Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Lincs varētu pāriet uz "Porto"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Lincs varētu pāriet uz "Porto"
Rolands Lincs
Foto: SCANPIX SWEDEN

Austrijas izlases uzbrucējs Rolands Lincs drīzumā varētu pāriet uz Portugāles futbola grandu „Porto”, ziņo portāls skysports.com.

26 gadus vecais Rolands Lincs nespēja palīdzēt savai izlasei „Euro 2008” finālturnīrā izcīnīt kādu uzvaru, kaut arī bija ļoti centīgs. Neskatoties uz to, ka viņš neguva nevienus vārtus, interese par šo uzbrucēju ir strauji pieaugusi.

Pirmās interesi par Lincu izrādījā trīs Premjerlīgas komandas – „Fulham”, „Middlesbrough”, „West Ham”, taču pēdējā brīdī interesi par Lincu sākusi izrādīt „Porto”, pie tam dara to ļoti aktīvi. Rolands līdz šim spēlēja citā Portugāles klubā „Braga” un darīja to ļoti veiksmīgi. „Porto” galvenais treneris ir Hesualdo Fereira, kurš savulaik strādāja kopā ar Lincu.

„Porto” būtu lieliska vieta kur turpināt karjeru. Rolands ar lielāko prieku vēlreiz strādātu kopā ar Fereiru, tomēr Premjerlīga ir un paliek viņa lielākais sapnis. Mums joprojām rit sarunas ar diviem Premjerlīgas klubiem, tikai pēc šim sarunām varēsim precīzāk runāt par viņa nākotni,” Linca iespējamo pāreju komentēja aģentūra FN Sports.

Izmantotie resursi:
skysports.com