Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Bayern" pārspēj "Manchester United" un triumfē "Audi Cup"

Niklāvs Švēde
Niklāvs Švēde

"Bayern" pārspēj "Manchester United" un triumfē "Audi Cup"
"Bayern" futbolisti ar izcīnīto kausu
Foto: EMPICS Sport

Par "Audi Cup" četru komandu pirmssezonas pārbaudes futbola turnīra uzvarētājiem kļuvuši Minhenes "Bayern" futbolisti, finālā pēcspēles 11 metru soda sitienu sērijā ar 7:6 pārspējot Anglijas čempionvienību "Manchester United".

"Bayern" un "Boca Juniors" uzvar pendelēs
Jau ziņojām , ka Minhenes "Allianz Arena" stadionā notiekošajā "Audi Cup" četru komandu pirmssezonas pārbaudes turnīrā pusfinālā uzvaras izcīnīja Minhenes "Bayern" un "Manchester United", pārspējot attiecīgi AC "Milan" un "Boca Juniors". Finālspēle gan līdzjutējus ar vārtu guvumiem īpaši nepriecēja, un tās pamatlaiks noslēdzās bez vārtu guvumiem. Līdz ar to turnīra uzvarētāju nācās noteikt 11 metru soda sitienu sērijā, kur pārāki, Mihaelam Rensingam atvairot Džonija Evansa pendeli, ar 7:6 izrādījās bavārieši.

"Bayern" sastāvs: Rensings, Lāms (Gerlics 62`), Demihelis (Van Buijtens 62`), Breno (Badštubers 62`), Brāfheids, Timoščuks (Otls 77`), Van Bomels (Altintops 46`), Baumjohans, Švainstaigers (Pranjičs 62`), Millers (Sene 77`), Gomezs (Sosa 62`)
"Manchester United" sastāvs: van der Sārs, Gibsons (Valensija 63`), Evans, Ferdinands Katkārts 69`), Evra, Nani, Flečers, Skoulzs, Gigss, Berbatovs (Andersons 78`), Ovens (Rūnijs 78`)

Arī spēlē par trešo vietu starp Argentīnas "Boca Juniors" un Itālijas AC "Milan" uzvarētājs, spēles pamatlaikam noslēdzoties neizšķirti 1:1, tika noskaidrots pēcspēles 11 metru soda sitienu sērijā, kur veiksme uzsmaidīja Dienvidamerikas futbolistiem - 4:3. Izsķirošo 11 metrus soda sitienu "Milan" sastāvā nerealizēja Alešandre Pato, par kuru pārāks izrādījās pieredzējušais vārtsargs Roberto Abodansjeri. Līdz ar to Milānas komandas neveiksmju sērija turpinās - jau piektais zaudējums pēc kārtas. "Milan" sastāvs: Storari, Oddo (Zambrota 46`), Tjago Silva, Onjevu, Antonini, Abate (Jankulovskis 76`), Gatūzo (Flamini 65`), Ambrosini (Pirlo 46`), Ronaldinju (Zigoni 81`), Borjelo, Pato

Eto'O debitē, "Inter" pārspēj "Monaco"
Tikmēr Itālijas čempione Milānas "Inter" pārbaudes spēlē ar minimālo 1:0 pārspēja franču "Monaco", reizē izcīnot "Pirelli Cup" trofeju. Vienīgos vārtus spēlē, kurā pārsvars piederēja "Monaco", milānas komandas labā mača 56. minūtē guva kluba jaunieguvums Djēgo Milito, kuram šis bija trešais vārtu guvums pēdējās divās spēlēs. Jāpiemin, ka "Inter" sastāvā šajā spēlē debitēja kluba svaigākais papildinājums Samjuels Eto`O, kurš laukumā izgāja uz maiņu un nodemonstrēja pārliecinošu sniegumu. "Inter" sastāvs: Hulio Sezars (Toldo 46`), Burdiso, Kordoba (Materaci 46`), Čivu (Dzaneti 46`), Santons (Maikons), Vjerā (Kambiaso 46`), Krins (Stankovičs 46`), Obi (Muntari 46`), Kvarešma (Tjago Mota 46`), Baloteli (Eto’o 46` (Destro 87`)), Mančini (Milito 46`)

