Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

''AZ Alkmaar" atlaiž Kūmanu

''AZ Alkmaar" atlaiž Kūmanu
Ronalds Kūmans
Foto: AP/Scanpix

Nīderlandes futbola komanda ''AZ Alkmaar'' atlaidusi tās līdzšinējo galveno treneri Ronaldu Kūmanu komandas nepārliecinošā snieguma dēļ. Kā reālākais kandidāts uz šo posteni tiek minēts Diks Advokāts.

''AZ Alkmaar'' šo sezonu Nīderlandes čempionātā iesākusi pietiekami neveiksmīgi - 15 spēlēs izcīnīti 25 punkti un šobrīd vienība ieņem vien 6.vietu turnīra kopvērtējumā, no līdervienības FC "Twente'' atpaliekot par 16 punktiem.

Šodien kļuvis zināms, ka ''AZ Alkmaar'' vadība ir pieņēmusi lēmumu atlaist komandas līdzšinējo galveno treneri Ronaldu Kūmanu. Šodien jau vairākos medijos tika ziņots, ka par jauno vienības treneri kļuvis Beļģijas futbola izlases un bijušais Sanktpēterburgas ''Zenit'' galvenais treneris Diks Advokāts, taču ''AZ Alkmaar'' vadība apgalvo, ka Advokāts savu lēmumu pieņems nākamās nedēļas laikā.

Izmantotie resursi:
standaard.be

  +4 [+] [-]

, 2009-12-06 17:11, pirms 15 gadiem
Aizgāja van Gāls, aizgāja arī labā spēle... Cerams ka Advokāts spēs savākt AZ. Viņš ir pietiekami labs treneris, lai to spētu izdarīt.

  +2 [+] [-]

, 2009-12-06 17:17, pirms 15 gadiem
Re, ko nozīmē treneris.. praktiski ar to pašu sastāvu Kūmana vadībā AZ ne tuvu nespēj parādīt to, ko spēja van Gāla vadībā. Kaut gan van Gālam arī pirmās sezonas nebija tik sekmīgas. Bet Kūmans "izcēlās" jau Valensijā, tā kā bija pat mazliet pārsteidzoši, ka AZ viņu vispār izvēlējās.

     [+] [-]

, 2009-12-06 19:47, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Re, ko nozīmē treneris.. praktiski ar to pašu sastāvu Kūmana vadībā AZ ne tuvu nespēj parādīt to, ko spēja van Gāla vadībā. Kaut gan van Gālam arī pirmās sezonas nebija tik sekmīgas. Bet Kūmans "izcēlās" jau Valensijā, tā kā bija pat mazliet pārsteidzoši, ka AZ viņu vispār izvēlējās.
Nu bet paskaties kā Maklārens bliež ar Twenti

     [+] [-]

, 2009-12-06 23:51, pirms 15 gadiem
kasagrande rakstīja: Nu bet paskaties kā Maklārens bliež ar Twenti
Redzu, kā izskatās, nopietni iet uz titulu, jo Ajax ir sākuši buksēt.
Manuprāt, viņš ir drīzāk kluba, nevis izlašu treneris.