Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Leeds United" turpmāk vadīs Kataras čempions Grasija

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Leeds United" turpmāk vadīs Kataras čempions Grasija
Havi Grasija. Foto: Reuters/Scanpix

LETA--AP. Anglijas futbola Premjerlīgas komandu Līdsas "United" turpmāk vadīs spāņu speciālists Havi Grasija, vēsta klubs.

Mēneša sākumā no komandas galvenā trenera amata tika atbrīvots amerikānis Džesijs Māršs. Grasijam pārņemot vienību, Līdsas komanda turnīra tabulā ieņem priekšpēdējo, 19. vietu.

52 gadus vecajam Grasijam iepriekšējā darba vieta bija Kataras komanda "Al Sadd", kurā viņš pārņēma pienākumus pēc Šavi došanās uz "Barcelona" klubu. "Al Sadd" vadībā spānis kļuva par Kataras čempionu.

2018./2019. gada sezonā Grasija palīdzēja "Watford" nosargāt vietu Anglijas Premjerlīgā un sasniegt Anglijas Futbola asociācijas kausa finālu. Karjeras laikā viņš vadījis arī "Valencia", Kazaņas "Rubin", "Malaga", "Osasuna", kā arī citas komandas Spānijā un Grieķijā.

Futbolista karjeras laikā bijušais balsta pussargs Grasija spēlēja Spānijas komandās.