Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Rubin" un "Spartak" spēle varētu būt sarunāta

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Rubin" un "Spartak" spēle varētu būt sarunāta
Kazaņas "Rubin" futbolisti
Foto: ITAR-TASS

Vairāki Krievijas Premjerlīgas vadošie futbola klubi vērsušies pie UEFA pārstāvjiem, lai tie nosūtītu novērotājus uz 24. kārtas spēli starp Kazaņas "Rubin" un Naļčikas "Spartak".

Klubiem ir radušās aizdomas, ka šī spēle varētu būt jau iepriekš sarunāta, jo vairākos bukmeikeru kantoros ir neierasti zems koeficients uz Kazaņas futbolistu uzvaru. Jāatzīmē, ka Krievijas futbola federācija jau ir uzsākusi sarunas ar bukmeikeru kantoriem, lai uzzinātu, kāpēc uz "Rubin" uzvaru ir tik zems koeficients.

Kazaņas "Rubin" futbola kluba vadība noliegusi to, ka Krievijas futbola federācija vai UEFA esot sazinājusies ar klubu, līdz ar to, iespējams, ka tās ir tikai baumas, kuras varētu izplatīt Kazaņas kluba nelabvēļi.

Atgādināsim, ka Kazaņas futbolisti šosezon demonstrē negaidīti pārliecinošu sniegumu, septiņas kārtas pirms čempionāta beigām atrodoties diezgan pārliecinošā pirmajā vietā. Otrajā vietā esošo "CSKA" Kazaņas klubs apsteidz par septiņiem punktiem. Naļčikas klubs atrodas devītajā vietā, saglabājot labas izredzes arī uz augstāku vietu.

Izmantotie resursi:
championat.ru

  -1 [+] [-]

, 2008-10-03 14:20, pirms 16 gadiem
Izgāza KK plānus!

  -1 [+] [-]

, 2008-10-03 15:05, pirms 16 gadiem
tipiski Krievijai!!!Ja nespēj uzvarēt Makavas(Spartak,Dinamo,CSKA,Moskva) un Sanktpeterburgas(Zenit-it īpaši) klubi sāk uzreiz kaut ko izmeklēt-meklējiet cik gribat!!!Tak samierinaties šogad Rubin būs čempioni!!!Ta ka tādi bērni!!!

     [+] [-]

, 2008-10-03 15:12, pirms 16 gadiem
un kad jau sezonas sākumā daudziem teicu,ka Rubin var uzvarēt šogad!!! man daudzi cilvēki ar futbolu saistīti teica,ka viņiem neatļaus...........
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-10-03 15:16, pirms 16 gadiem
Demar 21 rakstīja: Nekas neparasts, ka rus premjerlīgas līderi pēdejās kārtās spēlē sarunātās spēlēs ar klubiem, kam neko seviški nevajag(tipa par trijnieku necīnās un arī izkrist nevar)
pirms 3-5 gadiem tas būtu-nekas neparasts!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-10-03 15:35, pirms 16 gadiem
championat.ru: "Чемпионат.ру" опровергает информацию о матче в... - опровержение этой информации !!! В Италии часто договорняки , но их за не професионализм никто не судит ....

  -1 [+] [-]

, 2008-10-03 15:44, pirms 16 gadiem
Theodor rakstīja: championat.ru: "Чемпионат.ру" опровергает информацию о матче в... - опровержение этой информации !!! В Италии часто договорняки , но их за не професионализм никто не судит ....
paldies nomierināji!!!