Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Beļģu uzbrucējs Dembele pievienojas ''Fulham''; ''Liverpool'' redzeslokā Toivonens

Beļģu uzbrucējs Dembele pievienojas ''Fulham''; ''Liverpool'' redzeslokā Toivonens
Mussa Dembele
Foto: fulhamfc.com

Beļģijas izlases uzbrucējs Mussa Dembele, kurš iepriekšējās četras sezonas pārstāvēja Nīderlandes klubu ''AZ Alkmaar'', karjeru turpinās Anglijā, kur pievienojies Premjerlīgas klubam ''Fulham''. Tikmēr ''Liverpool'' uzmanības lokā nonācis Zviedrijas izlases uzbrucējs Ola Toivonens, kurš pārstāv Eindhovenas ''PSV".

''Fulham'' rindas papildina Beļģijas izlases uzbrucējs Dembele

Jau labu laiku klīda runas par 23 gadus vecā Beļģijas izlases spēlētāja turpmāko nākotni. Dembele, kurš var spēlēt gan kā pussargs, gan uzbrūkošā tipa pussargs, gan uzbrucējs, 2008./2009. gada sezonā spēlēja ļoti nozīmīgu lomu komandas triumfā, palīdzot ''AZ Alkmaar'' tikai otro reizi kluba pastāvēšanas vēsturē izcīnīt čempiontitulu. Tajā vasarā interesi par futbolistu izrādīja tādi Anglijas Premjerlīgas klubi kā ''Chelsea'', ''Tottenham Hotspur'', ''Arsenal'', kā arī Itālijas ''Juventus'' un ''AC Milan''. Taču pēdējā laikā beļģu futbolista vārds vairāk saistījās ar ''Birmingham City'' un ''Fulham''. Tika pieminēts arī ''Bayern'', kuru, kā zināms, trenē Luiss van Gāls, kurš pēc triumfa ar ''Alkmaar'' pārcēlās uz Minheni.

Lai nu kā, kļuvis zināms, ka Beļģijas izlases uzbrucējs karjeru turpinās Anglijā, kur pievienojies pagājušās sezonas Eiropas līgas finālistei ''Fulham''. Ar Londonas klubu Dembele noslēdza līgumu uz trim gadiem, bet transfēra summa esot sastādījusi aptuveni piecus miljonus sterliņu mārciņu.

''Esmu ļoti laimīgs, pievienojoties šim klubam. Man vienmēr ir bijis sapnis spēlēt Anglijas Premjerlīgā, tāpēc mēģināšu parādīt sevi no labākās puses. Saprotu, ka ''Fulham'' ir spēcīgs komandas sastāvs, tāpēc esmu gatavs smagi strādāt, lai pārliecinātu treneri, kā arī komandas biedrus par savām spējām,'' tā Dembele, kurš Beļģijas izlasē aizvadījis 28 mačus un guvis piecus vārtus.

Savu komentāru par veikto darījumu izteica arī komandas galvenais treneris Marks Hjūzs: ''Esmu priecīgs, ka darījums beidzot ir pabeigts. Ir svarīgi, ka jaunajā sezonā ieejam ar dažiem sastāva papildinājumiem, kas noteikti mūs padarīs vēl spēcīgākus un ļaus visas sezonas garumā spēlēt augstā līmenī. Mussa ir spēcīgs un ātrs futbolists, kurš uzbrukumā ieviesīs dažādību, kas mums ir ļoti svarīgi.''

Toivonens ''Liverpool'' uzmanības lokā

Tikmēr Zviedrijas izlases un Nīderlandes kluba Eindhovenas ''PSV'' uzbrucējs Ola Toivonens nonācis Anglijas Premjerlīgas kluba ''Liverpool'' uzmanības lokā. Klīst runas, ka tuvākajā laikā (transfēru logs vēl vaļā līdz mēneša beigām) ''Liverpool'' Eindhovenas klubam varētu izteikt piedāvājumu, kurš varētu būt aptuveni 10 miljonu mārciņu apmērā. Komandas galvenais treneris Rojs Hodžsons izteicies, ka vēlas pastiprināt uzbrukuma līniju, un Toivonens, kurš šobrīd ir viens no labākajiem jaunajiem futbolistiem Eiropā, ir viņa vēlmju saraksta pašā augšgalā.

Zviedru futbolists, kurš izlasē aizvadījis astoņas spēles un guvis divus vārtus, ''PSV'' klubā spēlē kopš pērnā gada sākuma, pirms tam pārstāvot Zviedrijas klubus ''Malmo FF'', ''Orgryte'' un ''Degerfors''. Pusotras sezonas laikā ''PSV'' rindās vietējā čempionāta ''Eredivisie'' ietvaros piedalījies 49 mačos un guvis 24 vārtus. Jāatzīmē, ka Toivonens diezgan iespaidīgi iesācis jauno sezonu. Proti, divos mačos futbolists guvis jau piecus vārtus, aizvadītajā nedēļas nogalē uzvarā pār ''De Graafschap'' izceļoties ar ''hat-trick''. Tāpat pagājušajā nedēļā pārbaudes spēlē pret Skotiju (3:0) Toivonens guva vienus vārtus.

