Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Hondam pēdējais mačs Nīderlandē; nākamais jau ''CSKA'' rindās?

Hondam pēdējais mačs Nīderlandē; nākamais jau ''CSKA'' rindās?
Keisuke Honda Japānas izlases rindās
Foto: AFP/Scanpix

Japānas izlases uzlecošā zvaigzne Keisuke Honda, kurš pārstāv Nīderlandes klubu ''VVV Venlo'', paziņojis, ka šī vakara spēle vietējā čempionāta ''Eredivisie'' ietvaros spēlētājam būs pēdējā komandas rindās. Visdrīzāk, ka jau tuvākajās dienās japāņu futbolists pievienosies Krievijas Premjerlīgas klubam Maskavas ''CSKA''.

Pirms pāris dienām jau vēstījām, ka Maskavas ''CSKA'' kluba vadība savas komandas rindas plāno papildināt ar Japānas izlases un Nīderlandes kluba ''VVV Venlo'' uzbrūkošā tipa pussargu Keisuki Hondu. Pirms pāris dienām Maskavas klubs vēlreiz (vasarā Honda esot atteicies pievienoties ''CSKA'') izteica piedāvājumu holandiešu kluba vadībai par iespēju iegādāties 23 gadus veco futbolistu, par kuru interesi izrādījuši arī tādi klubi kā ''Liverpool'', ''Everton'', ''PSV'', ''Ajax'', ''Feyenoord'', ''PSG'' un ''Malaga''. Vasarā ''CSKA'' par Hondu esot piedāvājusi astoņus miljonus eiro, taču tagad tiek minēts, ka darījuma summa varētu sastādīt desmit miljonus.

''Eredivisie'' šīs sezonas jaunpienācēju komandas kapteinis paziņojis, ka mačs pret ''Heracles Almelo'' vietējā čempionāta ietvaros (šodien) viņam būs pēdējais ''VVV Venlo'' komandas rindās, jo spēlētājs nolēmis izmēģināt savu veiksmi citā klubā. ''Rīt (intervija notika ceturtdien) aizvadīšu savu pēdējos spēli ''Venlo'' rindās,'' voetbalbelgie.be paziņoja Honda. Nav arī šaubu par to, ka kluba vadība ļaus Hondam aiziet, jo vasarā viņam beidzas līgums, un tad japānis kļūs par brīvo aģentu, savukārt klubs par to nesaņems nekādu naudu. Tieši tāpēc klubam vēl ir pēdējā iespēja uz viņa rēķina nopelnīt.

Arī spēlētājs aģents Kiss Plugsma atzina, ka Honda labprāt pievienotos Maskavas klubam, kurš Čempionu līgas astotdaļfinālā spēlēs pret spāņu klubu ''Sevilla'': ''''CSKA'' jau ilgu laiku izrāda interesi par manu klientu, bet nesen izteica arī konkrētu piedāvājumu. Darījums notiks nekavējoties, tiklīdz abas puses vienosies par pārejas summu. Keisuke ir gatavs braukt uz Krieviju un spēlēt tieši ''CSKA'' rindās.''

Honda šobrīd tiek uzskatīts par vienu no Nīderlandes čempionāta talantīgākajiem spēlētājiem. Iepriekšējā sezonā, spēlējot 2. līgā, viņš palīdzēja komandai iekļūt ''Eredivisie'', kļūstot arī par čempionāta rezultatīvāko spēlētāju. Šajā sezonā Honda visu turnīru ietvaros aizvadījis 19 mačus, kuros guvis astoņus vārtus. Japānas izlases rindās Honda spēlē kopš pērnā gada un jau ir aizvadījis desmit mačus, kuros guvis trīs vārtus.

Izmantotie resursi:
fcupdate.nl
voetbalbelgie.be

  +1 [+] [-]

, 2009-12-18 16:19, pirms 15 gadiem
nu kadelj uz krieviju ...par vinju tak arii pool izradija interesi...bet nu laikam jau vins grib izciiniit kadu titulu (proti ar CSKA) nevis spelet ar leiliskiem speletajiem gan premjerliigaa gan pool rindaas...

  +1 [+] [-]

, 2009-12-18 16:36, pirms 15 gadiem
Tad jau laikam Krasičs tomēr ies prom, kā pirms tam baumoja.
Vienīgais Krievijā jau sezona ir beigusies un nākamie mači, ja pareizi saprotu, būs tikai ČL. Krievijas klubiem nezidevīgi, ČL izšķirošās spēles ir praktiski viņu starpsezonu periodā, bet klimatam jau nepavēlēsi.. Zenītam UEFA kausu vinnēt tas tomēr netraucēja.

     [+] [-]

, 2009-12-19 11:34, pirms 15 gadiem
Nu talants viņam ir baigais, cik redzēts. No VV-Venlo jāiet prom - tas ir skaidrs. Taču kāpēc uz Krieviju? CSKA ir ļoti labs klubs, taču, manuprāt, ja viņš būtu pievienojies PSG, būtu lielākas izaugsmes iespējas. Bet, lai nu kā, lai veicas!