Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Barselonu atstājušais Dani Alvess karjeru turpinās Meksikā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Barselonu atstājušais Dani Alvess karjeru turpinās Meksikā
Dani Alvess. Foto: Peter Dovgan/UK Sports/SIPA/Scanpix

39 gadus vecais labās malas aizsargs Dani Alvess, kurš lielākos panākumus karjerā guvis "Barcelona" rindās, pievienojies Meksikas klubam Mehiko "Pumas".

Pagājušās sezonas laikā Dani Alvess atgriezās Barselonā un laukumā devās 17 spēlēs, izceļoties ar vieniem vārtiem. Pēc sezonas iztecēja brazīliešu aizsarga līgums, viņam kļūstot par brīvo aģentu, un Alvess papildinājis Mehiko "Pumas".

Katalonijas granda sastāvā Alvess trīs reizes triumfējis Čempionu līgā, sešas reizes kļuvis par Spānijas čempionu un četras reizes ieguvis Spānijas kausu. "Barcelona" Alvess pārstāvēja no 2008. līdz 2016. gadam, kā arī pagājušajā sezonā. Viņa kontā ir arī Itālijas tituls kopā ar Turīnas "Juventus" un divi Francijas tituli PSG rindās.

Meksikā jaunā sezona sākās 1. jūlijā, un "Pumas" ievadā izdevies tikt pie vienas uzvaras un diviem neizšķirtiem. Pagājušajā sezonā 18 komandu konkurencē tā ierindojās 11. vietā. "Pumas" rindās bez Alvesa spēlē vēl divi brazīlieši.