Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Vienā no PK finālturnīra pilsētām izsludināts ārkārtas stāvoklis

Vienā no PK finālturnīra pilsētām izsludināts ārkārtas stāvoklis
"Arena Amazonia"
Foto: AP/Scanpix

Brazīlijas pilsētā Manausā izsludināts ārkārtas stāvoklis, vēsta Dienvidamerikas valsts mediji. Šajā pilsētā pēc nepilna mēneša paredzētas Pasaules kausa futbolā finālturnīra spēles.

Gaidāmais Pasaules kausa finālturnīrs, kas jau 12.jūnijā sāksies 12 Brazīlijas pilsētās, pirms tā sākuma paguvis izcelties negatīvā ziņā. Jauno stadionu būvniecībā gājuši bojā vairāki strādnieki, tikmēr sabiedrībā plašu neapmierinātību raisījušas arī lielās finālturnīra izmaksas.

Tomēr arī tas vēl nav viss. Vienā no pilsētām – Manausā – izsludināts 180 dienu ilgs ārkārtas stāvoklis, kura iemesls ir iespējamā Rionegro upes pārplūšana. Manausas pilsētas vadība gan uzsver, ka ārkārtas stāvoklis nav nekas vairāk kā vien elementāra nodrošināšanās. Plūdi netiek gaidīti, taču, ja tādi tomēr notiks, "Arena Amazonia" stadionam tie nekaitēs. Ārkārtas stāvoklis esot ieviests, lai nodrošinātu pēc iespējas ātrāku piekļuvi resursu rezervēm.

"Arena Amazonia" paredzētas četras spēles. 14.jūnijā Anglija spēlēs ar Itāliju, 18.jūnijā – Kamerūna ar Horvātiju, 22.jūnijā ASV spēkosies ar Portugāli, savukārt 25.jūnijā Hondurasa sacentīsies ar Šveici.

Izmantotie resursi:
Latest news, sport and comment from the...

     [+] [-]

, 2014-05-28 00:08, pirms 10 gadiem
ja protestētāji neko nevar mainīt, tad to izdarīs māte daba
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-05-28 08:47, pirms 10 gadiem
govs tesmens rakstīja: zaibis, uzceļ jaunu stadionu lai tajā nospēlētu 4 mačus
Tā ir Brazīlija, gan jau atradīsies pec tam vēl kādas futbola spēles, ko tur ielikt

     [+] [-]

, 2014-05-28 08:50, pirms 10 gadiem
Banānu republika rīko PK futbolā. Visu cieņu brazīļu mīlestībai uz futbolu, bet valstī, kurā miljoniem cilvēku dzīvo no kartona saslietās būdiņās, naudai varēja atrast arī labāku pielietojumu

     [+] [-]

, 2014-05-28 10:36, pirms 10 gadiem
Redzes kaa bus ar PK, vel jau pec 2iem gadiem Rio Olimpiade! Naudu shiem tieshaam nav kur likt