Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Līdzjutēji" ielaužas "Corinthians" treniņā, uzbrūk spēlētājiem un draud salauzt kājas

Rolands Eliņš

"Līdzjutēji" ielaužas "Corinthians" treniņā, uzbrūk spēlētājiem un draud salauzt kājas
"Corinthians" kluba līdzjutēji
Foto:AP/Scanpix

Brazīlijas futbolu piemeklējis pavisam skaļš skandāls, proti, viena no šīs valsts slavenākajiem klubiem „Corinthians” līdzjutēji ielauzušies komandas treniņu kompleksā, uzbrukuši spēlētājiem un draudējuši salauzt futbolistu kājas.

Apmēram 100 kluba līdzjutēju nedēļas nogalē izlauzušies cauri nožogojumam, kurš norobežojis Sanpaulu „Corinthians” treniņu laukumu. Vissmagāk uzbrukumā cietis peruāņu uzbrucējs Paolo Gerrero, kurš ticis sagrābts aiz kakla, bet pārējie spēlētāji paspējuši aizbēgt uz ģērbtuvēm, kurās ieslēgušies līdz brīdim, kad ieradās policija.

„Šis notikums ir Brazīlijas valsts izgāšanās,” atzinis „Corinthians” prezidents Mario Gobi. „Tas bija kas tāds, kas šokēja visus. Komandas nezaudē tāpēc, ka tās vēlas zaudēt. Tā futbolā gluži vienkārši notiek. Par šāda veida vardarbības novēršanu atbildīgs ir nevis klubs, bet gan kārtību sargājošās instances.”

Tieši Gverero vārtu guvums 2012. gada klubu Pasaules kausa finālā nodrošināja „Corinthians” uzvaru pār „Chelsea”, taču šobrīd komandai tik spoži neiet, un pēc 38 aizvadītām kārtām tā atrodas desmitajā vietā līgā.
Pēc notikušā uzbrukuma spēlētāji sākotnēji atteicās doties laukumā, taču tomēr tika pārliecināti par pretējo, jo klubam nebija tiesību izvairīties no līgumsaistībām ar sponsoriem. Šajā mačā "Corinthians" piekāpās līgas priekšpēdējās vietas īpašniecei „Ponte Preta” ar 1:2, kas bija komandas trešais zaudējums pēc kārtas.

„Mēs nevaram pieņemt šādu vardarbību. Šis nav futbols, kuru mēs vēlamies redzēt Brazīlijā,” sašutis bija arī Mano Menesess, bijušais Brazīlijas izlases un pašreizējais „Corinthians” treneris. Pēc atsevišķu avotu ziņām vairāki komandas spēlētāji apsverot domu pamest komandu, jo nejūtoties droši, taču Menesess un Gobi šīs ziņas nolieguši, sakot, ka neviens pie viņiem ar šādu vēlmi nav vērsies.

Uzbrukumā iesaistītie līdzjutēji skaļi draudējuši salauzt kājas diviem komandas futbolistiem – Emersonam Šeikam un Aleksandram Pato. Līdzjutēju nežēlastībā gan abi nokļuvuši dažādu iemeslu dēļ, proti, Šeiks ticis nofotografēts, skūpstāmies ar vīriešu kārtas draugu, bet bijušais „Milan” uzbrucējs Pato nerealizēja pendeli spēlē, kurā „Corinthians” tika izslēgta no Brazīlijas kausa.

Jāatgādina, ka Brazīlijā jau pēc dažiem mēnešiem sāksies četrgades nozīmīgākais notikums futbolā, proti, Pasaules kausa finālturnīrs.

Izmantotie resursi:
Corinthians fans wanted to break players’ legs...
Folha de S.Paulo - Internacional - En - Sports...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-02-04 19:12, pirms 11 gadiem
PČ arī tādi sūdi būs!

  +2 [+] [-]

, 2014-02-04 19:13, pirms 11 gadiem
Idiotu visur pietiek, bet nedrīkst tiem ļaut vaļu - var sanākt lieli sū.di. Kā redzams, Brazīlijā tie jau savārīti. Apbrīnojams cilvēku stulbums! Naturāli mežoņi...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-02-04 19:18, pirms 11 gadiem
"Vissmagāk uzbrukumā cietis peruāņu uzbrucējs Paolo Gverrero, kurš ticis sagrābts aiz kakla, bet pārējie spēlētāji paspējuši aizbēgt uz ģērbtuvēm, kurās ieslēgušies līdz brīdim, kad ieradās policija."

Malači, atstāj vienu pašu savu komandas biedru un ieslēdzas ģērbtuvē. A, ja būtu nosituši, ko tad??? Klauni.

     [+] [-]

, 2014-02-04 19:19, pirms 11 gadiem
armandsrulz rakstīja: Žal ka mas tai ar valdeibu izdarāt navarom
Žāļ, ka noveins nesopraut Tavou čangaļinku valoudu.
Vēlviens klauns. Ei labāk uz sportacentrs.čang un tur vāries.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-02-04 19:49, pirms 11 gadiem
Ko var gribēt no trešās pasaules valsts. Mani tas nepārsteidz. Lai gan tepat Polijā notiek līdzīgas lietas, viņi gan ir slāvi, kas arī mani nepārsteidz.

  -2 [+] [-]

, 2014-02-04 20:51, pirms 11 gadiem
"Jāatgādina, ka Brazīlijā jau pēc pāris mēnešiem sāksies četrgades nozīmīgākais notikums futbolā, proti, Pasaules kausa finālturnīrs."

Ko? Pasaules kauss notiek aprīlī?

  +1 [+] [-]

, 2014-02-05 12:40, pirms 11 gadiem
Krokodils rakstīja: Ko var gribēt no trešās pasaules valsts. Mani tas nepārsteidz. Lai gan tepat Polijā notiek līdzīgas lietas, viņi gan ir slāvi, kas arī mani nepārsteidz.
Ko nozīmē "slāvi"? Pārāk plaši. Aizbrauc uz tādām slāvu zemēm, kā Čehija vai Slovēnija. Mums līdz viņiem vēl krietni augt.

     [+] [-]

, 2014-02-05 13:30, pirms 11 gadiem
pi_cis rakstīja: PČ arī tādi sūdi būs!
Jā... Argentīniešus un spāņus sasitīs vēl pirms turnīra sākšanās un paši savējiem zilas vizbules uzdāvinās par to, ka finālā "gāja tik grūti" un netika spēlēts brazīliešu futbols
(joks)

     [+] [-]

, 2014-02-05 13:32, pirms 11 gadiem
armandsrulz rakstīja: Žal ka mas tai ar valdeibu izdarāt navarom
Rambān... Tev Monika neapnika!!!