30. jūlija draudzības spēles

AC Milan 1:1 (3:4 p.) Boca Juniors (1:0) (Tjago 27` - Viatri 87`)
Monaco 0:1 Inter (0:0) (Milito 56`)
Bayern 0:0 (7:6 p.) Manchester United

Bayern 7:6 Manchester United - 11 metru soda sitienu sērija

Milan 3:4 Boca Juniors - 11 metru soda sitienu sērija

Monaco 0:1 Inter

Izmantotie resursi:
fcbayern.t-com.de
inter.it
acmilan.com
goal.com

Slēpts komentārs: Hose Girtinho

  +4 [+] [-]

, 2009-07-31 03:43, pirms 15 gadiem
Rensings vertigakais speletajs.Cik nopratu finalspeles vertigakais.Nu ja atvairija 2pendeles.Un ja spele bedizas sausa,tad diez gan logiski.
Slēpts komentārs: Hose Girtinho

     [+] [-]

, 2009-07-31 04:07, pirms 15 gadiem
komandas vartusargiem laikam parak maz maksa

  +4 [+] [-]

, 2009-07-31 04:47, pirms 15 gadiem
[quote hose_girtinho]
Renzings principā paņēma 2,5 pendeles Ļoti pārliecinoši nostāvēja
Bet Van der Sārs savukārt man vienmēr asociējies ar ne tik veiksmīgu spēli šajā komponentā.

Toties man Van der Sars asociejas ar stabilu speli visos elementos-sabalansetibu.Ari pendeles panem savu.Sad tad divas pendeles atvaira,sad tad vienu,bet vismaz kaut ko atvaira-ka jau teicu anv specialists,bet normals sabalansets.Ari pec centrejumiem labi spele uz linijas ari.Nezinu ka ri ar viens pret vienu,bet nu ari plus minus normali.
Reicings malacis kaut vai tadel,ka visi Vacija doma,ka tikai tadel,ka jauns it ka nepeiredzejsi tadel nav gatavs spelet tada limeni-uzskatu tadas runas par suna murgiem.

  +3 [+] [-]

, 2009-07-31 05:17, pirms 15 gadiem
Van Gāla režīma pirmie, bet noteikti ne pēdējie panākumi. Tā tik turpināt!

     [+] [-]

, 2009-07-31 07:32, pirms 15 gadiem
Evans arī beigās nolohojās. Īstenībā pēc pirmā puslaika Bavārijai bija jāvinnē ar vismaz 2-0, tik nepārliecinoši MU spēlēja, taču šis ir pārbaudes turnīrs, un nevajag to šausmīgi pārvērtēt.

  +4 [+] [-]

, 2009-07-31 08:09, pirms 15 gadiem
Autor, papildlaika šai spēlē nebija Šajā draudzības spēļu turnīrā pendeles tika sistas uzreiz, ja spēle beidzās neizšķirti

     [+] [-]

, 2009-07-31 08:14, pirms 15 gadiem
Patīkami, protams, bija par uzvaru šajā turnīrā, īpaši uzvarot MU finālā. Bet tiešām te pārāk sapriecāties nevajag. Tomēr tikai draudzības spēle, kurā pašatdeve nu nav par visiem 100%... Plus arī neskaitāmās maiņas no abu komandu puses parādīja, ka ne jau uzvara ir galvenais mērķis, bet sastāva iespēlēšana, utt.
Mazliet jocīgi likās, ka Bayern uz beigām izlaida pašas dziļākās rezerves, savukārt MU - savus labākos spēlētājus. Bet beigās viss bija labi.
Tīri labi patika MU jaunieguvums Valencia.
Pendeles arī visi izpildījā ļoti pārliecinoši - tāpēc jau vajadzēja tik daudz sist Protams, liels prieks par Rensingu, kas spēja 2 atvairīt, plus dažas par mata tiesu ieripoja vārtos...

