.

Nīderlandes titulētākais klubs vietējā čempionāta sezonu sācis ar pieciem punktiem četrās spēlēs (1-2-1). Komandas demonstrētais sniegums izsaucis pamatīgu kritiku līdzjutēju vidū, bet kluba vadībā jau sākušās pārmaiņas. Šodien ziņojām, ka no amata ticis atbrīvots ''Ajax'' futbola direktors Svens Mislintats.

Izmantotie resursi:
https://eredivisie.nl/nieuws/ajax-f...

     [+] [-]

, 2023-09-25 20:52, pirms 7 mēnešiem
Zēl.....Nācies pabūt šajā super stadionā, un fani to demolē......

     [+] [-]

, 2023-09-25 23:41, pirms 7 mēnešiem
Diezgan nesmuki, skaidrs, ka tie nav fani, bet parasti huligāni. Cerams sodi arī būs.