Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

MLS tikai dažas minūtes pirms sākuma atceļ vienu no spēlēm

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

MLS tikai dažas minūtes pirms sākuma atceļ vienu no spēlēm
Foto: Patrick Smith/AFP/Scanpix

Ziemeļamerikas Augstākā futbola līga (MLS) viena pozitīva Covid-19 testa dēļ pārcēlusi sākotnēji šodien pulksten 16:00 paredzēto spēli starp Kanādas "Toronto" un Vašingtonas "D.C. United" vienībām, kam bija jānotiek Orlando pilsētā.

MLS ziņo, ka nesen veiktajā testā vienam no futbolistiem (netika nosaukts vārdā) uzrādījies pozitīvs rezultāts, kamēr vēl vienam testa rezultāts bijis neskaidrs. Šorīt abu komandu dalībnieki tika testēti vēlreiz un tiek gaidīti šo testu rezultāti. Oficiālu paziņojumu par šā mača pārcelšanu gan MLS izziņoja tikai dažas minūtes pirms spēles.

Lai gan tas nav oficiāli apstiprināts, taču MLS aprakstošais žurnālists Stīvens Gofs savā "Twitter" kontā izteicis pieņēmumu, ka saslimušais varētu būt 21 gadu vecais "D.C. United" igauņu centra uzbrucējs Ēriks Sorga, kurš nav savainots, taču netika iekļauts komandas pieteikumā šim mačam.

Pārceltās spēles aizvadīšanas datumu un laiku MLS paziņos šās dienas laikā.

Līdzīgi kā Nacionālā basketbola asociācija (NBA), arī MLS atlikušo sezonas daļu nolēmusi aizvadīt vienā vietā - Orlando apkārtnē. Komandas sadalītas sešās apakšgrupās, no kurām pirmajā ir piecas vienības, bet pārējās piecās - četras. Izslēgšanas turnīrā tiks katras grupas labākās divas komandas, kā arī četras labākās trešo vietu ieguvējas. Apakšgrupu turnīra stadijā klubi aizvadīs vienu apli.

"Toronto" un "D.C. United" vienības spēlē C apakšgrupā kopā ar Monreālas "Impact" un Jaunanglijas "Revolution". Pirmajā spēlē šajā grupā "Revolution" ar 1:0 pieveica "Impact".

Izmantotie avoti:
https://www.mlssoccer.com/post/2020...
https://twitter.com/SoccerInsider