Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ten Hāgs par "United" organizāciju: ''Rangnikam bija pilnīga taisnība''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Ten Hāgs par "United" organizāciju: ''Rangnikam bija pilnīga taisnība''
Eriks ten Hāgs. Foto: AP/Scanpix

Mančestras ''United'' nīderlandiešu galvenais stratēģis Eriks ten Hāgs sarunā ar medijiem piekritis sava priekšgājēja Ralfa Rangnika iepriekšējiem izteikumiem, ka sarkano velnu organizācijā nepieciešamas pamatīgas pārmaiņas.

''Rangnikam bija pilnīga taisnība,'' sarunā ar nīderlandiešu mediju ''AD Sportwereld'' sacīja Eriks ten Hāgs, apstiprinot austriešu trenera iepriekšējos izteikumus, ka Mančestras ''United'' organizācijā nepieciešamas pamatīgas pārmaiņas, ko tolaik Rangniks raksturoja kā atvērtu sirds operāciju.

''Iepriekšējās divas sezonas esam strādājuši ļoti smagi, taču ir tieši tā, kā viņš [Rangniks] teica – tā ir rūpīga un ļoti sarežģīta operācija. Sākot darbu, zināju, ka tas būs ļoti grūts,'' turpināja nīderlandiešu stratēģis, kurš Mančestras ''United'' vada kopš 2022./2023. gada sezonas.

Jauno Premjerlīgas sezonu mančestrieši sāks 16. augustā ar maču savā ''Old Trafford'' stadionā pret Londonas ''Fulham''. 10. augustā jāaizvada ''Community Shield'' jeb Superkausa duelis pret Mančestras ''City''.

Izmantotie resursi:
https://www.ad.nl/buitenlands-voetb...

  +2 [+] [-]

, 2024-07-21 00:00, pirms 2 mēnešiem
Kaa nespeelees Eirokausos??? Anglijas kausu tak panema ,Eiropas liigaa speeles! Autor autor

  -1 [+] [-]

, 2024-07-21 09:09, pirms 2 mēnešiem
MU pat gatavi vasarā palaist prom vismaz 7 spēlētājus Magvairs , Lindelofs , Van- Bissaka , Maktominajs , Eriksens , Casemiro un Entonijs . Bet māc šaubas ka laidīs prom Van- Bissaku un Mactominaju bet pārējos varētu.

  +1 [+] [-]

, 2024-07-21 09:25, pirms 2 mēnešiem
vajadzēja vēl Keinu parakstīt. Būtu divi lūzeri - hari makgvaier un hari kein