  +1 [+] [-]

, 2009-07-31 09:33, pirms 15 gadiem
massbeat rakstīja: Evans arī beigās nolohojās. Īstenībā pēc pirmā puslaika Bavārijai bija jāvinnē ar vismaz 2-0, tik nepārliecinoši MU spēlēja, taču šis ir pārbaudes turnīrs, un nevajag to šausmīgi pārvērtēt.
protams jo deva spelet ari rezervistiem un tikai visi parbaudija spekus pirms sezonas ..kur ir vajas vietas un stipras .....patika Nani pendele un Giggsa teloja baigi veso

  +7 [+] [-]

, 2009-07-31 09:43, pirms 15 gadiem
Apsweicu Bayern ar ieguuto kausu!!! Patika Nani pendele!

  +6 [+] [-]

, 2009-07-31 09:47, pirms 15 gadiem
Nani ideāla pendele!

     [+] [-]

, 2009-07-31 10:05, pirms 15 gadiem
uzslēdzu translāciju tieši uz svinībām... tik žēl. bet nu Bayern šogad ieskrējušies, priecē.
vēl liels prieks par Milito.
bet Milānai vispāt neiet. it kā spēcīgā sastāvā spēlē, bet... hvz, kur Inzagi palicis, ka nelaiž viņu laukumā. kā arī Dida jālaiž beidzot pie vārda!

     [+] [-]

, 2009-07-31 10:13, pirms 15 gadiem
11nieki jau ir tāda laimes spēle. Vienreiz paveicas vienam, otrreiz otram. Žēl, protams, MU, bet ko tu padarīsi - Renzings šodien spēlēja labi un ne velti bija MVP. Apsveicu "Bayern" un van Gālu ar pirmo trofeju šosezon.

Žēl, ka Pato nerealizēja pendeli. Būtu gribējies, lai ACM uzvar, bet šoreiz veiksme bija argentīniešu pusē. Abondanzjeri smuki Pirlo pendeli izvilka. Apsveicu arī viņus!

  +1 [+] [-]

, 2009-07-31 10:16, pirms 15 gadiem
Oi... spēle laba bija. Iespējas bija abām. Īpaši jau Berbatova sitiens pār sevi pa štangu.
Bet nu pendeles ir pendeles! Evans diemzēl nav izcilākais sitējs un van der Sārs tik vienreiz glāba.
Bet kopumā ļoti patīk MU sastāvs un spēle. Ouvens priecē un Nani bija ļoti labs.
Kas ar Ouvenu Hārgreivzu? Neesmu dzirdēji par to traumu, kad varēs spēlēt?
Un formu uzlabojums ar to v veida strīpu uz krūtīm labs, īpaši patīk sarkanajām formām. Pagājušo sezon kas pietrūka formām, tagad uzlikts punkts uz i

  -1 [+] [-]

, 2009-07-31 10:58, pirms 15 gadiem
Kas tā par reklāmu tagad bayern uz krekliem?

  +1 [+] [-]

, 2009-07-31 11:44, pirms 15 gadiem
prieks par bayern un protams reicingers....tas MVP vinjam iespeejams varetu palielinaat iespejas spelet kaa nr.1 ...apsveicu arii MU godam cinijaas

  +2 [+] [-]

, 2009-07-31 11:47, pirms 15 gadiem
BMWPower rakstīja: Kas tā par reklāmu tagad bayern uz krekliem?
Die Deutsche Telekom startet mit Beginn der nächsten Fußball-Bundesliga-Saison am 7. August mit einem neuen Sport-TV-Angebot im IPTV von T-Home Entertain. Das neue Programm nennt sich Liga total und wird in Zusammenarbeit mit Constantin Medien realisiert, wie die Telekom heute bekanntgegeben hat. Dabei sollen alle Spiele in hoher Auflösung übertragen werden. 30 Minuten nach Spielende wollen Telekom und Constantin den Interessenten Zusammenfassungen anbieten, die aus dem TV-Archiv von T-Home Entertain geladen werden können. Damit ist die heute morgen vom Handelsblatt vermutete Vergabe an das Deutsche Sportfernsehen (DSF) vom Tisch. Allerdings ist die Constantin Medien AG am DSF beteiligt.

