Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Shinnik" atkāpies kārtējais treneris

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

"Shinnik" atkāpies kārtējais treneris
Spartak - Shinnik
Foto: ITAR-TASS

Pēc šīs dienas zaudējuma Krievijas Premjerlīgas 24. kārtas spēlē atkāpies Jura Laizāna pārstāvētā Jaroslavļas "Shinnik" futbola kluba treneris Sergejs Pavlovs. Tas ir jau trešais "Shinnik" treneris, kas pamet komandu šīs sezonas laikā.

"Shinnik" piedzīvo zaudējumu pēc zaudējuma un komandas izredzes noturēties Premjerlīgā paliek aizvien mazākas. Pēc šīs dienas zaudējuma pret "Moskva" (1:2) Pavlovs sacījis: "Šīs dienas mačs salūza, kad mums pie rezultāta 0:1 neieskaitīja pareizi gūtos vārtus [tika fiksēta aizmugure - starp citu, šajā epizodē centrējumu veica tieši Laizāns - aut.piez.]. Pēc šī momenta mēs zaudējām iedvesmu un vienkārši nospēlējām vienaldzīgi līdz beigām šo maču. Tieši tādā pašā veidā mums neieskaitīja divus tīrus vārtus pret Maskavas "Spartak" kārtu iepriekš. Šīs dienas spēle bija pēdējā, kurā vadīju "Shinnik". Mums vienkārši neļauj spēlēt."

Jāatzīmē, ka šos vārtus Pavlovs teica uzreiz pēc spēles, noteikti arī lielu emociju uzplūdā. Komandas spēlētājs Dmitrijs Kudrjašovs (savulaik spēlējis Daugavpils "Ditton") izteica cerību, ka Pavlovs savu lēmumu tomēr vēl mainīs un paliks ar komandu.

Sezonu "Shinnik" iesāka Sergeja Jurana vadībā, pēc tam komandu pārņēma Ivans Ļahs, bet kā pēdējais līdz šim Laizāna komandu stūrēja Pavlovs.

Saistītais raksts:
"Shinnik" zaudē, "Zenit" grauj ar 8:1

Izmantotie resursi:
championat.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-10-06 09:31, pirms 16 gadiem
Viss vieglak ir atkapties!!