Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Surinamas 60 gadus vecais viceprezidents piedalās starptautiska līmeņa futbola mačā

Rolands Eliņš

Surinamas 60 gadus vecais viceprezidents piedalās starptautiska līmeņa futbola mačā
Ronijs Brunsvijks ar 61. numuru. Foto: TUDNradio

Surinamas viceprezidents Ronijs Brunsvijks kļuvis par vecāko personu, kas devusies laukumā oficiālā futbola spēlē starptautiska līmeņa turnīrā. Viņš otrdien piedalījās "Inter Moengotapoe" komandas spēlē CONCACAF līgā, kas ir otrs spēcīgākais klubu turnīrs Ziemeļamerikā. Viņa komanda cieta loģisku zaudējumu ar 0:6.

Ronijs Brunsvijks ir 60 gadus vecs politiķis, kuram pieder "Inter Moengotapoe" klubs, un vakardienas spēlē viņš nekautrējās pats sevi pieteikt sastāvā, turklāt vēl arī nozīmēt par komandas kapteini. Viņa komanda aizvadīja maču CONCACAF līgā, sacenšoties ar Hondurasas komandu "Olimpia" šīs līgas astotdaļfinālā.

ESPN statistika liecina, ka līdz ar šo spēli Brunsvijks kļuvis par vecāko futbolistu, kas piedalījies šāda līmeņa futbola sacensībās, tiesa, nokļūšana futbola rekordu ailēs viņa komandai īpaši nepalīdzēja un tā cieta zaudējumu ar 0:6, kas gan ir visai loģiski, ņemot vērā, ka tā sūtīja laukumā 60 gadus vecu spēlētāju. Brunsvijks nospēlēja 54 minūtes, turklāt komandas sastāvā bija iekļauts arī viņa dēls.

Hondurasas mediji viņa rīcību nosodīja, norādot, ka tā ir necieņa pret futbolu un sacensībām, kamēr "Olimpia" pārstāvji no komentāriem atturējās. "Tā ir viņu darīšana, ko viņi izvēlas sūtīt laukumā," sacīja "Olimpia" aizsargs Džonijs Leverons.

Brunsvijks ir nenoliedzami kolorīta personība, turklāt visa kontinenta mērogā. Jaunībā viņš bija dumpinieku kustības līderis, vairākus gadus piedalījās pilsoņu karā, bet 1999. gadā Nīderlande viņu notiesāja par narkotiku tirdzniecību. Dažādi interesanti stāsti klīst arī par viņa aktivitātēm futbola laukumos, kur viņš vietējās sacensībās 21. gadsimta sākumā esot draudējis pretiniekam ar šaujamieroci, bet 2021. gadā tika diskvalificēts par mēģinājumu iespaidot spēles tiesnesi.

  +3 [+] [-]

, 2021-09-22 23:43, pirms 2 gadiem
Apmeeram taads pat klauns kaa Putins ...

     [+] [-]

, 2021-09-24 21:28, pirms 2 gadiem
chilli rakstīja: Apmeeram taads pat klauns kaa Putins ...
Putins vismaz oficiālās spēlēs sevi neliek, te jau sevi apkauno vecis un komandai liek ciest