Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Kecbaja aiziet no "Anorthosis"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Kecbaja aiziet no "Anorthosis"
Temuri Kecbaja
Foto: AFP

Gruzīņu treneris Temuri Kecbaja atkāpies no Kipras kluba ''Anorthosis'' galvenā trenera amata. Kecbajas vadībā ''Anorthosis'' šosezon iekļuva UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā.

41 gadu vecais Kecbaja iekļuva Kipras futbola vēsturē kā pirmais treneris, kuram izdevies aizvest kādu no Kipras klubiem līdz UEFA Čempionu līgas grupu turnīram. Viņa vadībā Famagustas klubs spēlēja vienā grupā ar Milānas ''Inter'', Atēnu ''Panathinaikos'' un Brēmenes ''Werder''. Sešos mačos ''Anorthosis'' izcīnīja sešus punktus, ar ko pietika pēdējai - 4.vietai. Kipriešiem izdevās ar 3:1 pārspēt ''Panathinaikos'', divreiz nospēlēt neizšķirti ar ''Werder'' (0:0, 2:2) un vienreiz neizšķirti arī ar ''Inter'' - 3:3.

Kecbaja aiziešanu pamato ar personīgiem iemesliem. ''Anorthosis'' vadībā atklājusi, ka nav spējusi pierunāt Kecbaju palikt galvenā trenera amatā.

Izmantotie resursi:
reuters.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja