Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Mesi ar vārtiem mača galotnē atnes ''Inter'' punktu sezonas otrajā spēlē

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Mesi ar vārtiem mača galotnē atnes ''Inter'' punktu sezonas otrajā spēlē
Lionels Mesi. Foto: USA TODAY Sports via Reuters Connect/Scanpix

Jaunā futbola sezona sākusies ASV MLS līgā, un otrajā spēlē neizšķirti Lionela Mesi pārstāvētā Maiami ''Inter''. Tieši argentīnietis ar precīzu sitienu mača izskaņā izrāva klubam punktu spēlē pret Losandželosas ''Galaxy'' (1:1).

Jauno MLS sezonu ar neizšķirtu un uzvaru sākusi Lionela Mesi pārstāvētā Maiami ''Inter'', kas izbraukumā naktī uz pirmdienu spēkojās 1:1 pret Losandželosas ''Galaxy''.

Tieši argentīnietis bija tas, kurš nodrošināja ''Inter'' vienu punktu. Otrā puslaika kompensācijas laikā viņš pēc saspēles ar Žordi Albu sita vārtos no soda laukuma. Pirms tam, 87. minūtē, ''Inter'' nonāca vairākumā, jo par divām dzeltenajām kartiņām noraidīts tika ''Galaxy'' futbolists Marko Delgado.

Līdz noraidījumam gan labāk spēlēja tieši ''Galaxy'', kas kopumā visā spēlē izdarīja 23 sitienus un izveidoja krietni vairāk bīstamu vārtu gūšanas iespēju nekā pretinieki. Pirmajā puslaikā klubs nerealizēja 11 metru soda sitienu.

Vienā komandā ar Mesi ''Inter'' spēlē tādi futbolisti kā Žordi Alba, Luiss Svaress un Serhio Busketss. Ar viņiem visiem Mesi spēlējis kopā Barselonas laikā.

     [+] [-]

, 2024-02-26 10:28, pirms 2 mēnešiem
tā bija inter otrā spēle sezonā

  +1 [+] [-]

, 2024-02-26 12:06, pirms 2 mēnešiem
andzixxo rakstīja: tā bija inter otrā spēle sezonā
mēs skaitam tikai tās, kurās Messi gūst vārtus...
pārējās neskaitās...

     [+] [-]

, 2024-02-26 13:06, pirms 2 mēnešiem
Balons 2024

     [+] [-]

, 2024-02-29 23:49, pirms 2 mēnešiem
Inter viņš atnesa CETURTO punktu