Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Premjerlīgas līdere ''Arsenal'' pastiprināsies ar pussargu Žoržinju

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Premjerlīgas līdere ''Arsenal'' pastiprināsies ar pussargu Žoržinju
"Chelsea" vienīgo vārtu autors Žoržinju. Foto. Reuters. Scanpix

Anglijas Premjerlīgas līdere Londonas ''Arsenal'' turpina piesaistīt spēlētājus ziemas transfēru periodā. Par pēdējo pastiprinājumu būs kļuvis 31 gadus vecais pussargs Žoržinju, par kuru klubs citai pilsētais vienībai ''Chelsea'' maksās 12 miljonus sterliņu mārciņu lielu transfēru.

Anglijas Premjerlīgas komanda ''Arsenal'' turpina veikt sastāva uzlabojumus, un ar citu līgas vienību ''Chelsea'' vienojusies par 31 gadus vecā Žoržinju transfēru. Tiek lēsts, ka turnīra līdere par futbolistu maksās 12 miljonus sterliņu mārciņu lielu transfēru.

Žoržinju ''Chelsea'' pārstāvēja no 2014. gada, kad uz to pārcēlās no Itālijas A sērijas vienības ''Napoli''. 213 spēlēs kluba sastāvā dažādos turnīros viņš guvis 29 vārtus. Lielāko panākumu kopā ar klubu itāļu futbolists izcīnījis 2020./2021. gada sezonā, triumfējot UEFA Čempionu līgā. Savukārt 2018./2019. gadā viņš izcīnīja UEFA Eiropas līgas trofeju.

Futbolista līgums ar klubu būtu iztecējis pēc šīs sezonas. Sagaidāms, ka pēc medicīnisko pārbaužu iziešanas Žoržinju ar ''Arsenal'' noslēgs līgumu uz nākamajiem 18 mēnešiem ar iespēju sadarbību pagarināt vēl uz gadu. Spēlētājs būs kļuvis par trešo vienības papildinājumu ziemas transfēru periodā pēc Jakuba Kiviora un Leandro Trosāra.

46 spēles Žoržinju aizvadījis Itālijas izlasē, tās labā iesitot piecus vārtus. Kopā ar to viņš kļuva par iepriekšējā Eiropas čempionāta uzvarētāju.

Londonas ''Arsenal'' Premjerlīga tabulā par pieciem punktiem apsteidz otrās vietas īpašnieci Mančestras ''City'', taču tai vēl ir spēle rezervē. Šo sestdien klubs atsāks turnīra izspēli ar cīņu pret Liverpūles ''Everton'', kura šīs nedēļas sākumā iecēla jaunu galveno treneri Šona Daiča personā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2023-01-31 16:28, pirms gada
kurš tagad čelsē sitīs pendeles?

     [+] [-]

, 2023-01-31 17:25, pirms gada
Gunneri iet pec titula. Sen tads skats nav piedzivots bet nu veiksmi

     [+] [-]

, 2023-01-31 18:27, pirms gada
Arsenal nodrošinās visās pozīcijās. Katrā ziņā šis transfērs ir 10 baļļu vērts.