Ā, cerams vāciski saproti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-31 12:40, pirms 15 gadiem
enjoyz rakstīja: Ja treneris pendeles dod sist aizsargiem (atcerēsimies visas reizes kad Ferdinands/Vidics/Tagad arī Evra/Evans ir nolažojuši - ko var gribēt...
Nu žēl, 90min džeki cīnās, un tad zaudējums pendelēs.
Protams, Bayern bija vairāk pelnījuši dēļ tā pirmā puslaika, bet anyway - dažreiz SAF'a lēmumi ir neizprotami.
Vidičs un Evra skaitās labi pendeļu izpildītāji. Vidičs regulāri izpildīja pendeles, vēl spēlēdams Maskavas Spartak, savukārt Evra acīmredzot ir treniņos apliecinājis, ka ir labs pendeļu izpildītājs (Fergusons viņu intervijā nosauca starp četriem ticamākajiem soda sitienu un pendeļu izpildītājiem nākošajā sezonā (vēl tika nosaukts Andersons, Gigss un Kerriks)). Vakar Evram sitiens neizdevās, bet nu nenorakstīsim viņu pēc vienas neveiksmīgas pendeles.

Par Evansu gan man nav pārliecības. Te gan jāsaka, ka īpaši daudz vairs nebija variantu palicis. Droši vien labāk vajadzēja sist Valensijam, bet tai pat laikā, pieņemot, ka Valensija būtu iesitis, tāpat nākošajā piegājienā sist nāktos Evansam (vai Ferdinandam, vai Kethkartam, vai Van der Sāram). Kā redzi, īpaši labāku variantu nebija...

     [+] [-]

, 2009-07-31 12:45, pirms 15 gadiem
Vakardienas spēle lieku reizi apliecināja, ka United nepieciešams labs DM pozīcijas spēlētājs. Šobrīd šāda loma tiek dota Skolzam, bet nu nav viņš īsti tam piemērots. Jācer, ka Hārgrīvzs drīz atveseļosies, bet, ja nē, jāsāk domāt, kā šo caurumu aizlāpīt. Varbūt tomēr Fergusona jāpadomā par vēl vienu transfēru šovasar.

     [+] [-]

, 2009-07-31 13:38, pirms 15 gadiem
Timoščuks un Rensings bija labākie Bayern komandā MU vajag labu CDM Acīmredzami,ka laukuma centrā nebija nekādas lielās pretestības. tikai kad tika līdz aizsargiem. Bayern Timoščuks gan iederās izcili Super pendeļu sērija,biju pat izbrīnīts par Rensingu

     [+] [-]

, 2009-07-31 13:41, pirms 15 gadiem
artuurs.k. rakstīja: Vakardienas spēle lieku reizi apliecināja, ka United nepieciešams labs DM pozīcijas spēlētājs. Šobrīd šāda loma tiek dota Skolzam, bet nu nav viņš īsti tam piemērots. Jācer, ka Hārgrīvzs drīz atveseļosies, bet, ja nē, jāsāk domāt, kā šo caurumu aizlāpīt. Varbūt tomēr Fergusona jāpadomā par vēl vienu transfēru šovasar.
Hargo būs atpakaļ uz sezonas sākumu,ja?

  +1 [+] [-]

, 2009-07-31 13:43, pirms 15 gadiem
enjoyz rakstīja: Ja treneris pendeles dod sist aizsargiem (atcerēsimies visas reizes kad Ferdinands/Vidics/Tagad arī Evra/Evans ir nolažojuši - ko var gribēt...
Nu žēl, 90min džeki cīnās, un tad zaudējums pendelēs.
Protams, Bayern bija vairāk pelnījuši dēļ tā pirmā puslaika, bet anyway - dažreiz SAF'a lēmumi ir neizprotami.
Tad kā tu izskaidrosi to,ka Bayern sastāvā Brāfheids iesita ļoti pārliecinoši un pašu labāko pendeli Bayern sastāvā[uzvaru nesošo] ielika Van Bujtens,kurš man vispār liekas labākais Bayern sastāvā tādā spēles komponentā? Un arī Badstubers sita un ielika

     [+] [-]

, 2009-07-31 13:53, pirms 15 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Hargo būs atpakaļ uz sezonas sākumu,ja?
Uz sezonas sākumu nebūs. Cerams, ka kaut kad vēlāk būs. Godīgi sakot, ar viņu nav 100% droši, ka vispār būs atpakaļ.