Jāatzīmē, ka pēc Toivonena pakalpojumiem lūko arī ''Tottenham Hotspur''. Nīderlandes laikrastos tiek minēts, ka ''Hotpsur'' vadība jau ir uzsākusi pārrunas ar ''PSV'' vadību, un darījums varētu tikt noslēgts līdz transfēru loga beigām.

Izmantotie resursi:
www.fulhamfc.com
www.skysports.com

     [+] [-]

, 2010-08-18 22:12, pirms 14 gadiem
tad jau labāk Gignaku vai Krauču!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-08-18 22:51, pirms 14 gadiem
pavelsp rakstīja: ko tu muldi tur???? pats drosvien pat neesi redzejis kaa speelee Dembele, un teelo baigo gudriiti!
Varu drosi teikt, ka Dembele ir atraaks un tehniskaks nekaa Krauc. Un protams ari jaunaks
es runāju par to ka Liverpool nevajag Toivonenu...pret Dembele man nav nekaadu iebildumu un domaaju ka Fulham noderees!

  +2 [+] [-]

, 2010-08-18 22:52, pirms 14 gadiem
haa2o rakstīja: jaa, Zhinjaku ;D vakar laikam bija vienaa rakstaa mineets, ka Tuluuza par vinju prasa ap 18 milj. eiro, ja nemaldos ;D tad nu gan summinja par taadu speeleetaaju. Un Fulham jau nav tie, kuri izshkjeerdees naudu
Liverpool grib Gigņaku nevis Fulham!

  +5 [+] [-]

, 2010-08-18 22:56, pirms 14 gadiem
Toivonenu vajag LFC, labs uzbrukuma noslēgums čalim

  +6 [+] [-]

, 2010-08-18 23:20, pirms 14 gadiem
Interesanti, uzbrukuma smailē Toress un Toivonens, tas varētu būt iespaidīgi, jebkurā gadījumā vēl vienu uzbrucēju Pool vajag.

     [+] [-]

, 2010-08-18 23:20, pirms 14 gadiem
Varētu jau paņemt to Toivonenu, bet ja nē, tad ar nekas...

  +3 [+] [-]

, 2010-08-18 23:20, pirms 14 gadiem
Informācija Arsenal faniem. Sevilla centra aizsargs Skilači šodien nespēlē Čempionu līgā, un, kā vēsta France Football, iemesls tam ir tas, ka viņš drīzumā pāriešot uz Arsenal.

     [+] [-]

, 2010-08-18 23:26, pirms 14 gadiem
NU cīņa par titulu EPL šogad būs ne pa jokam , pieļauju, ka smagākā ilgu gadu laikā. Tas kā top komandas papildinās ir vienkārši fantastika.

  +3 [+] [-]

, 2010-08-18 23:33, pirms 14 gadiem
Ne pa jokam papildinājums Fulham. Ja godīgi, es biju gaidījis, ka viņš pāries uz kādu no TOP 4 klubiem. Negaidīti spēcīgs papildinājums Fulham komandai. Lai veicas.

Toivonenu būtu forši redzēt, spēlējam Anglijā. Viņš tiešām izskatās pēc nākamā Larsona... Vienīgais, manuprāt, viņam būtu grūti tikt pie normālas spēļu prakses, ņemot vērā to, ka Poolē ir Toress, Kuits, Bābels un vēl arī diezgan labi spēlējošais Ngogs.

  +3 [+] [-]

, 2010-08-19 00:27, pirms 14 gadiem
The Reds rakstīja: tad jau labāk Gignaku vai Krauču!
Toivonens ir labs, perspektīvs un jauns! EPL stilā iederētos

  +3 [+] [-]

, 2010-08-19 02:51, pirms 14 gadiem
reikons rakstīja: Toivonenu būtu forši redzēt, spēlējam Anglijā. Viņš tiešām izskatās pēc nākamā Larsona... Vienīgais, manuprāt, viņam būtu grūti tikt pie normālas spēļu prakses, ņemot vērā to, ka Poolē ir Toress, Kuits, Bābels un vēl arī diezgan labi spēlējošais Ngogs.
Beidz, par Bābelu tiešām viņš ir labāks, Kuyt arī nav nekāds monstrs.. Vot tādā Man Utd [aiz Rooney, Berb, Hernandez], Arsenal [Eduardo, V.Persie, Bendtner], Chelsea [Drogba, Anelka] viņam gan būtu smagāk
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja