Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Bergs sapņo par pāreju uz ''Top'' līgu

Bergs sapņo par pāreju uz ''Top'' līgu
Markuss Bergs
Foto: AFP

Zveidrijas U-21 izlases uzbrucējs Markuss Bergs, kurš ikdienā pārstāv Nīderlandes čempionāta Eredivisie klubu ''FC Groningen'' atklājis, ka spēlēt kādā no Eiropas ''Top'' līgām būtu viņa sapņa piepildījums.

Atgādināsim, ka jaunais uzbrucējs vēl nesen Zviedrijas U-21 izlases rindās piedalījās Eiropas čempionātā, kur palīdzēja savai valstsvienībai aizkļūt līdz turnīra pusfinālam. Aizraujošā spēlē, atspēlējoties no 0:3, zviedri tomēr piekāpās Anglijas izlasei pēcspēles 11 metru soda sitienu sērijā. Ar septiņiem gūtajiem vārtiem četru spēļu laikā Bergs pārliecinoši kļuva par čempionāta rezultatīvāko spēlētāju, otrajā vietā atstājot savu komandas biedru Toivonenu, kurš guva trīs vārtus turnīra laikā.

Pateicoties lieliskajam sniegumam, nopietnu interesi par jauno talantu izrāda vairāki Eiropas vadošo līgu klubi. Pagājušajā sezonā ''FC Groningen'' komandas rindās Bergs izcīnīja sesto vietu Nīderlandes čempionātā, kopumā 34 spēlēs gūstot 21 vārtus, bet ar 16 gūtajiem vārtiem zviedru uzbrucējs kļuva par trešo rezultatīvāko spēlētāju vietējā čempionātā.

Bergs atklājis, ka labprāt izmēģinātu savus spēkus, spēlējot kādā no Eiropas ''Top'' līgām, jo tas ir viņa sapnis. ''Man patīk spāņu līga. Tā ir fantastiska, taču arī Premjerlīgai nav ne vainas. Tu nekad nezini, kas un kā notiks, taču tas ir tas, par ko tu vari sapņot,'' optimistiski sacīja Bergs.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +4 [+] [-]

, 2009-07-02 00:23, pirms 15 gadiem
labi ka uz top liigu nevis uz top komandu. taa kaa citi veertee sevi pa augstu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-07-02 00:38, pirms 15 gadiem
to arii noveelu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-02 22:13, pirms 15 gadiem
Visas iespējas, labs snaiperis.