  -1 [+] [-]

, 2009-07-31 14:33, pirms 15 gadiem
artuurs.k. rakstīja: Droši vien labāk vajadzēja sist Valensijam, bet tai pat laikā, pieņemot, ka Valensija būtu iesitis, tāpat nākošajā piegājienā sist nāktos Evansam (vai Ferdinandam, vai Kethkartam, vai Van der Sāram). Kā redzi, īpaši labāku variantu nebija...
Gribēji lai Rio nāk no soliņa sist pendeli??
viņu tak nomainīja Ketkarts!!!
nu jā piekrītu Valensiam vajadzēja iet sist..!!
man piemēram ļoti patika spēle dēļ lielās spriedzes kas bija beigās!!
Tagad jau jāgaida Comunity shild ar Chelsea Vemblijā!!!

     [+] [-]

, 2009-07-31 15:36, pirms 15 gadiem
grosis7 rakstīja: Gribēji lai Rio nāk no soliņa sist pendeli??
viņu tak nomainīja Ketkarts!!!
nu jā piekrītu Valensiam vajadzēja iet sist..!!
man piemēram ļoti patika spēle dēļ lielās spriedzes kas bija beigās!!
Tagad jau jāgaida Comunity shild ar Chelsea Vemblijā!!!
Tev taisnība, saputrojos. Tātad iespēja sist bija palikusi vēl mazāk futbolistiem - bez Evansa tikai Valensijam, VDS un Kethkartam.

     [+] [-]

, 2009-07-31 16:41, pirms 15 gadiem
Banzai rakstīja: Oi... spēle laba bija. Iespējas bija abām. Īpaši jau Berbatova sitiens pār sevi pa štangu.
Bet nu pendeles ir pendeles! Evans diemzēl nav izcilākais sitējs un van der Sārs tik vienreiz glāba.
Bet kopumā ļoti patīk MU sastāvs un spēle. Ouvens priecē un Nani bija ļoti labs.
Kas ar Ouvenu Hārgreivzu? Neesmu dzirdēji par to traumu, kad varēs spēlēt?
Un formu uzlabojums ar to v veida strīpu uz krūtīm labs, īpaši patīk sarkanajām formām. Pagājušo sezon kas pietrūka formām, tagad uzlikts punkts uz i
Tā forma ir uztaisīta pēc 1909.gada prototipa, kad MU pirmo reizi izcīnija Anglijas kausu! Tātad šāda forma būs tikai vienu sezonu. Arī jau savā ziņā labs mārketings
Hārgrīvs šobrīd štatos turpina atlabt, pirmssezonas treniņnometnē nav piedalījies un tas nozīmē, ka ja vispār spēlēs, tad ne ātrāk kā pēc 3 mēnešiem

     [+] [-]

, 2009-07-31 17:50, pirms 15 gadiem
Ar AC kaut kas nav... kā Pirlo varēja neiesist?

     [+] [-]

, 2009-07-31 20:50, pirms 15 gadiem
artuurs.k. rakstīja: Uz sezonas sākumu nebūs. Cerams, ka kaut kad vēlāk būs. Godīgi sakot, ar viņu nav 100% droši, ka vispār būs atpakaļ.
Esot it kā līdz Ziemassvētkiem izsists no ierindas - tā ir?

     [+] [-]

, 2009-07-31 21:42, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Esot it kā līdz Ziemassvētkiem izsists no ierindas - tā ir?
Kaut ko tādu baumo, bet tas viss ir baigā miglā tīts. Atgriešanās termiņš jau vairākkārt ir ticis pārcelts, tāpēc nav iespējams īsti precīzi neko paredzēt šobrīd.

     [+] [-]

, 2009-07-31 23:27, pirms 15 gadiem
artuurs.k. rakstīja: Kaut ko tādu baumo, bet tas viss ir baigā miglā tīts. Atgriešanās termiņš jau vairākkārt ir ticis pārcelts, tāpēc nav iespējams īsti precīzi neko paredzēt šobrīd.
Kad es pēdējoreiz interesējos,tad termiņš bija uz šīs sezonas sākumu- apmēram uz kādu septembra beigas/oktobra sākums