Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Ruiss: "Vairāki spāņu klubi izteikuši piedāvājumus"

Ruiss: "Vairāki spāņu klubi izteikuši piedāvājumus"
Braians Ruiss
Foto: fcupdate.nl

Kostarikas izlases un Nīderlandes futbola kluba "FC Twente" uzbrucējs Braians Ruiss, kurš pašreiz ir otrais vietējā čempionātā "Eredivisie" rezultatīvākais spēlētājs, atklājis, ka nopietnu interesi par viņu izrāda vairāki Spānijas augstākās līgas ("La Liga") klubi.

24 gadus vecais Kostarikas izlases spēlētājs, kurš šosezon ar 23 gūtajiem vārtiem (30 mačos) ir čempionāta otrais rezultatīvākais spēlētājs (pirmais – Luiss Suarezs ar 29 vārtiem) Stīva Maklārena trenētajai komandai pievienojās tikai pagājušajā vasarā. Pirms tam talantīgais uzbrucējs trīs sezonas spēlēja Beļģijā, kur pārstāvēja "Gent" komandas krāsas. Pašreizējiem Nīderlandes vicečempioniem Ruiss pievienojās par pieciem miljoniem eiro, parakstot līgumu uz četriem gadiem.

Ja trīs pavadīto sezonu laikā Beļģijā vietējā čempionāta ietvaros Ruiss guva 26 vārtus, tad šosezon kostarikānis jau guvis 23. Nenoliedzami, Ruiss ir viens no komandas līderiem, ar kura palīdzību komanda pašreiz raujas pretim savam otrajam čempiontitulam kluba pastāvēšanas vēsturē kopš tālā 1926.gada. Pašreiz "Twente" četras kārtas pirms čempionāta beigām ar 77 punktiem ieņem 1. vietu, tuvākos sekotājus "Ajax" futbolistus apsteidzot par četriem punktiem ("PSV" – par pieciem).

Ņemot vērā Ruisa lielisko sniegumu, kurš kopš 2006. gada pārstāv Kostarikas izlasi (33 mačos deviņi vārti), futbolists, iespējams, sezonas beigās varētu atstāt Enšēdes kluba rindas. Spēlētājs atklājis, ka viņa sapnis ir spēlēt Spānijā: "Vairākas komandas no "La Liga" ir vērsušies pie manis, lai apspriestu variantus par iespējamo pāreju. Lai nu kā būtu, pirms apspriest šāda veida jautājumus, vispirms vēlos koncentrēties tikai tam, lai kopā ar "Twente" izcīnītu "Eredivisie" titulu," intervijā "Efe Radio" sacīja Ruiss.

"Iespējamo pāreju uz lielāku klubu es apdomāšu sezonas beigās. Nezinu, vai par šo vēlas runāt arī "Twente" vadība, taču mana pārejas summa pašreiz sastāda aptuveni 15 miljonus eiro. Esmu jau teicis, ka man ļoti patīk Spānijas čempionāts. Es mīlu tehnisku un uzbrūkoša tipa futbolu, un tādu spēlē tieši Spānijā. Lai nu kā, pastāv arī iespēja pārcelties uz Vāciju, Itāliju vai Angliju," piebilda Ruiss.

Izmantotie resursi:
FCUpdate.nl Voetbalnieuws, foto's, video's,...

  +2 [+] [-]

, 2010-04-09 13:42, pirms 15 gadiem
šitas riktīgs monstrs.