Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"CSKA" varētu atstāt Lavs, Dzagojevs un Honda

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"CSKA" varētu atstāt Lavs, Dzagojevs un Honda
Vāgners Lavs grib uz mājām, bet, pagaidām, netiek
Foto: AP

Maskavas "CSKA" rindas ziemas transfēru periodā varētu atstāt vairāki kluba pamatsastāva futbolisti. Interese no citvalstu klubiem ir par tādiem vīriem kā Vāgners Lavs, Alans Dzagojevs un Keisuke Honda.

Vāgners Lavs jau ne pirmo gadu skumst pēc dzimtenes, un arī šis gads nav izņēmums. Viņš jau iepriekš paziņoja par savu vēlmi atgriezties Brazīlijā, pie tam šīs valsts klubs "Flamengo" izteica armijnieku vadībai konkrētu piedāvājumu - seši miljoni eiro. Šāda summa nav apmierinājusi Maskavas klubu (jāpalielina par vismaz miljoniem trīs). "Flamengo" prezidents gan iepriekš bija paziņojis, ka ar Lavu izdevies vienoties, tomēr izskatās, ka vismaz uz kādu laiku viņa pāreja varētu aizkavēties. Ir arī citi brazīlieša tīkotāji, starp kuriem tiek minēts arī Lionas "Olympique". Lava palikšana Krievijā neizskatās pārāk ticama.

Viens no karstākajiem Aleksandra Cauņas komanas biedriem ir japānis Keisuke Honda. Neskatoties uz vairākiem savainojumiem, Honda spēlē nozīmīgu lomu, pie tam dara to spilgti. 2011. gada Āzijas kausa izcīņas labāko spēlētāju savās rindās vēlas redzēt "Paris St.Germain", bet izteiktais piedāvājums 13 miljonu eiro apmērā nav apmierinājis "CSKA". Hondas līguma izpirkuma summa ir teju divas reizes lielāka.

Klīst baumas, ka interese par citu pussargu Alanu Dzagojevu ir "Manchester United". Šādas runas klīda jau iepriekš, taču līdz šim talantīgais Krievijas izlases spēlētājs allaž palicis "CSKA". Konkrētas iespējamā darījuma detaļas netiek nosauktas.

"CSKA" turpina strādāt iespējamā papildinājuma iegūšanai. Nīderlandes prese ziņo, ka maskaviešu interešu lokā nonācis tikai 19 gadus vecais uzbrucējs Ahmeds Musa, kurš šobrīd pārstāv Nīderlandes klubu "VVV-Venlo". Šogad viņa rēķinā trīs gūti vārti, pie tam Nigērijas izlasē aizvadītas vairākas spēles. Interesanti, ka tieši no "VVV-Venlo" uz "CSKA" pāris gadus iepriekš pārcēlās jau pieminētais Honda.

Izmantotie resursi:
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....
Inside Futbol: Online Football Magazine -...
Foreign News
Live scores, results, fixtures, tables,...
AFP
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат.com
UOL Esporte
Voetbalnieuws, live scores en uitslagen •...

  +9 [+] [-]

, 2012-01-05 11:55, pirms 13 gadiem
Vairāk vietas Sašam

  +7 [+] [-]

, 2012-01-05 12:07, pirms 13 gadiem
Es domāju,ka visi šie futbolisti paliks CSKA līdz vasarai,jo armijniekiem arī ir ambīcijas kaut ko sasniegt uz lielās eiropas skatuves.

  +1 [+] [-]

, 2012-01-05 12:53, pirms 13 gadiem
nu Lāvs, it kā jau stabili prom. to gan Sluckis, gan prezis ir apstiprinājuši. par pārējiem diviem hz. CSKA arī ir grands un viņi cīnīsies ČL plejofos, kāpēc viņiem laist prom Hondu? tas nav tas klubs, kas uz bobi dabū zvaigzni un pēc divām sezonām to atdod par navarčiku.
protams, prieks, ka Krievijā rodas tādi talanti kā Dzagojevs, kuri paaugstina līgas līmeni. bet te ir atkal divi viedokļi:
- viņiem vajadzētu palikt Krievijā un paaugstināt tās līgas kvalitāti,
- vai viņiem vajadzētu attīstīt savu individuālo potenciālu un pāriet uz vēl augstākas kvalitātes futbolu spēlējošu līgu.
negribās, lai Dzagojevs izdeg CSKA tā kā, piemēram, izdega Akinfējevs. čalim jau sen bija jādodas Eiropā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-01-05 14:52, pirms 13 gadiem
"Viens no karstākajiem Aleksandra Cauņas komanas biedriem ir japānis Keisuke Honda" Kas tas par teikumu??
Nu un Dzaga jau nu ar Krievijas pasi un tik svarīgā pozīcijā laikā, kad leģionāru limiti pastiprinās, domāju, ka toč paliks.

  +1 [+] [-]

, 2012-01-05 15:20, pirms 13 gadiem
Nu, ja Flamengo atradīs naudu, tad nešaubos, ka Lavs dosies prom. Par pārējiem nebūtu tik pārliecināts. Sevišķi jau par Gadzojevu un United. Mančestrai drīzāk jāmeklē papildinājums aizsardzībā. Ferdinands ne visai pārliecinoši pēdējā laikā spēlē un jaunais Džounss, lai gan spēlē labi, ļoti bieži vienkāršās situācijās pamanās savārīt ziepes. PSG prioritātes ir Kakā un Patu.

Bet nu būtu jau labi, ja pāris līderi dotos prom. Cerams, ka tas dotu iespēju Cauņam biežāk spēlēt un sevi pierādīt.

  +2 [+] [-]

, 2012-01-05 15:30, pirms 13 gadiem
Cik man šķiet lasot dažādus Krievijas medijus, tad Vagner Love par 99 % ir jau Flamengo, par Hondu tās ir tikai runas un viņš paliks CSKA, bet Dzagoevs pāries uz Manchester United tikai par lielu naudu, jo Krievijā krievu spēlētāji ir ļoti augstā vērtē dēļ ārzemnieku limita vien.

     [+] [-]

, 2012-01-05 15:35, pirms 13 gadiem
Lai Vagner Love iet prom bet parejie lai paliek...

     [+] [-]

, 2012-01-05 18:47, pirms 13 gadiem
Bilde laba!