Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Premjerlīgas jaunbagātniece "Newcastle" par vismaz 45,5 miljoniem nopērk uzbrucēju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Premjerlīgas jaunbagātniece "Newcastle" par vismaz 45,5 miljoniem nopērk uzbrucēju
Entonijs Gordons. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas trešās vietas īpašniece "Newcastle United" nolēmusi par 45,5 miljoniem eiro iegādāties 21 gadu veco uzbrucēju Entoniju Gordonu, kurš iepriekš pārstāvēja "Everton".

Entonijs Gordons šosezon izkrišanas zonā esošās "Everton" rindās laukumā devies 16 spēlēs Premjerlīgā un izcēlies ar trim vārtiem, taču pārspēt sāncenšu vārtsargu viņam pēdējo reizi izdevās 22. oktobrī. Tas gan nav atbaidījis "Newcastle", kas par iegādi samaksājusi 45,5 miljonus eiro, bet ar bonusiem summa var pieaugt līdz 51,2 miljoniem.

Vasarā Gordonu centās iegādāties Londonas "Chelsea", kas nebija gatava maksāt tobrīd prasītos 68,2 miljonus. Tagad "Everton" piekritusi mazākai summai, kas uzreiz palīdzētu pastiprināt sastāvu cīņā par vietas nosargāšanu Premjerlīgā.

"Newcastle" 2021. gada rudenī nonāca Saūda Arābijas īpašnieku rokās. Tas ļāvis atvērt maku un iegādāties vairākus dārgus futbolistus. Šobrīd komanda turnīra tabulā atrodama trešajā vietā – aiz "Arsenal" un "Manchester City", bet priekšā "Manchester United" un "Tottenham".

Čempionu līgas grupu turnīrā "Newcastle" nav spēlējusi kopš 2003. gada, bet Eirokausos nav piedalījusies kopš 2013. gada.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2023-01-28 18:09, pirms gada
Labi, ka saudīti tagad izspiedīs visus krievus ārā.