Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

''CSKA'' problēmas ar Hondas transfēru, pārrunas pagaidām pārtrauktas

''CSKA'' problēmas ar Hondas transfēru, pārrunas pagaidām pārtrauktas
Keisuke Honda
Foto: jupilerleague.nl

Krievijas Premjerlīgas klubam Maskavas ''CSKA'' radušās problēmas ar Japānas izlases un Nīderlandes kluba ''VVV Venlo'' pussarga Keisukes Hondas transfēru. Abas puses nespēj vienoties par pārejas summu, kā rezultātā pagaidām pārrunas esot pārtrauktas.

Pagājušajā nedēļā jau vēstījām, ka Japānas izlases spēlētājs paziņoja, ka piektdienas (18.12.) mačs vietējā čempionāta ietvaros pret ''Heracles Almelo'' vienību viņam būs pēdējais ''VVV Venlo'' komandas rindās. Proti, 23 gadus vecais futbolists ir (bija) ļoti tuvu pārejai uz Krievijas Premjerlīgas klubu Maskavas ''CSKA'', kurš iekļuvis Čempionu līgas astotdaļfinālā, kur tiksies ar spāņu klubu ''Sevilla''.

Tika minēts, ka darījuma summa varētu sastādīt desmit miljonus eiro (vasarā ''CSKA'' piedāvāja astoņus, taču toreiz Honda esot atteicies pārcelties uz Krieviju) un vienošanās varētu tikt panākta tuvākajā laikā, taču... Kļuvis zināms, ka pārrunas pagaidām ir pārtrauktas, jo abas puses nevar vienoties par pārejas summu, atklājis spēlētāja aģents Kiss Plugsma.

''''CSKA'' sekoja Hondas sniegumam jau gandrīz pusgadu. Pēdējās dienās abas kluba vadības jau veica pārrunas par viņa pārcelšanos uz Maskavu, taču vienoties tā arī nespēja. Visas nianses gandrīz jau tika nokārtotas, taču ''CSKA'' un ''VVV Venlo'' nespēja vienoties par transfēra summu. Tas nozīmē, ka Honda pagaidām joprojām paliek Nīderlandes kluba spēlētājs. Cik es saprotu, uz doto brīdi pārrunas ir pārtrauktas. Vai pārrunās piedalījās arī pats futbolists? Nē, Keisuke pašreiz atrodas Tokijā.''

Honda šobrīd tiek uzskatīts par vienu no Nīderlandes čempionāta talantīgākajiem spēlētājiem. Iepriekšējā sezonā, spēlējot 2. līgā, viņš palīdzēja komandai iekļūt ''Eredivisie'', kļūstot arī par čempionāta rezultatīvāko spēlētāju un sezonas ''MVP''. Šajā sezonā Honda visu turnīru ietvaros aizvadījis 20 mačus, kuros guvis astoņus vārtus. Japānas izlases rindās Honda spēlē kopš pērnā gada un jau ir aizvadījis desmit mačus, kuros guvis trīs vārtus.

Izmantotie resursi:
sovsport.ru

  +2 [+] [-]

, 2009-12-22 19:24, pirms 15 gadiem
Shis ir fantastisks speletajs.. manuprat, pat EPL limenja...