Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Uldriķis atgriežas "Sion" sastāvā dramatiskā piecu vārtu trillerī

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Uldriķis atgriežas "Sion" sastāvā dramatiskā piecu vārtu trillerī
Roberts Uldriķis. Foto: imago images/Frédéric Dubuis/Scanpix

Šveices Superlīgas komandas "Sion" sastāvā pēc trīs spēļu pārtraukuma atgriezās uzbrucējs Roberts Uldriķis, kurš šovakar laukumā pavadīja 78 minūtes, komandai izraujot uzvaru ar 3:2 pār "St. Gallen".

22 gadus vecais Latvijas izlases futbolists pēc 17. janvāra cīņas pret "Lugano" (1:1) tika nosēdināts "Sion" rezervē, pēc diviem zaudējumiem pēc kārtas šovakar tiekot iekļauts pamatsastāvā. Par Sionas komandas varoni šodien kļuva Anto Grgičs, kurš "St. Gallen" cietoksni iekaroja kopumā četras reizes, trīs no vārtiem tiekot ieskaitītiem. 72. minūtē Grgičs šķietami panāca 3:1 "Sion" labā, taču VAR atkārtojumā atklājās, ka pārkāpumu mājinieku uzbrukuma laikā veicis tieši Uldriķis, kā rezultātā vārtu guvums tika anulēts. Uzreiz pēc tam "St. Gallen" atguva neizšķirtu (2:2), tomēr Grgičs kompensācijas laika sestajā minūtē iesita uzvaras vārtus.

Paralēlajā Šveices čempionāta spēlē Latvijas valstsvienības aizsargs Mārcis Ošs pēc vairāku maču pārtraukuma atkal bija atrodams "Lugano" pieteikumā, klubam atspēlējoties un cīnoties 1:1 pret Lihtenšteinas "Vaduz". Turnīra kopvērtējumā "Lugano" ar 25 punktiem 17 spēlēs ir trešā, bet "Sion" ar 18 cīņās nopelnītiem 19 punktiem ieņem astoto pozīciju.

Pārbaudes spēlē treniņnometnē Turcijas pilsētā Belekā cits Latvijas izlases aizsargs Kaspars Dubra devās Ukrainas Premjerlīgas vienības "Oleksandriya" pamatsastāvā neizšķirtā 0:0 pret Polijas 1. līgas vicelīderi "ŁKS Łódź".

Itālijas D sērijas E grupā septītajā mačā pēc kārtas pie panākuma nav izdevies tikt Mariana Pahara trenētajai "ACN Siena 1904" komandai, kas mājās spēlēja 0:0 pret "Foligno". "ACN Siena" ar 19 punktiem 14 spēlēs 18 komandu konkurencē ir devītā.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/fco1948