Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Ungārijas kluba direktors totalizatoru sērgas iespaidā izdara pašnāvību

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ungārijas kluba direktors totalizatoru sērgas iespaidā izdara pašnāvību
Roberts Kutasi
Foto: gso.ro

Pašnāvību izdarījis par spēļu sarunāšanu aizdomās turētā Ungārijas otrās līgas kluba REAC direktors Roberts Kutasi, kurš no dzīves šķīries 48 gadu vecumā.

Vairāki Budapeštā bāzētā REAC kluba bijušie un pašreizējie spēlētāji tiek turēti aizdomās par futbola maču iznākumu ietekmēšanu.

Prokuratūra nopratinājusi 25 skandālā iesaistītos cilvēkus. No REAC kluba tikuši aizturēti seši futbolisti. Tiek izmeklētas astoņas 2007. un 2008. gadā notikušas spēles.

Nervi nav izturējuši kluba direktoram Robertam Kutasi. Budapeštas policija ziņo, ka 48 gadus vecais Kutasi ceturtdien izdarījis pašnāvību, nolecot no mājas jumta.

Kutasi bija viens no Ungārijas vadošajiem cilvēkiem cīņā ar korupciju futbolā. Nedēļas sākumā viņš intervijā vietējai presei atzinis, ka skandāla dēļ viņa dzīve beigusies.

Izmantotie resursi:
AP