Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Romanova "Hearts" finansiālu problēmu dēļ nākamo sezonu sāks ar -15 punktiem

Agris Suveizda

Romanova "Hearts" finansiālu problēmu dēļ nākamo sezonu sāks ar -15 punktiem
"Hearts" Eiropas līgā atzīmē vārtu guvumu pret "Liverpool"
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Skotijas futbola klubā "Hearts" finansiālu problēmu dēļ pirms vairākām dienām sākās maksātnespējas administrācijas process, un "Hearts" nākamo Skotijas Premjerlīgas sezonu sāks ar mīnus 15 punktiem. "Hearts", kas pieder bēdīgi slavenajam Lietuvas uzņēmējam Vladimiram Romanovam, parādu kopsumma ir 25 miljonu sterliņu mārciņu.

"Hearts" ilgstoši bēdīgā finansiālā situācija klubu ir novedusi līdz maksātnespējas administrēšanas procesam, taču viens no trim administratoriem Braiens Džeksons ir optimistiski noskaņots par izredzēm glābt vienu no populārākajiem Skotijas klubiem. "Klubi vienmēr ir glābjami. Es to neuzņemtos, ja tas nebūtu iespējams. Taču tas arī nenozīmē, ka tas izdosies," sacīja Džeksons. "Agrāk esam redzējuši, ka vairākus klubus neizdodas izglābt dažādu iemeslu dēļ. Tas ne vienmēr izdodas, bet tas potenciāli ir iespējams."

"Viens no iemesliem, kādēļ uzņēmos šādu izaicinājumu, ir tas, ka šis ir liels klubs ar milzīgu fanu atbalstu," Džeksons turpināja. "Hearts" fani jau decembrī finansiāli palīdzēja klubam, un Džeksons uzsvēra, ka fanu atbalsts gan tribīnēs, gan ārpus tām būs ļoti nozīmīgs: "Ja cilvēki mūs neatbalstīs un nebūs pircēju, tad nebūs nekādu līdzekļu. Ja līdzjutēji nenāks un neatbalstīs mūs jebkādā iespējamā veidā, mēs nevarēsim turpināt, jo nevaram turēt durvis atvērtas."

"Hearts" kontā ir četri Skotijas čempiona tituli, pēdējo no tiem izcīnot tālajā 1960.gadā. Pēdējais lielākais sasniegums Skotijas Premjerlīgā ir trešā vieta 2011.gadā, bet pagājušo sezonu "Hearts" ar 44 punktiem 38 spēlēs noslēdza desmitajā pozīcijā 12 komandu konkurencē. Vladimirs Romanovs 2004.gada septembrī iegādājās 19.6% "Hearts" akciju, bet 2005.gada februārī sev piederošo akciju daudzumu palielināja līdz 29.9%.

Izmantotie resursi:
Sky Sports - Sports News, Transfers, Scores |...
Sporting Life - Sports News | Live Football...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2013-06-20 13:10, pirms 11 gadiem
Kas tur ar to Starkovu un Indrixonu notiek? Ir jau atkāpušies, vai vēl ne?

     [+] [-]

, 2013-06-20 13:12, pirms 11 gadiem
mjaa tie laikam nebija vaktējuši, ka Romanovu dinastijai sokās šajā galā
leiši arī klubā nespēlē, pirms pāris gadiem vismaz pieci stabili spēlētāji bija, tagad tikai vadības līmenī knari palikuši....

  +3 [+] [-]

, 2013-06-20 14:42, pirms 11 gadiem
pelikans rakstīja: Kas tur ar to Starkovu un Indrixonu notiek? Ir jau atkāpušies, vai vēl ne?
Gaida Leona un Elizabetes kāzas

     [+] [-]

, 2013-06-20 15:08, pirms 11 gadiem
drizuma Hearts bus Starkovs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja