Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Strekans pamet ''Celtic''

Strekans pamet ''Celtic''
Gordons Strekans
Foto: AFP

Pēc neveiksmes Skotijas Premjerlīgā, kur Glāzgovas ''Celtic'' zaudēja cīņā par čempiona titula saviem sīvākajiem pretiniekiem ''Rangers'', līdzšinējais komandas galvenais treneris Gordons Strekans paziņojis, ka atkāpjas no sava amata.

Glāzgovas ''Celtic'' cīņā par Skotijas Premjerlīgas čempiontitulu zaudēja citam Glāzgovas klubam ''Rangers'' par četriem punktiem. ''Celtic'' kopvērtējumā izcīnīja 82 punktus, savukārt ''Rangers'' 86.

Pēc šīs neveiksmes komandas galvenais treneris Gordons Strekans paziņoja, ka atkāpjas no sava amata un pamet ''Celtic'': ''Es izbaudīju laiku, esot par šīs komandas galveno treneri, un ar lielu nožēlu pametu šo klubu. Mēs esam izdarījuši visu iespējamo, lai sasniegtu labus rezultātus. Trīs sezonas pēc kārtas izcīnījām Skotijas Premjerlīgas čempiontitulu, kā arī progresējām Eiropas līmenī, labāk spēlējot Eiropas kausos. Man vienkārši ir liela vilšanās, ka nespējām izcīnīt ceturto čempiontitulu pēc kārtas. Tajā pašā laikā kluba futbolisti nedrīkst nolaist galvas, jo tie ir izdarījuši daudz šī kluba labā pēdējo gadu laikā. Es vēlētos pateikties ''Celtic'' vadībai par atbalstu, ko tie sniedza man. Es pateicos kluba līdzjutējiem, kuri mūs neprātīgi atbalstīja visu šo sezonu laikā. Novēlu gan klubam, gan to atbalstītājiem vislielākos panākumus nākotnē.''

Par to, kurš varētu kļūt par Strekana aizstājēju, vēl nav zināms un kluba vadība to ziņojusi nav.

Izmantotie resursi:
uk.eurosport.yahoo.com

  -1 [+] [-]

, 2009-05-25 21:16, pirms 15 gadiem
Strahans

     [+] [-]

, 2009-05-25 21:49, pirms 15 gadiem
pēdējais laiks.

poor Celtic.

  -1 [+] [-]

, 2009-05-25 22:21, pirms 15 gadiem
pfff..žēl, bija tāds kā Celtic simbols, patika šis treneris, bet nu neko, lai veicas viņam

     [+] [-]

, 2009-05-25 23:42, pirms 15 gadiem
It kā iešot uz Sunderland.

     [+] [-]

, 2009-05-25 23:58, pirms 15 gadiem
Kāds tur simbols.

Celtic fani viņu jau no pirmās dienas nemīlēja, neuzskatot par savējo. Trīs tituli un divas izkļūšanas no CL grupas ļāva rižajam turēties, bet šīs sezonas izgašanās bija jau par traku - CL grupā priekšā bija pat Aaalborg, bet tituls atdots bastardu Rangers, kas šosezon bija ļoti viduvēja. Skotijā daudzi teica, ka Rangers šī ir izšķirošā sezona- ņemot vērā bastardu finansiālās problēmas, ja viņi netiktu CL, tad arvien grūtāk būtu turēt līdzi Celtic. Diemžēl rižijs palīdzēja.