Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Maradona trenēs Dubaijas komandu "Al Wasl"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Maradona trenēs Dubaijas komandu "Al Wasl"
Djēgo Maradona turpmākos divus gadus saņems arābu miljonus
Foto: AFP/Scanpix

Visu laiku labākais Argentīnas futbolists Djēgo Maradona kļuvis par Apvienoto Arābu Emirātu kluba "Al Wasl" galveno treneri, ar šo vienību noslēdzot līgumu uz diviem gadiem.

Dubaijā bāzētais klubs izplatītajā paziņojumā apstiprinājis Maradonas nolīgšanu: ""Al Wasl" var apstiprināt, ka tas ir vienojies ar vienu no visu laiku labākajiem futbolistiem par viņa pakalpojumiem – kļūstot par treneri."

Maradonas pēdējais darbs bija Argentīnas izlases vadīšana, kas beidzās ar 0:4 pērienu pret Vāciju pagājušajā vasarā DĀR notikušā Pasaules kausa finālturnīra ceturtdaļfinālā. Pats Djēgo vairākkārt paudis vēlmi atgriezties pie dzimtās izlases stūres, taču tas nav noticis. Maradona vienubrīd arī izteicās, ka viņu pie sevis vēlas redzēt Anglijas Premjerlīgas klubs "Aston Villa", taču arī Birmingemā viņš nav nokļuvis.

"Al Wasl" vienošanos ar Maradonu panācis pēc ilgstošām pārrunām. Kontrakta detaļas tikšot atklātas jūnijā, kad klubs organizēs Maradonas prezentācijai paredzētu preses konferenci. Mēļo, ka Maradona gadā algā saņems 3.5 miljonus eiro.

Izmantotie resursi:
BBC
goal.com

 +10 [+] [-]

, 2011-05-16 17:06, pirms 13 gadiem
"mazais kāposts" tiks ieskaitīts viņa kontā!

  +6 [+] [-]

, 2011-05-16 18:35, pirms 13 gadiem
da kāds viņš tur treneris. Gan kāds naftas šeihs vienkārši grib šad tad pavakariņot un iedzert kopā ar Maradonu un paņēma kā treneri. Labi taču zināms, ka tajās valstīs sportiskais sniegums nav svarīgs, galveinais ir vārds.

  +3 [+] [-]

, 2011-05-16 20:09, pirms 13 gadiem
patīk banknotes !!
Slēpts komentārs: TooGood

     [+] [-]

, 2011-05-17 20:58, pirms 13 gadiem
Normāla alga priekš trenera... Lai veicas.